benim de :iyyyy:
Biberon koymadım ben çantaya, emsin beni mememi bulana kadar uğraşacamSütüm de gelecek foşur foşur..
İyi düşünelim iyi olsun, sütümüz gelecek başka yolu yok
İnşallah kuşum sütümüzün geleceğine inanıyoruz tabiki
Ama biberon al mutlaka bana sorarsan, açlık bebekte yenidoğan sarılığına sebep olabiliyo, eğer sütünüz azsa ısrarcı olmayın mama başlayın diye çok duydum, arkadaşım da tecrübe etti.
Kendimiz götürürüz, ona yaparlar dimi.
Ama neyin içinde yapıyolar acaba mamayı biberona aktarmadan önce.
Ne geldiğini öğrenemedim bebişim annem açmadı, o heyecanı kendin yaşa dedi
Eline sağlık şimdiden
kızzz hemen neden negatif düşünceye kapılıyorsunuz sütümüz gelecek mama nerden çıktı ağzına ilk giren anne sütü olacak bebeleriizin inşallah valla ben mama yiyeceğini düşünmüyorum oluk oluk süt gelecek memelerimdenpozitif düşünceye teşvik ediyorum sizi
Kendimiz götürürüz, ona yaparlar dimi.
Ama neyin içinde yapıyolar acaba mamayı biberona aktarmadan önce.
İnşallah kuşum sütümüzün geleceğine inanıyoruz tabiki
Ama biberon al mutlaka bana sorarsan, açlık bebekte yenidoğan sarılığına sebep olabiliyo, eğer sütünüz azsa ısrarcı olmayın mama başlayın diye çok duydum, arkadaşım da tecrübe etti.
Offf babuş illa diyon ki o zorla kapattığın valizi aç biberonu koy![]()
Koyacaz mecbur napalım
benim doğum yapmış arkadaşım biberon demedi ama hastaneye mama götür dedi, kaşıkla verirsiniz dedi zaten bi çay kaşığı kadarla doyuyolar dedi.
bence çok düşünmeyin steril olaylarını, hastane sonuçta orası, o zaman sezeryanı da steril edilmeyen aletlerle yapma ihtimalleri var diye düşünüp kafayı yeriz :iyyyy:
tamammmmm canımmmm senin için zor olmayacaksa ve yolunun üstüyse git olurmu sakın benim için yorma kendiniii
çok tşkkk ederimmm baktıktan sonra bana özelden mesaj atarsan sevinirim cnmm
ben çıkıom kızlarrrrr bybybyby
Zıbın takım mı? Bende takımı yok üst zıbın var sadece..İlk üst zıbını giydircekler, sonra çıtçıtlı bodysini sonra da hastane çıkışını altlı üstlü diye biliyorum valla ben :acep:
Heee bak hamile bi müşterim var az önce burdaydı iki laklak ettik.O da 20 Ocakta doğurcak.
Bebek ilk doğduğunda anne sütü vermeden hurmayı ağzına sürecekmişsin zeki oluyormuşBen söleyenin yalancısıyım.
güle güle kullanın tatlım yarın koyarsın resmini görürüz benim anam olaydı sabırsız selami açıverirdi
kızzz hemen neden negatif düşünceye kapılıyorsunuz sütümüz gelecek mama nerden çıktı ağzına ilk giren anne sütü olacak bebeleriizin inşallah valla ben mama yiyeceğini düşünmüyorum oluk oluk süt gelecek memelerimdenpozitif düşünceye teşvik ediyorum sizi
Heee bak hamile bi müşterim var az önce burdaydı iki laklak ettik.O da 20 Ocakta doğurcak.
Bebek ilk doğduğunda anne sütü vermeden hurmayı ağzına sürecekmişsin zeki oluyormuşBen söleyenin yalancısıyım.
Nar sürücez, hurma sürücez
Ekmek arası da verelim mi :lululu:
bak sen deneyelim bakalımağzını yediğimin tadına baksın
Narı sürmücez hiç takiplemiyon beni...Narın suyunu 1 kaşık yutturcaz, hurmayıda azcıcık ıslatıp dudişine sürecen
benimde c.tesi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittiğimde nöbetçi doktor geldi bebeğe ve anneye bakmaya çok tatlı bir kadındı.neyse dediki sakın ağzına hurma zemzem soda vs bişeyler vermediniz değilmi dedi ilk geldiğinde yok dediler etrafındakiler çünkü kız sezeryanla doğurduğu için bilmiyordu akibetini bebesininsakın asla tavsiye etmiyorum bebeğinizin boğazından ilk geçen anne sütü olmalıki ilk emdiğinde sütte sarı bir renk gtabaka olur onu alınca bağışıklarında kuvvetlenme oluyor vs v bişeyler dedi.size diyecektim bak unuttum valla iyiki hatırlattın azom
benimde c.tesi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittiğimde nöbetçi doktor geldi bebeğe ve anneye bakmaya çok tatlı bir kadındı.neyse dediki sakın ağzına hurma zemzem soda vs bişeyler vermediniz değilmi dedi ilk geldiğinde yok dediler etrafındakiler çünkü kız sezeryanla doğurduğu için bilmiyordu akibetini bebesininsakın asla tavsiye etmiyorum bebeğinizin boğazından ilk geçen anne sütü olmalıki ilk emdiğinde sütte sarı bir renk gtabaka olur onu alınca bağışıklarında kuvvetlenme oluyor vs v bişeyler dedi.size diyecektim bak unuttum valla iyiki hatırlattın azom