2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Biberon koymadım ben çantaya, emsin beni mememi bulana kadar uğraşacam :D Sütüm de gelecek foşur foşur..
İyi düşünelim iyi olsun, sütümüz gelecek başka yolu yok :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Biberon koymadım ben çantaya, emsin beni mememi bulana kadar uğraşacam :D Sütüm de gelecek foşur foşur..
İyi düşünelim iyi olsun, sütümüz gelecek başka yolu yok :D

İnşallah kuşum sütümüzün geleceğine inanıyoruz tabiki :)
Ama biberon al mutlaka bana sorarsan, açlık bebekte yenidoğan sarılığına sebep olabiliyo, eğer sütünüz azsa ısrarcı olmayın mama başlayın diye çok duydum, arkadaşım da tecrübe etti.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ama biberon al mutlaka bana sorarsan, açlık bebekte yenidoğan sarılığına sebep olabiliyo, eğer sütünüz azsa ısrarcı olmayın mama başlayın diye çok duydum, arkadaşım da tecrübe etti.

Offf babuş illa diyon ki o zorla kapattığın valizi aç biberonu koy :D
Koyacaz mecbur napalım :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kendimiz götürürüz, ona yaparlar dimi.
Ama neyin içinde yapıyolar acaba mamayı biberona aktarmadan önce.

kızzz hemen neden negatif düşünceye kapılıyorsunuz sütümüz gelecek mama nerden çıktı ağzına ilk giren anne sütü olacak bebeleriizin inşallah valla ben mama yiyeceğini düşünmüyorum oluk oluk süt gelecek memelerimden:D:Dpozitif düşünceye teşvik ediyorum sizi:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızzz hemen neden negatif düşünceye kapılıyorsunuz sütümüz gelecek mama nerden çıktı ağzına ilk giren anne sütü olacak bebeleriizin inşallah valla ben mama yiyeceğini düşünmüyorum oluk oluk süt gelecek memelerimden:D:Dpozitif düşünceye teşvik ediyorum sizi:D:D

Heee bak hamile bi müşterim var az önce burdaydı iki laklak ettik.O da 20 Ocakta doğurcak.
Bebek ilk doğduğunda anne sütü vermeden hurmayı ağzına sürecekmişsin zeki oluyormuş :) Ben söleyenin yalancısıyım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kendimiz götürürüz, ona yaparlar dimi.
Ama neyin içinde yapıyolar acaba mamayı biberona aktarmadan önce.

benim doğum yapmış arkadaşım biberon demedi ama hastaneye mama götür dedi, kaşıkla verirsiniz dedi zaten bi çay kaşığı kadarla doyuyolar dedi.
bence çok düşünmeyin steril olaylarını, hastane sonuçta orası, o zaman sezeryanı da steril edilmeyen aletlerle yapma ihtimalleri var diye düşünüp kafayı yeriz :iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim doğum yapmış arkadaşım biberon demedi ama hastaneye mama götür dedi, kaşıkla verirsiniz dedi zaten bi çay kaşığı kadarla doyuyolar dedi.
bence çok düşünmeyin steril olaylarını, hastane sonuçta orası, o zaman sezeryanı da steril edilmeyen aletlerle yapma ihtimalleri var diye düşünüp kafayı yeriz :iyyyy:

Ayyyyy kıyamam bi çay kaşığıyla doyuyolar mıymış yazık yaaaaaaaaa....Kurban olurum....
Evet çok evham etmemek lazım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tamammmmm canımmmm senin için zor olmayacaksa ve yolunun üstüyse git olurmu sakın benim için yorma kendiniii

çok tşkkk ederimmm baktıktan sonra bana özelden mesaj atarsan sevinirim cnmm

ben çıkıom kızlarrrrr bybybyby

yok tatlım zaten gidicem yolumunn üstü yani merak etme msj atarım hmn.. kendine ii bak bye
Zıbın takım mı? Bende takımı yok üst zıbın var sadece..İlk üst zıbını giydircekler, sonra çıtçıtlı bodysini sonra da hastane çıkışını altlı üstlü diye biliyorum valla ben :acep:

ayyyyy gerildimm he:D işte bende aslında o zıbın göbegi için ii oluyomus ya. o yüzden zıbın body almıstım ona gerek kalmasın diye. hem yandan hemde zıbın gibi alttan acılıyodu. neyse yaf alayım koyayım bari 2 takım. napim. dr lar dogru diyo hee kulagı kapatın diye. bende simur gibi 3_5 ay insan almıcam eve böle giderse:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Heee bak hamile bi müşterim var az önce burdaydı iki laklak ettik.O da 20 Ocakta doğurcak.
Bebek ilk doğduğunda anne sütü vermeden hurmayı ağzına sürecekmişsin zeki oluyormuş :) Ben söleyenin yalancısıyım.

Nar sürücez, hurma sürücez :D
Ekmek arası da verelim mi :lululu:

güle güle kullanın tatlım yarın koyarsın resmini görürüz benim anam olaydı sabırsız selami açıverirdi

Teşekkürler kuşum, akşama çeker koyarım resmini :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

evet Niyagara gibi çağlayacak bence de :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

benimde c.tesi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittiğimde nöbetçi doktor geldi bebeğe ve anneye bakmaya çok tatlı bir kadındı.neyse dediki sakın ağzına hurma zemzem soda vs bişeyler vermediniz değilmi dedi ilk geldiğinde yok dediler etrafındakiler çünkü kız sezeryanla doğurduğu için bilmiyordu akibetini bebesinin:Dsakın asla tavsiye etmiyorum bebeğinizin boğazından ilk geçen anne sütü olmalıki ilk emdiğinde sütte sarı bir renk gtabaka olur onu alınca bağışıklarında kuvvetlenme oluyor vs v bişeyler dedi.size diyecektim bak unuttum valla iyiki hatırlattın azom

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimde c.tesi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittiğimde nöbetçi doktor geldi bebeğe ve anneye bakmaya çok tatlı bir kadındı.neyse dediki sakın ağzına hurma zemzem soda vs bişeyler vermediniz değilmi dedi ilk geldiğinde yok dediler etrafındakiler çünkü kız sezeryanla doğurduğu için bilmiyordu akibetini bebesinin:Dsakın asla tavsiye etmiyorum bebeğinizin boğazından ilk geçen anne sütü olmalıki ilk emdiğinde sütte sarı bir renk gtabaka olur onu alınca bağışıklarında kuvvetlenme oluyor vs v bişeyler dedi.size diyecektim bak unuttum valla iyiki hatırlattın azom

Valla kuşum kim ne derse desin ben nar suyunu 1 çay kaşığı içircem..Sonradan kolik belası ile uğraşmak istemiyorum.
Zaten sütü ilk emdiğinde sarı sıvı yine gelecek onu başka yere akıtmıcaz ki :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Hımmm evet kolstrum diyolar sanırsam o çok önemli.Halk arasında da "ağız" derler ona.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar