2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canımmmm şekerin çokk güsellll
ne kadar tuttu kaç tane yaptırdın nerde yaptırdın????

babuşa kargo gelmiş ama evine..
annesi haber vermişş
kargoyuda açmıomuş kendisi açsın diyeeee

bizim bura varoş kent bayrampaşa ya :D balım hastane iiçin 25 adet yaptırdım tanesi 2 tl 50 tlye bitirdim işi gitti beğenmene sevindim bak sen babuşa kargo gelmiş kim göndermiş pekii ya benim anam olaydı açmıştı çoktan
ben şekerin erken bitceğini bileydim dün yollamazdım kargomu sinirim bozuldu niloşş sen gelcen nasılsa doğumuma yada beraber pırtlatcaz şikerimi verecem sana :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay o gün gittik baktık. arkadası yapcak ya.. saat gecti biz baskasına cikolata almaya gittik gitmişken baktık. esimde rahat zamanda gelir bakarız dedi. ii dedim. anam üstünden 2 hafta gecti hala rahat zamanda gidip bakcaz. hevessiz benim kocam hevessizz. hallederiz kadir in izmir subesi

benim kocam benden meraklı beaa :D aldın mı diyip duruyodu aldım didim nasıl güselmi yazısı nasıl ölemi bölemi soruyo sende tak koluna çık herifini hallederiz kadir heee :kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızım küçükltsene resmi hem suçlu hem güçlü :sinir: al san al sanaaaa :sinir:

alla alla papa mı ilk kez duyuyorum
ilk gördüm dedim paçalı demek istiyo heralde yanlış yazdı
sonra yine papalı yazınca merak ettim
biz patik diyoz ne papası elhamdürüllah müslümanız :D

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızz mannakkk daha 2 hafta önce kemeraltında gördüm ben yesil erik bi kutuya 3 tane koymus satıyolardı:D bide amerikan pasajı mı ne bi yer varmıs alsancak ta. ordan da bu aylarda karpuz aldıydık gecen sene arkadasın esine.. karpuzun dilimi 30 tl idi erigin kilosu 150:D:D dur ben yarın inince bakayım sana alllahh sini kıyamam yaa.. .:ask::ask:bulursam adres atarsın gönderirim ben. dedim sana söle diye demi.

ayyyyyyyyyyy canım benimmmmm yaaaaaaaa
valla bakarsannnn süper olurrrr baya
pahalıymışş ama napalım bakarız artık çaresine

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaaa:acep: niye benii uyarmıyosunnn azoss.. aplamm deel misinn sen benimm. kücügün benn aklımm ermiyo.. tutunn elimden bacılar yol gösterin bana:ninni::ninni: acıların cocugu emrah simosuda yok boynumu bükcektim ama:D

ben koymadım cantaya ama ayarladım.. bak sen bi kontrol et bakim. yoksa bu teyzem rezil eder beni.
kendime
2 gecelik, 1 tk pijama
2 ultra yüksek bel 3 normal olarak toplam 5 külot
2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti
2 cift corap
3_5 gögüs pedi
1 paket gece olanından ped
dis fırcası,macun
makyaj malzemesi
cıkısta giymek için polar tk pijama alıcam
bide sabahlık

bebege de
biberon,emzik
1 triko bi penye battaniye,cıkıs içinde teyzem kadife almıs sarı onu alcam
1 hastahane cıkısı (2 uzun kollu body, 1 tulum, bi alt üst tk, sapka ,eldiven,bide kısa kollu body var)
2 tane düz beyaz tulum içinin sıfır kollu bodysi ,sapkası ve papalarıyla birlikte.
3 tane de cıtcıtlı zıbın body komple acılanlardan.
pişik önleyici krem.
2 cift corap..
ıslak mendili
bezi

ama teyzem dedi ki papalı tek altla zıbın tk mı da koyman lazım. baska da eksigim yok heralde demii

Bebeğimmm kendine tarak ve toka da al, bunalırsın felan saçını toplarsın.Havlu da al istersen, belki belden aşağını yıkarsın öyle bir durum olur.
Bebek için aldıkların yeterli.Hee kendine terlikte al.Senin o dediğin tek altlardan almadım ben yanıma hiç..2 tulum, 1 hastae çıkışı aldım 3 çıtçıtlı body, 3 zıbın.

araştıt araştır azoo :D ben geldimmm şikerlerimide aldım geldimm kadına yellozlanınca nasılda güsel yapmış aferin girdi gözüme tülünü filan değiştirttim hep güsel olmuş fotosunuda hemen ekliyim

di-7C6Z.jpg

Ayy tülü mükemmel parlıyor kız, güle güle dağıt inşallah.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ahahahhahaha ne salak bi program şu bugun ne gıysem programı ya. içerde kuliste bi kız var elinde mikrofon olan. yorumları yardı beni. öffff

hıhh iste teyzemin dedigi de bununn zar gibi olanı:D pakelerde satlıyo ya

lilam he işte bu takımların içine bi ince daha zıbınlar var onlardan aldım ben 3 adet. hatta onun ustune bı zıbını daha var :))) ahaghagha

demeyin yaf :( ondan da kayınvalidem almış ama bi takımım var, bari bunlardan birini çıkarayım da onu koyayım. hiç bana demedi bu satıcı kısmısı onlardan al diye :sinir:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
alıntı yapmışım ama yazmamışım, gökçe o kıza ben de sinir oluyorum, çok bilmiş :sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaa sayfamın şaftı kaydı:acep:
ben kaydırdım sayfanın şaftını :hihh:
Bebeğimmm kendine tarak ve toka da al, bunalırsın felan saçını toplarsın.Havlu da al istersen, belki belden aşağını yıkarsın öyle bir durum olur.
Bebek için aldıkların yeterli.Hee kendine terlikte al.Senin o dediğin tek altlardan almadım ben yanıma hiç..2 tulum, 1 hastae çıkışı aldım 3 çıtçıtlı body, 3 zıbın.

Ayy tülü mükemmel parlıyor kız, güle güle dağıt inşallah.

tişikkür ederim azooo beğenmene sevindim senden de çalıntı yaptım :eek:ys:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
eksiklerim vardı yavruş onları tamamladım. ayaklı içlik, çıtçıtlı badi, yenidoğan ıslak mendil aldım yine ne olur ne olmaz dıye ıslak pamuk hastanede kullanamam dıye düşündüm. kendime lansınoh aldım gögüs pedi aldım. bi penye battaniye daha aldım. çorap falan fılan işte.

güle güle kulan canım, iyi yapmışsın eksikler tamamlansın tabee...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teyzen niye herşeye karışıyo ben anlamadım :D

ayyy işte karısması bişi degill teyzemin adetlerinin ve inanclarınınn sonu da gelmez. mesela o gün deli etti beni. iki de bir kızıyoo sen herseyii cok biliyon ne desemm muhalefet didi bana:D annem diyo ki evde pembe beyaz bi yelek baslmıstım tamamlıyım onu da al. ona diyo giydimez kız buu cizgili der, iki renkli der bilmemne der sinir olursun:D bende cok zor begenirim haketten ama sade olan herseyi begenirim ucuz durmadıkca. yaa hastahane de 3 kat mı giydircezz cocuguu zati sıcak dedm ona kızdı.. sonra hastahane cıkısınınn niye tkm battaniyesi yok diye kızdı. sonra mevlüt kıyafetini babaanne alır diye kızdı. dogum fotografcısını gectim normal fotografcıya bile kızdı cocugun gözünü kör mü etcen dedi flasla:D en sn da bebege yüz örtüsü ayarlamamısım diye kızdı. hiç mi görmedin dedi kaynanan 5 cocuk dogurmus onunda kızları dogurmus hiç mi bişi görmemişler dedi ona kızdı:ben gülüp geciyorum da umarım hastahanede cıkıntı bi laf etmez bizimkilere :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar