2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bebikom da mı izmir de? bilmiyordum ben.

ecrinn isim yazmadıysa normal canım karıştırman, ama dediğim gibi madem beğendin ben almış olayım :1::1::1:

Yok öyle:)
ECRİNİM sana teşekkür ederim....
Ayyy iyiki organizasyonu sen yaptın AZO.. Ben yapsam feci olurdu:)
herşey karmakarışık olurdu:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yok canım müberranın işi varmış persembeye erteleyelim dedi bende benimde perşembe işim var dedim.ya haftaya ya cumaya du bakalım.benim bugun doktor kontrolüm var iyide oldu ertelenmesi.

evet senin doktorun günü bugün hayırlı haberlerle gel bendede boya vardıya temizlik yapılsada bi işe yaramayacaktı bende haftaya erteledim benim de yarın doktor kontrolüm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

Demetcim, çok geçmiş olsun canım... İnşallah biran önce geçer çarpıntıların ve nedeni de bulunur...

Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?

Babuş o bende de başladı, dün sormuştum ya size. Hepimizde benzer zamanlarda başladığına göre normaldir heralde...

günaydın canım
benim de dün karnım her uyandığımda çok sertti..
acaba ters miyatıyorum anlamdım ki..
buarada benim son günüm..net bağlantım olmayabilir..
hakkını helal et olur mu

Calmdowncım yaa sen eve net bağlat bence. Biz merak ederiz seni de. Habersiz bırakma bizleri...

günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım

Güzel haberlerle gel inşallah Nazom. Bizimde bugün akşama, ay çok heyecanlıyım :D

Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:

Gözün aydın Tanselcim. :)

Çözmeseniz dişimi kırcam zaten :D

Kırma bebişim dişini falan da, ben halen anlamadım bana kim alıcak ve gittikçe meraklanmaya başladım benim kargom ne zaman gelicek? :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Demetcim, çok geçmiş olsun canım... İnşallah biran önce geçer çarpıntıların ve nedeni de bulunur...

Babuş o bende de başladı, dün sormuştum ya size. Hepimizde benzer zamanlarda başladığına göre normaldir heralde...

Calmdowncım yaa sen eve net bağlat bence. Biz merak ederiz seni de. Habersiz bırakma bizleri...

Güzel haberlerle gel inşallah Nazom. Bizimde bugün akşama, ay çok heyecanlıyım :D

Kırma bebişim dişini falan da, ben halen anlamadım bana kim alıcak ve gittikçe meraklanmaya başladım benim kargom ne zaman gelicek? :D

canımsın çok saol.. bırakmam inş.. hepinizi sanki yıllardır tanıyorum...anla yani o kadar kaynaştım sizinle..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayydınnn hanımmlarr... ayhhh tanselim burda mı??? rezil oldumm sankilimm:D sacmalamıss olabilir miyim acaba telefonda:iyyyy: ayy ben 2 gün evde dörtt dönüncee bugün sızmısımm artıkkınn.. kocişte evde. saglık ocagı arıyo sandımdı yine. megersemm hediyemm gitmişş. tanselin de sesii pekk güzelmişş. umrımm begenmişsindirr cnmm güzel günlerde giydir ogluna insallah.. :ask::ask::ask:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
günayydınnn hanımmlarr... ayhhh tanselim burda mı??? rezil oldumm sankilimm:D sacmalamıss olabilir miyim acaba telefonda:iyyyy: ayy ben 2 gün evde dörtt dönüncee bugün sızmısımm artıkkınn.. kocişte evde. saglık ocagı arıyo sandımdı yine. megersemm hediyemm gitmişş. tanselin de sesii pekk güzelmişş. umrımm begenmişsindirr cnmm güzel günlerde giydir ogluna insallah.. :ask::ask::ask:

sen değil de olay bi saçmalaştı görcektin:Dgülmekten ölürdün..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşgeldin cnm şimdi kızlardan hediyesini almayan
SİMUR,ECRİN,BABUŞ,MANNAK,DEMETMANİA
erkeklerden hediyesini almayan
LİLACS
Hediye göndermeyen GÖKÇE,MANNAK,ASLI,BEN,DEMETMANİA,LİLACS EŞLEŞTİRİN ARTIK

lilacs-ecrin
gökçe-demetmania
ben-mannak
aslı-babuş
alın işte oldu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar :aglayan: annem yanımdaydı 10 gundur az once gitti artık dondu eve yani, yarım saattir aglamaktan şiştim zor susturuyom kendimi ev sessiz bombos kaldı :( :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar :aglayan: annem yanımdaydı 10 gundur az once gitti artık dondu eve yani, yarım saattir aglamaktan şiştim zor susturuyom kendimi ev sessiz bombos kaldı :( :(

banada dün aynı şey oldu 15 gün kaldı anacığım izmire döndü seninki yakınlarındaysa yine gelir merak etme balım allah kavuştursun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar