kimse kalmadı değil mi
ben bana alanı çözemedim ama daha, ikiye indi ama seçenek
ben de katılsaydım ben de senin gibi çözemezdim sanırım.. hatta bi o bi ben kalsaydım sorardım bana kim alcak diye
kimse kalmadı değil mi
ben bana alanı çözemedim ama daha, ikiye indi ama seçenek
bebikom da mı izmir de? bilmiyordum ben.
ecrinn isim yazmadıysa normal canım karıştırman, ama dediğim gibi madem beğendin ben almış olayım :1::1::1:
yok canım müberranın işi varmış persembeye erteleyelim dedi bende benimde perşembe işim var dedim.ya haftaya ya cumaya du bakalım.benim bugun doktor kontrolüm var iyide oldu ertelenmesi.
çözdüm diyonda bacım yazılı açıklma yapsan da şaibe olmasa.. ya yanlışsa..
Hediyeyi alanlar karıştı
evet senin doktorun günü bugün hayırlı haberlerle gel bendede boya vardıya temizlik yapılsada bi işe yaramayacaktı bende haftaya erteledim benim de yarın doktor kontrolüm
ben de katılsaydım ben de senin gibi çözemezdim sanırım.. hatta bi o bi ben kalsaydım sorardım bana kim alcak diye
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmiookızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn
Kızlar size bişi sorucam.Geceleri benim karnım çok sertleşiyor,hatta yatarken acıyor kas acıması gibi.Tuvalete kalktıkça farkediyorum.
Sizde de oluyor mu?
günaydın canım
benim de dün karnım her uyandığımda çok sertti..
acaba ters miyatıyorum anlamdım ki..
buarada benim son günüm..net bağlantım olmayabilir..
hakkını helal et olur mu
günaydın kızlarr..bugün öğleden sonra doktora gitcez bakalım
Bölüm sekreteri aradı, kargom gelmiş, kimden acep:2:
Çözmeseniz dişimi kırcam zaten
Demetcim, çok geçmiş olsun canım... İnşallah biran önce geçer çarpıntıların ve nedeni de bulunur...
Babuş o bende de başladı, dün sormuştum ya size. Hepimizde benzer zamanlarda başladığına göre normaldir heralde...
Calmdowncım yaa sen eve net bağlat bence. Biz merak ederiz seni de. Habersiz bırakma bizleri...
Güzel haberlerle gel inşallah Nazom. Bizimde bugün akşama, ay çok heyecanlıyım
Gözün aydın Tanselcim.![]()
Kırma bebişim dişini falan da, ben halen anlamadım bana kim alıcak ve gittikçe meraklanmaya başladım benim kargom ne zaman gelicek?
Bu arada kızlar hepinize GÜNAYDINBugün en fazla 1 saat buradayım, sonra işlerim var -gozluk
günayydınnn hanımmlarr... ayhhh tanselim burda mı??? rezil oldumm sankilimmsacmalamıss olabilir miyim acaba telefonda:iyyyy: ayy ben 2 gün evde dörtt dönüncee bugün sızmısımm artıkkınn.. kocişte evde. saglık ocagı arıyo sandımdı yine. megersemm hediyemm gitmişş. tanselin de sesii pekk güzelmişş. umrımm begenmişsindirr cnmm güzel günlerde giydir ogluna insallah.. :ask::ask::ask:
Demetcim, çok geçmiş olsun canım... İnşallah biran önce geçer çarpıntıların ve nedeni de bulunur...
Babuş o bende de başladı, dün sormuştum ya size. Hepimizde benzer zamanlarda başladığına göre normaldir heralde...
Calmdowncım yaa sen eve net bağlat bence. Biz merak ederiz seni de. Habersiz bırakma bizleri...
Güzel haberlerle gel inşallah Nazom. Bizimde bugün akşama, ay çok heyecanlıyım
Gözün aydın Tanselcim.![]()
Kırma bebişim dişini falan da, ben halen anlamadım bana kim alıcak ve gittikçe meraklanmaya başladım benim kargom ne zaman gelicek?
selam kızlar :aglayan: annem yanımdaydı 10 gundur az once gitti artık dondu eve yani, yarım saattir aglamaktan şiştim zor susturuyom kendimi ev sessiz bombos kaldı![]()
selam kızlar :aglayan: annem yanımdaydı 10 gundur az once gitti artık dondu eve yani, yarım saattir aglamaktan şiştim zor susturuyom kendimi ev sessiz bombos kaldı![]()