2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Acil hastaneye gidenler bari mesaj atsınlar, nasılsa herkesin hediye gönderdiği ve aldığı kişinin telefonu var elinde :D
Ben azoşa atarım mesaj,bana gelen hediyenin sahibisi kimse artık ona da atarım.Birinden biriyle aynı anda doğurmuyoruzdur muhtemelen :D haber verirler size :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tanselim gözün aydınnn kız lilacs erkek anası değilmiydi :acep: :eek:ys: ben mi yanlış biliyom heppp utandım şimdi ya şimdi koy resmi çok merak ettim lilacs teyze teşekkür ederiz zevkinize sağlıkk efemm sizde yakuşuklu oğlunuza iyi günlerde giydirin tansel hanım :huhuu:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Acil hastaneye gidenler bari mesaj atsınlar, nasılsa herkesin hediye gönderdiği ve aldığı kişinin telefonu var elinde :D
Ben azoşa atarım mesaj,bana gelen hediyenin sahibisi kimse artık ona da atarım.Birinden biriyle aynı anda doğurmuyoruzdur muhtemelen :D haber verirler size :D

aloooooooooooo, kim benim üzerimden tansel e hediye yolladı bakiim???? azo söylesene kız ben ona almadım, biri beni çok sevdiğinden benim adımı yazmış herhalde

ben de sadece hediye aldığım kişinin tlf u var, o da ev telefonu. ben mesaj atamam kimseye :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bencede birbirimize haber verelim yaaa yoksa bugün nete girmedi acaba neden diye düşünüp kafayı yerim ben kesin zaten en sona ben doğuracam bakırköyde doğururum haaaaaaaaaa:eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bencede birbirimize haber verelim yaaa yoksa bugün nete girmedi acaba neden diye düşünüp kafayı yerim ben kesin zaten en sona ben doğuracam bakırköyde doğururum haaaaaaaaaa:eek:ky::eek:ky:
ne var bende bakırköyde doğdum :D
Bi dakika hatlar karıştı,
AZO ACİL YARDIM.........Benim hediyem İzmirden geldi..

ben sana dşyorummm ecrinn ooo işte tanselim adını söle diyim sana izmirde bebikom lilacs ve ecrinn var başkada kimseler yok kız anası aldığına göre ecrinn dünürümdür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar