ayyy tanselcim canım güle güle giysin paşamız inşallah..lilacs ellerine sağlık...evet resmini ekle meraktan çatlarım yoksa valla
ha, bişey değil ama hediye benden değil :lululu::lululu::lululu:ayyy tanselcim canım güle güle giysin paşamız inşallah..lilacs ellerine sağlık...evet resmini ekle meraktan çatlarım yoksa valla
ha, bişey değil ama hediye benden değil :lululu::lululu::lululu:ne gelmiş hediye tansel ne gelmiş................ve kimden gelmişşş
ha, bişey değil ama hediye benden değil :lululu::lululu::lululu:
Lilacs dan gelmiş.. Çok tatlı bir takım göndermiş, akşam eklerim resmini..
tatlım yanlış yazdın herhalde, ben sana almadım ki :acep: üstelik aramadın da beni ........................
Acil hastaneye gidenler bari mesaj atsınlar, nasılsa herkesin hediye gönderdiği ve aldığı kişinin telefonu var elinde
Ben azoşa atarım mesaj,bana gelen hediyenin sahibisi kimse artık ona da atarım.Birinden biriyle aynı anda doğurmuyoruzdur muhtemelenhaber verirler size
Acil hastaneye gidenler bari mesaj atsınlar, nasılsa herkesin hediye gönderdiği ve aldığı kişinin telefonu var elinde
Ben azoşa atarım mesaj,bana gelen hediyenin sahibisi kimse artık ona da atarım.Birinden biriyle aynı anda doğurmuyoruzdur muhtemelenhaber verirler size
tatlım yanlış yazdın herhalde, ben sana almadım ki :acep: üstelik aramadın da beni ........................
Gerçektenmi, azocum devreye gir
h sen değilsen kimmmmmm:iyyyy:gizli hayranın mı var tanselim seni hediyelere boğan
çok takıyoz galiba kiloyu sağlıklı olsunlar da
ilk zamanları düşününce kiloyu takacağım hiç aklıma gelmezdi
Sağlıklı günlerde kullan canım
Bi dakika hatlar karıştı,
AZO ACİL YARDIM.........Benim hediyem İzmirden geldi..
ne var bende bakırköyde doğdumbencede birbirimize haber verelim yaaa yoksa bugün nete girmedi acaba neden diye düşünüp kafayı yerim ben kesin zaten en sona ben doğuracam bakırköyde doğururum haaaaaaaaaaky:
ky: