hiç duymamıştım
bi de hazır çorba hayatta yapmam ve yemem
bence bize sorma biz toptan gerzeğiz seni göbek bağı gibi yanlış yönlendirmeyelim :kahkaha: :kahkaha:
bırak şimdi patron geldi ayaklarını bilmiyom kaçıyom demiyon da
tamam sus Allah'ın cizası :sinir:
hiç duymamıştım
bi de hazır çorba hayatta yapmam ve yemem
kızlar rapor yetiştirmem lazım.. patronlarda bastı burayı..
ula tam da benim konuya geldik cevap bile veremiyorum..az reklam yapayım dedim zaman yok..nesse..
lidırım burası sana emanet.. behlül kaçar..
off hellim kıbrısın meşhur sert tuzlu kendinden eriyen mükemmel peyniri abowww canım istedi görüyon mu?ovmaç?
ay ben bi de hellime bayılırım kızartacan onu offf
taze kaşar malesefff hiç sevmem böğğ eski kaşr yapımı zordur zaten öle her babayiğit yapamaz onutaze kaşar mı eski kaşar mı?
bişi değil balım her zamanEeeet süper aydınlatıcı oldu, bunları akşama tekrar bi daha okiciiim kafama iyce bi kazınsınlarTeşekkür ederim Lidoşum...:ask:
Olsun pahası falan hiç önemli değil. Güzel olsun yeterki
kızlar ben kaçanzi
bu arada prima'ya mail attım napıyım uyuz oldum
Korkma yavrım.Göbek deliğinin altına neresiyle vuruyo biliyo musun ki?
Ayrıca doktoruma ben sordum bel ağrısıyla gelmez doğum sancısı dedi.Toplanma, sertleşmeden şüpheleneceksin dedi.O da düzenli ve ritmik olduğunda.
Ben arada regle bezer ağrı+bel ağrısı yaşıyorum...Onlar sorun değil sanırım şu dönem.
bence bize sorma biz toptan gerzeğiz seni göbek bağı gibi yanlış yönlendirmeyelim :kahkaha: :kahkaha:

dur onları akşam yaya yaya okicam inşallah Ya kızlar ben yarın bebek kıyafetlerini yıkayım hast. cantamı hazırlıyım diyorum.
Kıyafetlerin arasında kırmızı mavi vs. renkler var. Beyazlılarla hepsini bir yıkasam birbirine renk verir mi acaba cok tereddutteyim. Cok az kıyafetimiz var zaten hepsini ayrı yıkasam makinayı calıstırdıgıma degmez..
Hadi kızlar ben de kaçıyorum :gulegule:
Yarın size hidrolik makinaları, rulmanları filan anlatıcam, azıcık çalışıp da gelin.
Allah tüketmesin canım afiyet olsun
kızlar ben kaçanzi
bu arada prima'ya mail attım napıyım uyuz oldum
Allah iyiyliğini.. senden de bu cevabı bekliyordum..
güya rapor hazırlıyorum ekrana bakıp bakıp gülüyorum size ..
patron diycek raporda bu kızı güldüren ne var acep
Ya kızlar ben yarın bebek kıyafetlerini yıkayım hast. cantamı hazırlıyım diyorum.
Kıyafetlerin arasında kırmızı mavi vs. renkler var. Beyazlılarla hepsini bir yıkasam birbirine renk verir mi acaba cok tereddutteyim. Cok az kıyafetimiz var zaten hepsini ayrı yıkasam makinayı calıstırdıgıma degmez..
Hadi kızlar ben de kaçıyorum :gulegule:
Yarın size hidrolik makinaları, rulmanları filan anlatıcam, azıcık çalışıp da gelin.
Ne dedin la? Ben de ataydım keşke.
Herkes gitti mi yaw...Ben de gelmiştim gideyim barisi![]()
Ya grip oluyom ben, bu kadar zaman tek bir hastalık atlatmadım işe bak şimdi grip oluyom