2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hiç duymamıştım
bi de hazır çorba hayatta yapmam ve yemem

bence bize sorma biz toptan gerzeğiz seni göbek bağı gibi yanlış yönlendirmeyelim :kahkaha: :kahkaha:

bırak şimdi patron geldi ayaklarını bilmiyom kaçıyom demiyon da :D

tamam sus Allah'ın cizası :sinir:

:DAllah iyiyliğini.. senden de bu cevabı bekliyordum..
güya rapor hazırlıyorum ekrana bakıp bakıp gülüyorum size ..
patron diycek raporda bu kızı güldüren ne var acep:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hiç duymamıştım
bi de hazır çorba hayatta yapmam ve yemem

Evet hazır çorbalar çimento gibi kokuyo zaten. Ben de sevmem. Ancak mantar çorbası, o da ben yapmam da, işte bi yerde denk gelirsem…
Reklamlarında görüyorum yöresel lezzetler diye bi grupları var ya, orda…
Ben anneannemin uydurma çorbası sanırdım da onu :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ovmaç?

ay ben bi de hellime bayılırım kızartacan onu offf
off hellim kıbrısın meşhur sert tuzlu kendinden eriyen mükemmel peyniri abowww canım istedi görüyon mu?
taze kaşar mı eski kaşar mı?
taze kaşar malesefff hiç sevmem böğğ eski kaşr yapımı zordur zaten öle her babayiğit yapamaz onu
Eeeet süper aydınlatıcı oldu, bunları akşama tekrar bi daha okiciiim kafama iyce bi kazınsınlar :D Teşekkür ederim Lidoşum...:ask:
bişi değil balım her zaman
aklımdayken diyim hepiciğinize kızlar vucuda en faydalı süt ürünü kefirdir hatta söyle diyim derman olmadığı hastalık yoktur içebiliyosanız her akşam yatmadan 1 bardak için bizim türk insanımız pek içmez bilmezde ama dğnyanın en şifalı sayılan içeceklerden biridir aklınızda olsun ülser,gastrid ten tutta kansere bile faydalı birebir doğal antibiyotik gibi düşünün
Olsun pahası falan hiç önemli değil. Güzel olsun yeterki :)

aynen ucuz etin yahnisi .... derler az ye öz yeee ecrinle bigün alışveriş muhabbeti yapmıştık benim marketim pazarım neden çok tutuyo bu yüzden herşeyi koklarım tadına bakarım en iyisini alırım sağlık için sonradan hastanelere para yatırmamak için baştan vucuduma bakarım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya kızlar ben yarın bebek kıyafetlerini yıkayım hast. cantamı hazırlıyım diyorum.

Kıyafetlerin arasında kırmızı mavi vs. renkler var. Beyazlılarla hepsini bir yıkasam birbirine renk verir mi acaba cok tereddutteyim. Cok az kıyafetimiz var zaten hepsini ayrı yıkasam makinayı calıstırdıgıma degmez..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Korkma yavrım.Göbek deliğinin altına neresiyle vuruyo biliyo musun ki?
Ayrıca doktoruma ben sordum bel ağrısıyla gelmez doğum sancısı dedi.Toplanma, sertleşmeden şüpheleneceksin dedi.O da düzenli ve ritmik olduğunda.
Ben arada regle bezer ağrı+bel ağrısı yaşıyorum...Onlar sorun değil sanırım şu dönem.

İşte o toplanma sertleşme de başladı 2 gündür ama düzenli değil sanırım... AAslında hiç de dikkat etmedim, çünkü sancılı değil, elleyince elime geliyo sert sert... Göbek deliğimin altına sanırım ya ayakları ya da poposu onu daha tam anlamadım, ama bildiğim bişi varsa kukumun azcık üstünde elleri var sanırım, çünkü arada bir kukumun 3 cm kadar üstünden gıdıklıyo beni :D

bence bize sorma biz toptan gerzeğiz seni göbek bağı gibi yanlış yönlendirmeyelim :kahkaha: :kahkaha:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: ahahahaha dur onları akşam yaya yaya okicam inşallah :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi kızlar ben de kaçıyorum :gulegule:
Yarın size hidrolik makinaları, rulmanları filan anlatıcam, azıcık çalışıp da gelin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
görüşürüz kızlar kendinize ii bakın öpenzi sizi
calmiş yarın gel sorcam sana senin ıso9001 ıso22000(haccp) brc belgelerin varmı bakem hiyjen eğitimin filan bunlar tam mı ? rapor yazıyon yaa altlarında genelde bunlarda olur bir müyendiste olması şartmış artıkın bende var ama seni bilmiyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya kızlar ben yarın bebek kıyafetlerini yıkayım hast. cantamı hazırlıyım diyorum.

Kıyafetlerin arasında kırmızı mavi vs. renkler var. Beyazlılarla hepsini bir yıkasam birbirine renk verir mi acaba cok tereddutteyim. Cok az kıyafetimiz var zaten hepsini ayrı yıkasam makinayı calıstırdıgıma degmez..

Tatlım tiplerinden anlaşılır az çok renk atıp atmayacağı renklilerin...Ben bazen karışık yıkayıveriyorum....
Soğukta yıka istersen, sıcakta daha rahat solar kıyafetler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allah tüketmesin canım afiyet olsun :D

Amin bebişim :)

kızlar ben kaçanzi

bu arada prima'ya mail attım napıyım uyuz oldum :D

Hadi gülü gülü, tikkat et kendine :D

:DAllah iyiyliğini.. senden de bu cevabı bekliyordum..
güya rapor hazırlıyorum ekrana bakıp bakıp gülüyorum size ..
patron diycek raporda bu kızı güldüren ne var acep:D

Sana da kolay gelsin bebişim, çok gülüp de kıllandırma adamı :D

Bence risk alma Dünyam, rengi solan falan olur beyazlarını boyar... Battaniyesi falan yok mu eldiveni çorabı, onlarla çoğaltmaya çalışsan çamaşırları?

Hadi kızlar ben de kaçıyorum :gulegule:
Yarın size hidrolik makinaları, rulmanları filan anlatıcam, azıcık çalışıp da gelin.

Güle güle Babuşum, ben o dediklerinden hiç bişe anlamadım, sen anlat ben dinlerim ama zevklen :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaa niye sessizleştiniz bacılar yoğsam hepiniz gittiniz de ben tek mi başıma kaldım :D Ay kociş geldi tam bunu yazarken. ayem going beybiiiz hadin görüşürük...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Herkes gitti mi yaw...Ben de gelmiştim gideyim barisi :D
Ya grip oluyom ben, bu kadar zaman tek bir hastalık atlatmadım işe bak şimdi grip oluyom :(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlar uzun zamandır giremedim 2 günüdr hastanede yatıoum...çarpıntılarım dinmek bilmioo :( kızım gayet ii allaha şükürler olsun ama benim çarpıntı nedenimi bulamadılar.bugün çok bunaldım ve taburcu ettiler yarın holter cihazı takıcaklar.bide ona bakıcaklar bu arada benim kız çok hareketli bi doğum pozisyonunu alıo saatler sonrada tam tersini doktor bu kız süpriz yapcak doğum şekli hakkında dedi..yılbaşı hedayesini yarın kargolucam inş.. dua edin bana çarpıntı için nefes aldırmıo çok bunaltıo benii..sizleri çok özledimm.. azo bu aarada sezo mu oluoun bacım 19 gün kaldı yazmışınn

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar