2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaa bende çok severim pazı kavurmasını. Konyada pazıyı bulmak biraz zor olabiliyor, sizn oraların sebzesi ne güzel..

zonguldak'ın sebzesi pazarı meşhurdur zaten. köylü pazarımız vardır mis misss. her çeşit sebzeyi bulabilirsin. taze taze.

canın mı istedi kız :( üzülürüm bak şimdi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bugün canım ne istese acaba diye düşünüyorum, annem burda nasılsa yapar diye aklıma gelmiyo bişey :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kötü olmuş senin için canım
inşallah o kadından daha iyisini bulursun ve hakkında hayırlısı olur

ay en korktuğum olay bebek kaçırılması ve karıştırılması
eşime sürekli tembih ediyorum zaten size gösterdikleri bebeğe iyi bak sonra getirdikleri bebeğe iyi bak bebeğin başından ayrılma

canım zaten problemli dönemler geçiriyorsun bi de bunları takma kafana bence sen düşünme boşver zaten çok az zamanımız kaldı doğursak da rahatlasak dimi

he sora ezin kızanı :D

manyakore

ezmeyiz kızanı merak etme :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
zonguldak'ın sebzesi pazarı meşhurdur zaten. köylü pazarımız vardır mis misss. her çeşit sebzeyi bulabilirsin. taze taze.

canın mı istedi kız :( üzülürüm bak şimdi...

Yok canımcım için rahat etsin, çok severim ama aşermedim..
Ben zolguldak'tan bi ıhlamur almıştım ne güzledi. Bide domates reçeli ve acıbiber reçeli süperdi ya..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aman iyi olda.. Şöyle meyve felan yokmu atıştır, tansiyonun felan düşmesin..Bu arada senin büyük oğlan Kuzeyin gelişine alışıyormu acep:)

Bütün stoğumu sabah saatlerinde tükettim :D
Büyük oğlana süpriz olcak ya mamalak hamile olduğumu bile anlamamıştır o :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bugün canım ne istese acaba diye düşünüyorum, annem burda nasılsa yapar diye aklıma gelmiyo bişey :D

Karışık kızartmaya ne dersin.. Şöyle soslu ve sarmısaklı yoğurtlu. Ben annem gelince yaptırıyrorum. Ben kızartma yapınac mutfağı mahvediyorum. Annem nasıl düzenli ve temiz yapıyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Karışık kızartmaya ne dersin.. Şöyle soslu ve sarmısaklı yoğurtlu. Ben annem gelince yaptırıyrorum. Ben kızartma yapınac mutfağı mahvediyorum. Annem nasıl düzenli ve temiz yapıyor..

Süper fikir :)
Bayılırım karışık kızartmaya :)
Aynen ya benim annem de hiç bi yeri yağlamadan, dağıtmadan yapıyor.Ben ortalığı savaş alanına çeviriyorum...-gozluk

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Benim bebeğe olan ilgimi kıskanmaz ama eşime çok düşkün, aşık resmen..O bebeğini kucağına aldıkça bunalıma girebilir :D İşten gelince beni öpüyor ya, bizim 4 ayaklı nasıl havlıyor kıskançlıktan bi görsen :D

Artık orta yolu bulacaksınız.. Yazık hayvancağız sizleri ne seviyordur..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya kızlar, görümcem keçe kapı süsünü ben yapıcam, şekerlerini yaparım, şeker sepetini yaparım dedi, sonradan da yapmadı yapmadı, birkaç günde şişirivermiş bu hafta.
Hiç beğenmedim :(
Tavırlarından anladığım kadarıyla yaparım dediğine de pişman oldu, başına bela oldu süs…
Ben de yap dediğime oldum da.
Sepeti de dün enim yanımda yaptı, şişirdi. Hiç hoşuma gitmedi :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşbeş mi aldın yoksaammmm :utan:
yok kız anneme yumurta ile peynir aldım lazımmış kendimede milkanın drajelerinden aldım yolda gelirken yidim bile :utan: hoşbeş yemiyommm artık çok şişko ediyo beni :D
ayy burasıda çok soğuk, sabah araba sıcaklığı -3 gösteriyordu..

valla bilmiyorum ama burnum kıpkırmızı şu anda :sinifsinif:kafamda fena halde kömür kokuyo böğğğğ :böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar