2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hosgeldin kızz..napak anacım ev hanımları olarak yan gelip yuvarlanıyoz işte aksama kadar.işleri yapıp komsu ziyaretine baslıyom ben mesela.kahveye ayrı komsuya,fal baktırmaya ayrı komsuya..sen şimdi alışamazsın daha yenisin:evet::evet:

ayyyy valla be. otur bişi izle, kalk bi dolaş kanepeye uzan az, derken uyuya kal... kalk dolaş öffff sıkıldım ayol. gerçi yavrumun ütüsü var bi posta daha. akşama da onu yaparım.. kız bitmiyor bunların ütüsü yaaa. doğunca napacaz bilmem.

Dur bakalım daha ilk gün.. Dinlen bol bol.. Akşama güzel yemekler yap..

sıkıldım tanselim. dinleniyorum valla. akşama napsam dıye düşünuyorum evet.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyyy valla be. otur bişi izle, kalk bi dolaş kanepeye uzan az, derken uyuya kal... kalk dolaş öffff sıkıldım ayol. gerçi yavrumun ütüsü var bi posta daha. akşama da onu yaparım.. kız bitmiyor bunların ütüsü yaaa. doğunca napacaz bilmem.

Haklısın gökçecim bende evde sıkılıyorum. Hava güzel olsa şöyle çıkıp yürüyüş felan yapardın..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben artık ipin ucunu kaçırdım hanımlar ya, habire yiyorum hem de tatlılar, hamur işleri falan, az kaldı nasılsa diye düşünüp düşünüp yiyorum, siz de böyle misiniz acaba??? yanıma yandaş arıyorum -rgulu

bende bende yiyorum sürekli..yalnız değilsin arkadasım.hatta dün aksam öle bişey yaptım kii.eşim tişörtle oturuyodu adamın koluna dişlerimin izi cıktıı.soka girdi kocam.televizyonda bi yörenin yemek tarifini gösteriyorlardı.adamı niye dişledim onu ben bile anlamadım ama:sila: yemekleri görünce hırsımı ondan cıkarttım sanırsam,galiba

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İstanbulda fiyatlar çok farklı.. Ben komşum için 500 YTL düşündüm. Burda 350-450 YTL genelde bakıı fiaytları.. Aslında 1 yıl ücretsiz izin alabilirim ama kariyerimden çok çalmış olurum..

Aslında şartları zorlasam çıkarım biraz daha yüksek rakamlara ama anlayamıyorum bu talepleri tanselcim ya.Yani ben 10 senedir çalışıyorum,mesleğim bir bayan için cidden zor.Şantiyelerden tut da,atölyelerde imalathanelerde çalıştım.Okulum ağırdı,YL yaptım vs. bu ücretlere kıyaslayınca, birimizin maaşında bi yanlışlık var diyorum...
Birşey beklemiyorum çünkü bebeğimle alakadar olması dışında.Ne yemek, ne ev işi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aman gökçecim, bebekleri doğurduk, işe başladık, bakıcı telaşına düşdük:)
Ama bakıcı olayı çok önemli ya...

ooo durun kızlar daha yaaa. bunun için mi canınızı sıktınız şimdiden? :)

Ayyyy nasıl nispet yapıyor bak :D
Ütüledin mi Aden'in kıyafetleri?

ehehehehhe azo darısı başına bebişim. ütüledim de son bişeyleri daha kaldı onların da kurumasını bekliyorum.

Aha da ben :D Başından beri yediğimi kesmedim zaten biliyorsun :p
Ama son dönem sağlıksız da beslenmeye başladım, hep tatlı hep abur cubur :(

kaç oldun kız? ben 68 :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sağol tatlım, hepiniz çok düşüncelisiniz :utan: canınızı sıktım ben de problemlerimle, ama kolay kolay paylaşmam cidden. tak demiş gerçekten canıma :D
azcık uzanayım. karnım yine taşşşş. sinirim geçecek çocuğa, sonra bak ben onlara neler ediyom. kimseye elletmem görürler anyayı konyayı :sinir: ( bu da trakyalı damarı tutmuş olan cadı lidılsanşayn :) )

herkesi öpüyoruz oğlumla.(adsız prensim benim ) :cokkomik:

Hiç öyle şey olurmu ne güzel sohbet ediyoruz.. Sen bizi sıkmazsın merak etme.
Hadi dinlen..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben artık ipin ucunu kaçırdım hanımlar ya, habire yiyorum hem de tatlılar, hamur işleri falan, az kaldı nasılsa diye düşünüp düşünüp yiyorum, siz de böyle misiniz acaba??? yanıma yandaş arıyorum -rgulu

bende sendenim üzülme sabah tartıldım inanamadım kilomu benden başkası bilsin istemiyorum yiyorum valla kotayı doldurdum bundan sonra dikkat etmek lazım:)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

aynen aynen, yediklerimin üçte ikisi abur cubur....

herkesi öpüyoruz oğlumla.(adsız prensim benim ) :cokkomik:

benimki de isimsiz, offf......

bende bende yiyorum sürekli..yalnız değilsin arkadasım.hatta dün aksam öle bişey yaptım kii.eşim tişörtle oturuyodu adamın koluna dişlerimin izi cıktıı.soka girdi kocam.televizyonda bi yörenin yemek tarifini gösteriyorlardı.adamı niye dişledim onu ben bile anlamadım ama:sila: yemekleri görünce hırsımı ondan cıkarttım sanırsam,galiba

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Amin canım inşallah :)
rahat bıraktım kendimi zaten.Biraz da babası düşünsün.Babamın evinden getirmedim ya Sılayı :)

Valla bak Lidoşum ele gitmesin bari paralar :cokkomik:

İnşallah canım.Senin oğluna kim bakacak?İşten ayrılacak mısın?

evet ben de eğer bu kadın olmazsa eve kamera sistemi koyacağım canım.

kısmetse annem bakacak canım işe devam etcem

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hehehe bu işler böle gökçem.ev hanımı olmanında püf noktaları var.şimdik kendine dedikodu yapabilceğin bi kaç komsu bulman lazım öncelikle yoksam vakit geçmez:cokkomik:zaten bi dedikodu,iki gırgır derken,yemekti,ütüydü ahanda gün bitiverir.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ahaaaa pisikopat haaa haaaa yazık adama:cokkomik:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aslında şartları zorlasam çıkarım biraz daha yüksek rakamlara ama anlayamıyorum bu talepleri tanselcim ya.Yani ben 10 senedir çalışıyorum,mesleğim bir bayan için cidden zor.Şantiyelerden tut da,atölyelerde imalathanelerde çalıştım.Okulum ağırdı,YL yaptım vs. bu ücretlere kıyaslayınca, birimizin maaşında bi yanlışlık var diyorum...
Birşey beklemiyorum çünkü bebeğimle alakadar olması dışında.Ne yemek, ne ev işi.

Çok çok haklısın canım. O kadar okuduk, ettik aldığımız maaşlar belli. Allahım yardımcımız olur inşallah iyi insanlarla karşılaşırız..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aman gökçecim, bebekleri doğurduk, işe başladık, bakıcı telaşına düşdük:)
Ama bakıcı olayı çok önemli ya...

ehehhehe hakkaten :cokkomik:

canlar sıkkın sanırım :acep: kim o sizin canlarınızı sıkanlar gösterin bana döveyim onları...

Bakıcı derdindeyiz bugün babuş.

Ben bu ara fena saldım.Demin 3 tane konya şekeri kütlettim.
Öğle yemeğinde dünyayı yedim.
Ne zamandır boğazım kurumuyodu,şu an kütük gibi kuru, sanırım şekerim tavan yaptı :D
Bu ara şeker meker hiç aldırmadan götürüyorum.
15 günde 1 kg almışım.
Azoş 7 kg aldım he rekor gidiyo elden.Fren yapmam lazım -gozluk:sila:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bende sendenim üzülme sabah tartıldım inanamadım kilomu benden başkası bilsin istemiyorum yiyorum valla kotayı doldurdum bundan sonra dikkat etmek lazım:)

ben de tikkat etmek lazım diyorum ama edemiyorum :eek:ys:

Ben biraz frenlemeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez. Dün çıktı alıyordum evde. Eşim hayırdır dedi, bi emzirme dönemi diyeti buldumda dedim Şimdiden çıktısını alıyorum:) Bu sırada masamın üzerini gör kuruyemişler, 500 ml. taze sıklımış meyve suyu, muz v.b:))

ama seninkiler yine de yarayışlı yaf, taze sıkılmış meyve suyu, meyve, kuruyemiş de tavsiye ediliyo zaten, benimkiler öyle değil :nk::nk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehehehehhe azo darısı başına bebişim. ütüledim de son bişeyleri daha kaldı onların da kurumasını bekliyorum.

kaç oldun kız? ben 68 :)

Ay amin inşallah :D
Ben işte 3 hafta önce 67idim :D 70 oldum gibi hissediyorum, du bakalım cuma günü söyler mükerrem :D

Ne zamandır boğazım kurumuyodu,şu an kütük gibi kuru, sanırım şekerim tavan yaptı :D
15 günde 1 kg almışım.

Oh maşallah :D Gaza geldim bak hoşbeş alasım geldi :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ehehhehe hakkaten :cokkomik:

Bakıcı derdindeyiz bugün babuş.

15 günde 1 kg almışım.

Canım ya 7 kg ne güzel ya.. Ben 14 kilo aldım off yaa.. Yarın tartı günüm bakalım ne oldu:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar