günaydın pikecim hoşgeldin
günaydı laylam..
günaydın pikecim hoşgeldin
ben size şeyi anlatmayı unuttum
dr erken olabilir de deyince paniğe kapıldım tabii
daha hastaneden çıkmadan hafiften regl gibi sancım başladı sanki psikolojik galiba
neyse dün akşam oturuyoruz eşimle
ben habire benim sancım var
karnımın şu alt tarafı acıya
bi yanma var sanki
eşim dediki ya bi tuvalete git belki gazdır
nese gittim tuvaletimi yaptım geldim
yok yine devam ediyo acı ve yanma karnım acıyo diyom
ay beni de stres yaptın doğum sancısı mı acaba dedi
ne bileyim ne sancısı karnım acıyo dedim
sonra kaç saat sonra jetonum düştü ayağa kalktım
dedim ki eşime şu karnıma baksana ne var orda niye acıyo
baktı sonuç
eşofmanın lastiği karnını sıkmış iz yapmış meğersem acıyan ve yanan yer ondan sebepmiş
diyom ki eşime ulaaa lastik izini bile doğum sancısı sandık ya tebrikler bize
Ehehehe o benim de başıma geldi
Hayatım, gecmis olsun canım.
Sıkma canını sen. Oglunun kilosu da o kadar dusuk degil uzumle.
Allah hayırlısı nasılsa oyle olmasıı nasip etsin insallah..
günaydın canım nasılsın gittin mi doktora
hemde nasıl severim...............................
Yok, gitmedim daha. Bu hafta randevu alıcam ( Tabi alabilirsem, cok dolu oluyor hastane) Bakalım ne diycek doktor. Aslında devlete kontrole gitmeyi hic istemiyorum ama orda dogum yapacagım icin gitmem lazımmıs. Zaten son 1 ayım var bakalım hayırlısıyla gecse de su 1 ay kurtulsak sıkıntılardan dertlerden..
Kızlar dun babam kalp krizi gecirdi..
Hastaneye kaldırdılar. Anjio olmus ve stent takılmıs kalbine.
Daha onceden de stent vardı kalbinde daha once de kalp krizi gecirmisti..
dun hic goremedim babamı. Bugun annem hastaneden bilgi almaya gitti durumu iyiymis sanırım. 1 ay sonra 1 tane daha stent takılacakmıs..
Dun cok uzuldum, bugun biraz daha iyiim sanırım.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. Annemler cok zor durumdalar suan babamın bu durumu cok cokerticek onları borclar kira faln derken bunları dusunurken bile cok uzuluyorum.. Allah'ım tez zamanda toparlanmak nasip etsin insallah onlara..
inşallah yolunda gider herşey canım
o zaman senin kesin normal olcak dimi müsaitsen tabii
devlette almıyolar galiba sezeryana hemen
dun hic goremedim babamı. Bugun annem hastaneden bilgi almaya gitti durumu iyiymis sanırım. 1 ay sonra 1 tane daha stent takılacakmıs..
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. Annemler cok zor durumdalar suan babamın bu durumu cok cokerticek onları borclar kira faln derken bunları dusunurken bile cok uzuluyorum.. Allah'ım tez zamanda toparlanmak nasip etsin insallah onlara..
nahaaa asuremi yaptım.:beyazbayrak::beyazbayrak: gülsuyu ve kranafil eklencek ama ben ellemiyim annemler yapsın. bide portakal kabugu koyasım var ama koyayım mı koymayayım mı bilemedim. bide tam istedigim gibi bembeyaz oldu. umarım tadı da iyi olmustur..neyse ben süpürgemi tutayımm öptüm sizi
Büyük geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun canım,Rabbim tez elden şifalar versin.
Dualarımız seninle.
ay canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Amin kızlar Sagolun..