2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

dimi süper oluyor :d hepimiz incelince birbirimize zayıflama hedayesi alırız artıkın :d

evet yatak şiltesi, yorganı yastığı içinde oluyor..yorganını yediğimin incecik yorgan minnacık ama çok datlu :d

laylaaaaa hoşgeldin kızzzz :d
[/sıze]
heee iyiymiş o saman azoo
[sıze="3"]

çok iyiymiş fiyatı kullanışlıda büyüklüğü nasıl bilmiyorum ama odana sığar heralde
[/sıze]

büyüklüğü standart heralde dur özelden atayımm sanada linkini bakıver

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hoşbuldum azom neredesin sen bakip yine hangi siteye bakıyodun?

Valla limango, markafoni Allah ne verdiyse geziyom laylam :D
Dün kuru dötlü oğluma Kenan Doğulu beresi örmeye başladım babasınınkisinin aynısından :D Eve gidip örgüye devam edesim var çok sıkıldım işyerimde :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahaaa yanlış olmasın bide pazarı koymamışım bu sadece market pazarda 200-250 buluyo her ay bi gelen olunca 1-2 hafta masraf artıyo tabe ben geçinmeyi beceremiyorum elalem 200tlden bahsediyo ben o kadar alıyorum dolap yine boş geliyo bana anlamadım bu işi

benim 2_3 aydır öyle oluyo 200 falan üstüne kacırıyorum. sise falan ıvır zıvırr aldım ondan heralde. yok benimki pazar içinde o kadar gidiyo. ama bu ara gtmiyo nedense. ben senden daha hesaplıyım o vakit dünür. :D:D
benim teyzem de 20 tl yle pazar olayını hallederr sasar kalırsınn. ama bizde her pazar en az 30 tl götürüyo

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Valla limango, markafoni Allah ne verdiyse geziyom laylam :D
Dün kuru dötlü oğluma Kenan Doğulu beresi örmeye başladım babasınınkisinin aynısından :D Eve gidip örgüye devam edesim var çok sıkıldım işyerimde :(

bakma artık oralara sonra benim gibi rahat durmuyosun bitirince görmek isterim berenizi bizde birazdan eşimle çıkıp çocukların odaları için boya bakacaz yarın başlayacaklar oturma odamı verecez akşam duvar kağıdı yaptıracaktım doktorumuz önermedi en iyisi boyatmanız dedi benim işler başlıyo

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim 2_3 aydır öyle oluyo 200 falan üstüne kacırıyorum. sise falan ıvır zıvırr aldım ondan heralde. yok benimki pazar içinde o kadar gidiyo. ama bu ara gtmiyo nedense. ben senden daha hesaplıyım o vakit dünür. :D:D
benim teyzem de 20 tl yle pazar olayını hallederr sasar kalırsınn. ama bizde her pazar en az 30 tl götürüyo
bu pazar ve market işi o ayki gelene gidene de bağlı yada extra aldığımız şeylerde oluyor bizde değişiyor ama ne kadar gidiyor bilmiyorum maaşlı çalışmadığımız için heralde

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bu pazar ve market işi o ayki gelene gidene de bağlı yada extra aldığımız şeylerde oluyor bizde değişiyor ama ne kadar gidiyor bilmiyorum maaşlı çalışmadığımız için heralde

bizdede maas yokda herseyin bütcesini ayırıyoruz. ben aylık harcama yaptıgım için. eger misafir gelicekse ana yemek te ne varsa esime aldırıyorum ben. market fişine bakıyorum bi artıs olmamıs son aylarda. ama olmayan artısa ragmen acık veriyorum sürekli. anlamadım neden. daha ayın bitmesine 1 hafta var sıfıra düstüm:sinir: kocişte hayırdırr benden gizli birikim mi yapıyosun diyo..:D nerde o günler özeniyorum valla ev masraflarından arttırıpp para biriktirenlere

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bakma artık oralara sonra benim gibi rahat durmuyosun bitirince görmek isterim berenizi bizde birazdan eşimle çıkıp çocukların odaları için boya bakacaz yarın başlayacaklar oturma odamı verecez akşam duvar kağıdı yaptıracaktım doktorumuz önermedi en iyisi boyatmanız dedi benim işler başlıyo

Gösteririz tabi ki inşallah güzel olur :D
Duvar kağıdı niye önermedi? Ben duvar kağıdı yaptım zararlı mıymış?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bizdede maas yokda herseyin bütcesini ayırıyoruz. ben aylık harcama yaptıgım için. eger misafir gelicekse ana yemek te ne varsa esime aldırıyorum ben. market fişine bakıyorum bi artıs olmamıs son aylarda. ama olmayan artısa ragmen acık veriyorum sürekli. anlamadım neden. daha ayın bitmesine 1 hafta var sıfıra düstüm:sinir: kocişte hayırdırr benden gizli birikim mi yapıyosun diyo..:D nerde o günler özeniyorum valla ev masraflarından arttırıpp para biriktirenlere

haklısın bende beceremem para artırmayı valla paranın adı var örn.100 tl bi bozdur nereye gidiyo anlamıyosun biz eksik olmasada süt almaya bile girsem yanına illaki bişeylede alıyorum en az 50-60 tl veriyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gösteririz tabi ki inşallah güzel olur :D
Duvar kağıdı niye önermedi? Ben duvar kağıdı yaptım zararlı mıymış?

hava alışverişi olmuyomuş halıfilex ve duvar kağıdını önermiyomuş ilerde astım hastası oluyor çocuklar dedi bizde vaz geçtik şimdi renk bakmaya gidecez oğlanı kurstan alayımda

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

haklısın bende beceremem para artırmayı valla paranın adı var örn.100 tl bi bozdur nereye gidiyo anlamıyosun biz eksik olmasada süt almaya bile girsem yanına illaki bişeylede alıyorum en az 50-60 tl veriyorum

kesin bizimkide bakkala gidiyo hee.. du gecerken su muzdan alayım, o sütün yanına 2 kek atıver vs derken caktırmadan yiyiyo adam bizi:D bundan sonra bakkala dikkat:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

benim 2_3 aydır öyle oluyo 200 falan üstüne kacırıyorum. Sise falan ıvır zıvırr aldım ondan heralde. Yok benimki pazar içinde o kadar gidiyo. Ama bu ara gtmiyo nedense. Ben senden daha hesaplıyım o vakit dünür. :d:d
benim teyzem de 20 tl yle pazar olayını hallederr sasar kalırsınn. Ama bizde her pazar en az 30 tl götürüyo
[/sıze]
nerde 30 tlye meyve sebzeyi halledemiyorum ki ben balık vs koyunca 50den aşağı pazar tutmuyo bura istanbul izmir torbalıda tek kalırken 15tlye pazar görüyodum 1kg domates küçük 4 tl burda bacımm sen düşn gerisini yok ben yetiştiremiyorum kim asgari geçimle nasıl geçiniyolar anlamış değilim bizim maaşlı ay başı eşimle alıyoz paralı ayın 20si biz sıfırız 2 kişi geçinmeyi beceremedik anacım yaaa
[sıze="3"]
[/sıze]
ohh ne iyi valla babam serbest çalışır istediği zaman para gelir gider bizde öle değil malesef ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız bide ben bu ay tek maaşla geçindim aferin bana :d tocam yeni iş değiştirdi 1 ay geç alcak maaşı zorr inanki kredi borcu vs üst üste gelince çok zor oluyo
[sıze="3"]

bizdede maas yokda herseyin bütcesini ayırıyoruz. Ben aylık harcama yaptıgım için. Eger misafir gelicekse ana yemek te ne varsa esime aldırıyorum ben. Market fişine bakıyorum bi artıs olmamıs son aylarda. Ama olmayan artısa ragmen acık veriyorum sürekli. Anlamadım neden. Daha ayın bitmesine 1 hafta var sıfıra düstüm:sinir: Kocişte hayırdırr benden gizli birikim mi yapıyosun diyo..:d nerde o günler özeniyorum valla ev masraflarından arttırıpp para biriktirenlere
[/sıze]

aynen aynen ohoo o iş bende yalan oluyo artırmayı geçtim denk getirsem şaşcamm ki fuzuli bişi alan biri değilim analamıyorum yatır var bizim evde paraları süpürüyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr salı günü kahvaltıdan vazgectimm.. zati pazartesi aure yapıcam diye tatlıyı aradan cıkardıgımı düsünüyorum. aklıma gelen oturupp sarma sarmak hem pzartesi annemler yesin salıda kayınvalidemler yesin diye.

peynirli pogaca
sarma
portakalllı kereviz salatası
iyi bi tercih mi? bide sarmayı pazardan yapmam lazım ikiye bölücem.salı sabahına kadar pişirmeden dolapta bekletsem bişi olmaz dimi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nerde 30 tlye meyve sebzeyi halledemiyorum ki ben balık vs koyunca 50den aşağı pazar tutmuyo bura istanbul izmir torbalıda tek kalırken 15tlye pazar görüyodum 1kg domates küçük 4 tl burda bacımm sen düşn gerisini yok ben yetiştiremiyorum kim asgari geçimle nasıl geçiniyolar anlamış değilim bizim maaşlı ay başı eşimle alıyoz paralı ayın 20si biz sıfırız 2 kişi geçinmeyi beceremedik anacım yaaa

ohh ne iyi valla babam serbest çalışır istediği zaman para gelir gider bizde öle değil malesef ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız bide ben bu ay tek maaşla geçindim aferin bana :d tocam yeni iş değiştirdi 1 ay geç alcak maaşı zorr inanki kredi borcu vs üst üste gelince çok zor oluyo

aynen aynen ohoo o iş bende yalan oluyo artırmayı geçtim denk getirsem şaşcamm ki fuzuli bişi alan biri değilim analamıyorum yatır var bizim evde paraları süpürüyo

kızz yatırr berekett getirir derlerr:D:D ben pazardan balık,peynir zeytin vs almıyorum. sade sebze meyve. onları marketten bide balıkcıdan temin ediyorum.. ama yok yani olmuyo olmuyo. allah tan kart mart kullanılmıyo bizde. bide onu dsünmek zorunda kalırdım. ama buldum ben olayıı bakkal:D bakkalı u ay akarte edicem bakalım sonuc ne olcak:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz yatırr berekett getirir derlerr:D:D ben pazardan balık,peynir zeytin vs almıyorum. sade sebze meyve. onları marketten bide balıkcıdan temin ediyorum.. ama yok yani olmuyo olmuyo. allah tan kart mart kullanılmıyo bizde. bide onu dsünmek zorunda kalırdım. ama buldum ben olayıı bakkal:D bakkalı u ay akarte edicem bakalım sonuc ne olcak:cokkomik:

ben bakkalldan bişi almam alt sokağımızda koca market var gerek yok yane bende peyniri filan marketten alıyorum açıktan almıyorum ama gidiyo işte bacım gidiyo kartlar vardı 2 tane iptal ettirdim geçen ay kurtuldum şükür ohh be 1000tl en az her ay para yatırıyoduk oraya bizden cacık olmaz bacım :D kira filan elektirik su ödemiyoz bide bi tek doğalgaz+kredi market pazar okul harçları izmir gidiş gelişi ,geriside şimdilik oğluma alışveriş

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben bakkalldan bişi almam al sokağımızda koca market var gerek yok yane bende peyniri filan marketten alıyorum açıktan almıyorum ama giyo işte bacım gidiyo kartlar vardı 2 tane iptal etirdim geçen ay kurtuldum şükür ohh be 1000tl en az her ay para yatırıyoduk oraya bizden cacık olmaz bacım :D kira filan elektirik su ödemiyoz bide bi tek doğalgaz+kredi market pazar geriside şimdilik oğluma alışveriş

iyii yaptınn.. kart dedigin 1 dene olcak. kenarda durcak nakite hacet olmadıgı durumlarda kullancan:D ben kaban cizme gibi pahalı olabilcekler bide elektronik esyalar vs dısında hiç karta ilişmem. ama bu ara sırf internetten alabileyim diye bazı seyleri acıvericem kartı az kaldı:D cok güzel indirimler oluyo.

neyse ben cıkıyorum cnm. su temizlige baslayayım yarın kociş evde bişi yapamam. pazartesi salı da ev dolu :eek:ys:bide napcagımı bilseydim iyi olcaktı.

ay bide su forbestler var ya. japon pazarı gibi. orda serbet için bi bardak buldum. kücük ve sekilli pek güzel. ama üstüne süs takılamaz gibi. onu da inip yakından inceliyim yakın zamanda. öptüm siziii:utan::utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben geldimmmm, trençkotumuz geldi fırsatını bulsam resim çekicem de çok kalabalık bura :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar