Bir saat kadar önce doktorum aradı.TSH 3 çıktığı için biraz tedirgin olmuş.Endokrin doktoruna bi telefonla sor bakalım durumu ne tavsiye edecek dedi.Ben de aslında randevu da alırım ama çok zor oluyor yer bulmak biliyosunuz dedim.Çok riskli bi durum yok sen tlf et dedi.
Ettim 40 kere açmadılar.En son bi şansımı deneyeyim dedim, tutturdum.Çıkmak üzere görüştüremeyiz, yarına telefon randevusu verelim dediler.Hönk dedim o da ne? Telefonla arayacakmış beni doktor.İyi dedim, saat 1de aratacağız dedi sekreter kız.Dedim ki daha erken olamaz mı, bana çemkirmeye kalkınca da soldan soldan geldiler bana.Dedim hanımfendi gebeyim ben.
E öyle desenize diyo.Dedim ekrandan bakıyosun ya bilgilerime!!:sinir:
Neyse hasılı kelam, binbir uğraştan sonra doktora bağlandım.
O da inadına tatlı mı tatlı bi kadın, pek bi iyi davrandı.
3. trimester için tsh=3 sınır bir değer, iyidir tedaviye gerek yok dedi.Zaten bebeği besleyen de st4'müş.O da iyi dedi.
Ama doğumdan önce bi kez daha baktır eğer 4 civarı olursa ufak doz bi tedavi başlayalım dedi.
Ama doğumdan sonra çok değişir bu değerler, hipotiroidiye dönebilir o yüzden doğum yapınca sen mutlaka bi gel kontrole dedi
İnşallah öyle bişey olmaz kızlar be.
Ettim 40 kere açmadılar.En son bi şansımı deneyeyim dedim, tutturdum.Çıkmak üzere görüştüremeyiz, yarına telefon randevusu verelim dediler.Hönk dedim o da ne? Telefonla arayacakmış beni doktor.İyi dedim, saat 1de aratacağız dedi sekreter kız.Dedim ki daha erken olamaz mı, bana çemkirmeye kalkınca da soldan soldan geldiler bana.Dedim hanımfendi gebeyim ben.
E öyle desenize diyo.Dedim ekrandan bakıyosun ya bilgilerime!!:sinir:
Neyse hasılı kelam, binbir uğraştan sonra doktora bağlandım.
O da inadına tatlı mı tatlı bi kadın, pek bi iyi davrandı.
3. trimester için tsh=3 sınır bir değer, iyidir tedaviye gerek yok dedi.Zaten bebeği besleyen de st4'müş.O da iyi dedi.
Ama doğumdan önce bi kez daha baktır eğer 4 civarı olursa ufak doz bi tedavi başlayalım dedi.
Ama doğumdan sonra çok değişir bu değerler, hipotiroidiye dönebilir o yüzden doğum yapınca sen mutlaka bi gel kontrole dedi
İnşallah öyle bişey olmaz kızlar be.