2012 Şubat Anneleri

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
doktoruna güveniyorsan sorun yok tatlım..
olur canım boyle seyler, hepimiz ne dertlere girdik cıktık inan ki.. hic oyle laylaay lom gecmiyo bastan sona.. ama sonu iyi olsun insallah...

Doktorum özel muayenesi kapandı.Mecburen başka doktorlara gidiyorum daha tutramadım.
Dualarınız için sağolun hepiniz.

TOBE'cim seni de aklıma aldım dualarım için... Allahın izniyle bir sıkıntı olmayacak inşallah... İyi düşün iyi olsun tatlım...

Çoook sağol canımAllah razıolsun.

tobe kimdi ya???

ne olmuş göremedim ama korkmasın. biz neler atlattık o da atlatır Allah'ın izniyle.

Nasipte varsa değilmi ama siz anlarsınız benim halimden ona bişey olmasın istemiyorum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ohhh hediyemi de sağ salim ulaştırdım.kayfemi içtim.muhabbetimizi ettik.laylam kayra beye cok güzel ciciler almış onlara baktım.hepsini güzel günlerde kullansınlar..siz naptınız? baska kargosu gelen varmı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2011 yılının en popüler topiği biz olacaz sanırım kızlar :D
Şimdi 2011 yılının "en"leri konusuna baktım, herkeşler bizi yazmış :D :evet:

yapma yaw:) ahahahha herıldıs kızım kim olacaktı başka. en popülere bak o da benımdır kesin.

Nasipte varsa değilmi ama siz anlarsınız benim halimden ona bişey olmasın istemiyorum.

hiç bişey olmayacak. korkularında da haklısın hepimizin ödü kopuyordu en ufak bişeyde. ama bak neler altlattık nerelere geldık. sende bizim gibi olacaksın. sadece dua et ve inan buna.

opuyorum seni korkma.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ohhh hediyemi de sağ salim ulaştırdım.kayfemi içtim.muhabbetimizi ettik.laylam kayra beye cok güzel ciciler almış onlara baktım.hepsini güzel günlerde kullansınlar..siz naptınız? baska kargosu gelen varmı?

Ohhhh sefanız olsun :D
Henüz bi atraksiyon yok nazocum..Bu arada aldıklarına bayıldım çok zevklisin, e tabi oğluma talip olmandan anlamam lazımdı :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

kızım sen alışverişe gitmiyomuydun kandırıkçı hani misafir hani kızkardeşin?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar çıkayım ben yavaştan. ahahahahah artık resmen 4 ay evdeyım yaaaaaa.. süper. opuyorum şimdilik.
kendine ii bak gökçem bizleri ihmal etme şimdiden evin tadını çıkar bol bol dinlen darısı cümlemizin başına
azoya geldi o kadan bilemiyoz kii kim kime göndermiş ne zaman göndermiş :utan:
ohhh valla nekadan güsel keşke bende fırsat bulsamda niloşla görüşebilsem çok zevklisin nazo bayıldım kıymızı monta sağol teyzoşş
Henüz bi atraksiyon yok nazocum..Bu arada aldıklarına bayıldım çok zevklisin, e tabi oğluma talip olmandan anlamam lazımdı :D

puhahhaa :D çılgın seniii kızım olsaydı zaten oğlunu kaçırmazdım karizmatik japon

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
demi demiii anasına bak oğlunu al yaptım kuzum ben.:evet:

kızım sen alışverişe gitmiyomuydun kandırıkçı hani misafir hani kızkardeşin?

canumm kardeşim iremi aldıktan sonra geleyim de onu da göreyim bari abla dedi.alısverişe girecektim migrosun önünde koca 2 kamyon kaza yapmış giriş tarafı kapalıydı.malum kayfeyide içince benim yine çişim geldi.eve zor geldim.yağmur sesi falan arabanın silecekleri benim aklıma direk çiş getiriyo zaten.:evet: birazdan cıkıcam markete artık.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
yapma yaw:) ahahahha herıldıs kızım kim olacaktı başka. en popülere bak o da benımdır kesin.

hiç bişey olmayacak. korkularında da haklısın hepimizin ödü kopuyordu en ufak bişeyde. ama bak neler altlattık nerelere geldık. sende bizim gibi olacaksın. sadece dua et ve inan buna.

opuyorum seni korkma.

Bende seni öpüyorumçok sağol.
Kendinize iyi bakın.
İyi akşamlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar