2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Son 3-4 sayfayı okuyamadım.Tam işlerimi bitirdim diyodum ki salakça bi hata yapmışım ve şu an düzeltme imkanım yok.
İtalyanlar tatile girdi, 9Ocakta dönecekler.
Ne halt edicem acaba.

gecmiş olsun canım, sorunu çozersin insallah .. ben kutucuklarımın resmini koydum bi ara...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaaa cnm benim paşada giriyomu kız denize :D onlar perdeleriyle süper yüzerler
bize en yakın girilcek deniz silivride orada pis bebemi sokmam mecbur yazlığa gidince eşim hafta sonu atlar gelir artıkın
ben daha 40ım çıktığı gibi antalyada girmişim denize :D tabi öle simitle filan değil annem elinde tutarak sokmuş hiç sesim çıkmamış maşallah azooo çocukluğun süpermiş

Giriyor girmez mi :D
İnşallah bizimkiler de suyu sever canım ya, bazen görüyorum çocuk ağlıyor babası kucağında zorla sokuyor, la çocuk zaten ağlıyor iyice soğuyacak denizden :D

Son 3-4 sayfayı okuyamadım.Tam işlerimi bitirdim diyodum ki salakça bi hata yapmışım ve şu an düzeltme imkanım yok.
Ne halt edicem acaba.

Olsun 9 Ocakta işler karışınca sen ortalarda olmıcan :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa azo inşallah çok severler denizi bebeklerin gözleri için bile çok faydalı güneş kum deniz kızlar ve bizim bebeler :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İnşallah canım hep diyordum iyi geçicek şimdiye kadar hiç bişeyim yok kendi kendimize nazar değdirdik sanırım.

Sağol canım başka bir doktora daha çıkacağım verdiği ilacı 10-15 gün daha kullanayım diyorum.
Doktoruma o kadar vçok güveniyorum ki aslında başka doktor yanıltabilir mi diyorum karasızım aslında.

doktoruna güveniyorsan sorun yok tatlım..
olur canım boyle seyler, hepimiz ne dertlere girdik cıktık inan ki.. hic oyle laylaay lom gecmiyo bastan sona.. ama sonu iyi olsun insallah...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ahahahahha yarıldım... bende yerım ki dayanamam bademe.

kız benim evde koca da yok bu ayın 30.una kadar. ev müsait gel bana yapıp yapıp satalım. ama bak "ya sen ne beceriksiz hatunsun yaaa "deyip kalp kırmak yok... yeminle pis içerlerim söylıyım.

bende bakarım sana böyle ne biliyim sen bana koş içerden keçe getir dersin. makası tutarım belki. iğneye iplik falan geçiririm he?

sen bana gel, her an doğurma ihtimalim var, hastane bizden daha yakın :D
annem bir tane maymun yaptı dün gece. yapamam yapamam dedi. fıstık gibin oldu sonra :D bugün de zürafa yaptıracam. yok öyle kolaya kaçmak -gozluk

ay şaka bi yana bugün ağrım çok. bıçak saplanıyor gibi oluyor, elim ayağım boşalıyor. bir tane kedi yaptım anca :( yarın güzel geçer inşallah kontrol. bide bugün yarın doğurursun dermişşşş, düşer bayılırım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tatlım bu kutular basit, katlıyorsun sadece, sonra üstüne süs yapıstırıyosun istersen... ben kutunun icinede tül koydum bademler cücük gibi durmasın diye...

:) İçi de çok renkli görünüyo yaaa çok beğendim ben bunları... Neyse bakalım ben ne yapacağım bu şeker vs olayını...

Ne halt edicem acaba.

:( Umarım çok sıkıntı bi durum değildir Babuş...

Neyse kızlar benim bugün kafam hiç basmıyo, moron gibiyim aynı. Gidip biraz tv seyredeyim kitap falan okuyayım... Hepinizi öperim, kendinize iyi bakın...

TOBE'cim seni de aklıma aldım dualarım için... Allahın izniyle bir sıkıntı olmayacak inşallah... İyi düşün iyi olsun tatlım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
annem bir tane maymun yaptı dün gece. yapamam yapamam dedi. fıstık gibin oldu sonra :D bugün de zürafa yaptıracam. yok öyle kolaya kaçmak -gozluk

ay şaka bi yana bugün ağrım çok. bıçak saplanıyor gibi oluyor, elim ayağım boşalıyor. bir tane kedi yaptım anca :( yarın güzel geçer inşallah kontrol. bide bugün yarın doğurursun dermişşşş, düşer bayılırım

yaaa öle deme hepimiz doğurcaz litteim zamanı geldiyse çıkacakk öle deme sağlıklı olsunda bebiş gerisini rabbim yardım eder

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Allah korusun kız. daha bekle bir iki hafta daha. doğsalar da artık sorun yok ayrıca. hele ki bzimkiler biraz tosun hiç sorun değil.

geçer yavruş geçer yarın güzel olacak.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Öncelikle çok geçmiş olsun Tobe... Ben bir doktora daha görünmeni tavsiye ediyorum sana, çünkü bu önemli bir durum gibi görünüyor... Bir de cerrahi müdahale ile rahim ağzını dikme gibi bişi var, ama bu durum için mi uygulanıyor işte onu bilmiyorum... Lütfen sen de kendini kötü şeyler düşünerek daha da strese sokma olur mu....

Moralim ilk etapta bozuldu ama şuan iyiyim.
2. bir doktora çıkmak benim için iyi olucak canım tavsiyen için sağol.

cnm üzülme hiçç ilaçlarla toparlarsın emi korkulcak bişi yok bol bol dinlenmen gerek yormıycaksın kendni

evdeyim artık işide bıorakmıştım zaten inş...
herşey yolunda gider çok korkuyorum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
2011 yılının en popüler topiği biz olacaz sanırım kızlar :D
Şimdi 2011 yılının "en"leri konusuna baktım, herkeşler bizi yazmış :D :evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

azo ben sana demiştim nazo çıkacak diye hatırladınmı ? elden geldi kargom şimdi gitti nazom diğer topiğemi ekleyeyim?

içine doğmuş hadi eklede bakalım bacım meraklandım
Moralim ilk etapta bozuldu ama şuan iyiyim.
2. bir doktora çıkmak benim için iyi olucak canım tavsiyen için sağol.

evdeyim artık işide bıorakmıştım zaten inş...
herşey yolunda gider çok korkuyorum.

sen kendine dikkat et moralni yüksek tut birde bir başka doktora görün derim mutlaka çok geçmiş olsun rabbim 2nizede sağlık versin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar