2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş aslı beni özelde taciz ediyo haberin olsun. kız hazır izne çıkıyoken bzimkilerin başını bağlasaydık falan deyo bilemeonnn.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar en son izne çıkıyom diye yazdım geldı mi bilmıyorum. hiç giremedim bu öğleden sonra buraya ya rahat rahat. açılmıyor bi türlü sayfalar öfff

Geldi kuşum geldi, hepimiz çok sevindik, ve en çok şu illet pcden kurtulcağın için sevindik :D

Şanslısın azoş.Benim bundan önceki patronum tam bir kaçıktı.Odasının önünden geçmemek için 1 kat yukarı çıkar arka merdivenlerden inerdim, arşivden filan :)
Akşam saat 5.30ta çıktığını görürse ille seni mesaiye bırakmaya bişey bulurdu görürse :D
Herşeye kızar bağırırdı, ağır konuşurdu filan.
Kızlar tuvaletinde günün her saati ağlayan birini bulmak mümkündü.:D

Hadi ya :( Ben bana bağırıldı mı işten çıkarım en pis huyumdur :D Daha doğrusu bekarken çıkardım, şimdi yemez aslında :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de vay beeee valla şaka maka bu adam beni sevıyo he. bana düğün zamanımda da böyle kıyak bi izin bağlamıştı...

adam hadi ben izin veriyorum sana gelme haftaya raporunu da ne zaman alırsan yolla o zaman bildiririz dedi yaaa.

işin garibi dün kuzenin eşi gördü beni "ne zaman çıkıosun izne" dedi, "valla yarın bile çıkabilirim daha var ama artık zorlanıyorum" dedim. çok içten istemişim kız demek ki.

kabul edin hemen ben ıyı ınsanım kızzz. kabul edın ama saylamam.

kabul edenler?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla herkes bi başka tavsiyede bulunuyo lidoş.Deneyip kendimize göre bulucaz ben o yüzden stoklamadım.Primadan var biraz, bi de huggies var dener bakarım bakalım...Hangisi iyiyse yola onunla devam :)
valla bilemiyorum be tatlımm ama şu bi gerçek ucuza kaçıp dakka başı bez değiştirmektense yada çocuğa zarar verip etrafı pisletmektense biraz pahalı olsun iyi olsun derim çünkü her 10 kadından 8i prima diyo memlekette
Hadi ya, demek patron baban bile olsa patron patrondur :D
Şansıma bana hep melekler denk geldi kız :)

aynen balım
benim geçmişteki patronlarımda çok iyiydi sağolsunlar ama babamdan görmedim onları babmda maddi açıdan iyidir hep destektir:D baba sonuçta ama asla taviz vermez şöle diyim burda çalışanlar akşam 6,30 oldumu kaçıyolar ben 7 e kadar kalıyorum fazla çalışıyorum filan işte

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bi de bişi daha soracam 2 adet panti eklemiştim azo da fıyatını sormuştu ikisi indirimli 80 tutuyor. (kargoyla. 76 ıkısının fıyatı) ama biri 12 aylık biri de 9 aylık. napayım sizce saçmalık mı şimdiden almak ya? tontiş falan olursa ki yavrum biraz iriymiş, dar kesim bu pantişler olmayabilir çünkü.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayy benide esim aradı simdi idrar ve kan tahlili sonuclarımı alıcaktı, doktoradagostermiş temiz cıktı cok sukur bi sevindim bende triplerdeydim acaba bişey mi var diye.. hamd olsun yokmus............

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bi de bişi daha soracam 2 adet panti eklemiştim azo da fıyatını sormuştu ikisi indirimli 80 tutuyor. (kargoyla. 76 ıkısının fıyatı) ama biri 12 aylık biri de 9 aylık. napayım sizce saçmalık mı şimdiden almak ya? tontiş falan olursa ki yavrum biraz iriymiş, dar kesim bu pantişler olmayabilir çünkü.

Alma alma seneye kış için daha neler çıkar..
İlla birşeyler almak istiyorsan bu yaz giymesi için kısa kollu gömlekler al, ya da deniz şortu al sandalet felan.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım bence vakit var daha heleki 6 ay sonrası kıyafetler icin..benim fikrim tabii .. sen cok begendiysen o ayrı tabee...

dıştan müdehale ettirtmez benim iş yerim benim kurallarım sen kendi işine bak der anneme

canım ben korktum senin babandan...:sok bişi demiyom daha..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş aslı beni özelde taciz ediyo haberin olsun. kız hazır izne çıkıyoken bzimkilerin başını bağlasaydık falan deyo bilemeonnn.

Vay zillliiiiiiiiii :sok

ayy benide esim aradı simdi idrar ve kan tahlili sonuclarımı alıcaktı, doktoradagostermiş temiz cıktı cok sukur bi sevindim bende triplerdeydim acaba bişey mi var diye.. hamd olsun yokmus............

Gözün aydın tatlım :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar