heeee heee pikoşş oda öle diyidi zaten kızım git evde yaylan yat adamda acıma mı yok kine bilemiyorum utanmasa kızım sancın gelince gönderirim seni diycek
kızlar en son izne çıkıyom diye yazdım geldı mi bilmıyorum. hiç giremedim bu öğleden sonra buraya ya rahat rahat. açılmıyor bi türlü sayfalar öfff
Şanslısın azoş.Benim bundan önceki patronum tam bir kaçıktı.Odasının önünden geçmemek için 1 kat yukarı çıkar arka merdivenlerden inerdim, arşivden filan
Akşam saat 5.30ta çıktığını görürse ille seni mesaiye bırakmaya bişey bulurdu görürse
Herşeye kızar bağırırdı, ağır konuşurdu filan.
Kızlar tuvaletinde günün her saati ağlayan birini bulmak mümkündü.
valla bilemiyorum be tatlımm ama şu bi gerçek ucuza kaçıp dakka başı bez değiştirmektense yada çocuğa zarar verip etrafı pisletmektense biraz pahalı olsun iyi olsun derim çünkü her 10 kadından 8i prima diyo memleketteValla herkes bi başka tavsiyede bulunuyo lidoş.Deneyip kendimize göre bulucaz ben o yüzden stoklamadım.Primadan var biraz, bi de huggies var dener bakarım bakalım...Hangisi iyiyse yola onunla devam
Hadi ya, demek patron baban bile olsa patron patrondur![]()
Şansıma bana hep melekler denk geldi kız
eheheheeeee babanda tam süperkmiş yanim..aman yanim..annen el koysa duruma biras, bi fikir benimkisi
kızlar bi de bişi daha soracam 2 adet panti eklemiştim azo da fıyatını sormuştu ikisi indirimli 80 tutuyor. (kargoyla. 76 ıkısının fıyatı) ama biri 12 aylık biri de 9 aylık. napayım sizce saçmalık mı şimdiden almak ya? tontiş falan olursa ki yavrum biraz iriymiş, dar kesim bu pantişler olmayabilir çünkü.
kızlar bi de bişi daha soracam 2 adet panti eklemiştim azo da fıyatını sormuştu ikisi indirimli 80 tutuyor. (kargoyla. 76 ıkısının fıyatı) ama biri 12 aylık biri de 9 aylık. napayım sizce saçmalık mı şimdiden almak ya? tontiş falan olursa ki yavrum biraz iriymiş, dar kesim bu pantişler olmayabilir çünkü.
dıştan müdehale ettirtmez benim iş yerim benim kurallarım sen kendi işine bak der anneme
bebikoma ne oldu ya bi gitti pir gitti :acep:
babuş aslı beni özelde taciz ediyo haberin olsun. kız hazır izne çıkıyoken bzimkilerin başını bağlasaydık falan deyo bilemeonnn.
ayy benide esim aradı simdi idrar ve kan tahlili sonuclarımı alıcaktı, doktoradagostermiş temiz cıktı cok sukur bi sevindim bende triplerdeydim acaba bişey mi var diye.. hamd olsun yokmus............
Sorma 10 gündür yok.
Gözün aydın tatlım