2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kuslar, nasıl gidiyo.....:eek:ky:

Selam pikem hoşgeldin

kızlar süper bişi oldu. şef çağırdı sen ne zaman izne çıkacaksın diye sordu. dedim ben izne aslında çıkmam lazım ama ben 37. haftamı bekliyorum dedim daha 3 haftam var doğumu daha konuşmadık dr.la dedim.

bana hadi kızım bugün son olsun ne işin var buralarda git dinlen. 37. haftan başladığı gün de raporunu al bize gönder o zaman başlatalım iznini dedi.

az daha ağlıyacaktım az daha.

Gökçeeeee kız ne şanslı gacısın :D Çok sevindim senin adına ya, hayırlı olsun, bol bol dinlen evde ağırlaşıyoruz artık.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar süper bişi oldu. şef çağırdı sen ne zaman izne çıkacaksın diye sordu. dedim ben izne aslında çıkmam lazım ama ben 37. haftamı bekliyorum dedim daha 3 haftam var doğumu daha konuşmadık dr.la dedim.

bana hadi kızım bugün son olsun ne işin var buralarda git dinlen. 37. haftan başladığı gün de raporunu al bize gönder o zaman başlatalım iznini dedi.

aa ne güzel olmus yavrus.. gozunaydın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Merhaba kızlar;

Nasıl yorgunum anlatamam.. İşleri toplamaya çalışıyorum..
Malum 3 hafta sonra izne ayrılacağım..

Siz nasılsınız? Yaramaz bi durum yok demi..

Kzlar doğumdan sonra annem yanımda 15-20 gün kalabilecek.. Sonra bebiş ve ben tekim.. Bende apartmanda bi komşuma söyledim, hergün 3-4 saat uğrayıp işleri yapcak, yemek ütü felan.. Umarım iyi olur.. Ben bütün enerjimi bebişe vermek istiyroum.. Hiç iş felan yapmak istemiyorum..

Selam canım hoşgeldin.
Benim annem şimdiden geldi yanıma sağolsun...
Doğumdan sonra da 40 gün kalacakmış.
Sonra birlikte Eskişehire bi 15-20 gün de orda takılacağız, sonra benim görev tamam dedi :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kuslar, nasıl gidiyo.....:eek:ky:
hoşgeldin pikoşşşş iyiysin sen nasılsın

yaaa sen ne ballısın kız benim babam yapmıyo bana bu güselliği senin şefine baba diyebilirmiyim? :lilav: yani yarından itibaren evden mi gircen mükemmel :D ayyy darısı başımaaaa

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
babuscum hani dun bi tulumlar koymustun ya chiccodan kırmısı kırmısı onları hani siteden baktın seker bana bi süülesene cok begendim olusuma bakınacam ....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Oh babuş şansa bak süper ötesi.
Vicdanlı adammış valla şefin...Helal olsun.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

yaaa sen ne ballısın kız benim babam yapmıyo bana bu güselliği senin şefine baba diyebilirmiyim? :lilav: yani yarından itibaren evden mi gircen mükemmel :D ayyy darısı başımaaaa

bugun daha iyiyim tatlım... saol... aaaaaaaa :sok babana söle seni bıraksın artık bemce yanimmmmmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün bebek bezi alcaktım, prima alayım diyorum yeni doğan.
Bez ne pahalı ya..

Bana tecrübeli arkadaşım prima yada huggies dedi.
Deneyeceğim bakalım, hangisinden memnun kalırsam.
Huggies'in saf organik pamuklusu çıkmış, o hepsinden pahalıydı.
Pahalıysa iyidir diye düşündüm ama eheheheheh :D-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Belli olmaz kız belki 35. haftanda seninkisi de yapar :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bana tecrübeli arkadaşım prima yada huggies dedi.
Deneyeceğim bakalım, hangisinden memnun kalırsam.
Huggies'in saf organik pamuklusu çıkmış, o hepsinden pahalıydı.
Pahalıysa iyidir diye düşündüm ama eheheheheh :D-rgulu

heh babuşş banada tecrubeli komşucum gülibik bu siteninde sevgili üyesidir o demişti primadan başka marka kullanma tavsiye etmem huggis doğal tamam iyi güsel pamukta pamuk olduğu içinmidir nedir bezden dışarı sızdırıyo çişi diyo onun yalancısıyım artık büyük wcsini düşünme azcıkta sulu kıvamsa yatak yorgan batar primanında beyaz olanı değil yeşil olanını tercih et pişik yapıyo demişti tabi her bebe aynı alerjiyi gösterirmi bilmem ama ben bidahaki aya alcam bez 2 paket şimdilik stok yapcam prima yeşil yeni doğan 2-5kg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Belli olmaz kız belki 35. haftanda seninkisi de yapar :)

ayyy nerde o günler inan öle bişi yapsa o anı ölümsüzleştirir :foto: fotosunu çeker afiş gibi büyütür pano yapardım evee ömrüm boyunca babamın en büyük jesti die saklardım ama hiç umudum yok ne zaman işe başlıycan die soruyo şimdiden bana nasıl yani doğunca hemen ineyim istersen aşağıya dedim o kadarda değil cnm diyo belki 1 ay sonra başlarsın he diyo hıhı dedimm bende

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyy nerde o günler inan öle bişi yapsa o anı ölümsüzleştirir :foto: fotosunu çeker afiş gibi büyütür pano yapardım evee ömrüm boyunca babamın en büyük jesti die saklardım ama hiç umudum yok ne zaman işe başlıycan die soruyo şimdiden bana nasıl yani doğunca hemen ineyim istersen aşağıya dedim o kadarda değil cnm diyo belki 1 ay sonra başlarsın he diyo hıhı dedimm bende

Hadi ya, demek patron baban bile olsa patron patrondur :D
Şansıma bana hep melekler denk geldi kız :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
heh babuşş banada tecrubeli komşucum gülibik bu siteninde sevgili üyesidir o demişti primadan başka marka kullanma tavsiye etmem huggis doğal tamam iyi güsel pamukta pamuk olduğu içinmidir nedir bezden dışarı sızdırıyo çişi diyo onun yalancısıyım artık büyük wcsini düşünme azcıkta sulu kıvamsa yatak yorgan batar primanında beyaz olanı değil yeşil olanını tercih et pişik yapıyo demişti tabi her bebe aynı alerjiyi gösterirmi bilmem ama ben bidahaki aya alcam bez 2 paket şimdilik stok yapcam prima yeşil yeni doğan 2-5kg

Valla herkes bi başka tavsiyede bulunuyo lidoş.Deneyip kendimize göre bulucaz ben o yüzden stoklamadım.Primadan var biraz, bi de huggies var dener bakarım bakalım...Hangisi iyiyse yola onunla devam :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar en son izne çıkıyom diye yazdım geldı mi bilmıyorum. hiç giremedim bu öğleden sonra buraya ya rahat rahat. açılmıyor bi türlü sayfalar öfff

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi ya, demek patron baban bile olsa patron patrondur :D
Şansıma bana hep melekler denk geldi kız :)

Şanslısın azoş.Benim bundan önceki patronum tam bir kaçıktı.Odasının önünden geçmemek için 1 kat yukarı çıkar arka merdivenlerden inerdim, arşivden filan :)
Akşam saat 5.30ta çıktığını görürse ille seni mesaiye bırakmaya bişey bulurdu görürse :D
Herşeye kızar bağırırdı, ağır konuşurdu filan.
Kızlar tuvaletinde günün her saati ağlayan birini bulmak mümkündü.:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tahminimce bebeğim aşağıya indi..
Kukumun üst tarafını elliyor, bi de gıdıklanıyom ki :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar