2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o sadece bi perdelemeydi şekerim. eheheheheheheh. söylesene babuşşşş sence bu nasıl diye sana niye sorayım? senin çok beğendiğin bişi alayım?

azooo kız ben buna sordum bı de babuş şu nasıl diye. ayy harıka dedı. dedım sana alınsa sevınır misin. ay bayılırım dedi. ahahahahah saf kız bu :))

Görüşcez bakalım senlen.
Eğerki o hedaye bana gelirse, atlayıp gelcem zonguldaka beğenmedim değiştir sen bunu diye.
evet evet gelcem bu penguş halime hiç aldırmıcam.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Höyyytttt noluyo orda bakim :durbun:

Akşama eklicem yavrum resimleri.Chiccodan maviş bir tulumumuz geldi, ve birbirinden güzel çoraplar, kırmızı hele minnacık yiyesim geldi görünce :D Yılbaşı motifli çoraplarımız bilem varrr :evet:

zevkli bu gacı :D desene şanslısın azo sağolsun emeğine sağlık zevkine sağlık babuşun en önce sana gelmesi ii oldu sabırsız seni

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ya ne güzel spiralden konuşuyorduk..Bunları örenmem lazım, 2 ay sonra tekrar düşmiyim buralara 2013 anası diye :D

puahuahauhauhau kız bı sus yarıldımmmmm.

Görüşcez bakalım senlen.
Eğerki o hedaye bana gelirse, atlayıp gelcem zonguldaka beğenmedim değiştir sen bunu diye.
evet evet gelcem bu penguş halime hiç aldırmıcam.

ben anlamam bebuş. sen "ay çok guzel" demiştin bi kere... sen beğendin sen istedin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom ne alacan kız bana. şekerimi de yapıyon di mi? yerim kız seni...

eheheh beklıyom hedayemi ama hadi.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azom sen dünürünü dinle taktır sipoş ne yapcan öbür yöntemleri.5 dk lık bişiy.sonra ohh miss unuttum,delindi mi,kaçak göçek varmı derdi yok.hem cıkarttığın an hemen baslıyor korunmasız dönem.miss misss.. yan etkisi falan da olmuyor coğu insanda.sen ellemezsen kafadan 5 yıl koruyor.taktırdıktan 1 ay ve 3 ay sonra birer kontrol sonra bide 1.yılda.ohh bi daha da bişey olmuyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim alacağım kişi ahanda aşağıda duruyo sırtarık sırtarıkkk ohhhhh en son göndercemmm dana çatlada patla :hihh:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimmmm hanımlarr selamlarr tekrardannn:beyazbayrak: iş yapıcam didim ama koltukta kestiridm accık bebemin battaniyesiyle. görümcem aradı uyandım yoksa daha uyurmusum valla:lilav: kocişe tavım bugünde. ögleden sonra kargoya cıkıcam yine. baslıcam sistemlerine de kuyruklarına da. :sinir: dün arkadasım saolsunn gece yarısına kadar oturunca benim ütülerim de yalan olup bugüne sarktı. sanki işim azmıs gibi.

görümceme dedim ki dr dedi bebek kilolu olmıcak o yüzden cok kolay dogcak. ona da dr u demiş ki kilolu bebek kolay dogarr kendini ittirdigi için. simdi kim dogru söylüyo acep.:sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Allahım ikinci çocuğu yaptığım için mazoşist olmam lazım çıldırmak üzereyim:kizdim:

anamm kıyamam sana laylamm.derin nefes all.iremde bu ara formunda gecen gün bana karnın büyüdükçe aklın küçülüyo dedi.kaldım öle.derin derin nefes all.
nazom ne alacan kız bana. şekerimi de yapıyon di mi? yerim kız seni...

eheheh beklıyom hedayemi ama hadi.

çük kaşıyıcı aldım sana ben.daha doğrusu öle bi alet yokmus.özel siparişle yaptırıyom az bekle kuzum.bitince yollicam..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlarrr slmmm
yaaa acil bişi sormak istiom

park yatak alanlarr
içine nevresim takımımı aldınız yoksa uyku setimi
acil karar vermek lasımmmm
yardımcı olurmusunuz????

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom sen dünürünü dinle taktır sipoş ne yapcan öbür yöntemleri.5 dk lık bişiy.sonra ohh miss unuttum,delindi mi,kaçak göçek varmı derdi yok.hem cıkarttığın an hemen baslıyor korunmasız dönem.miss misss.. yan etkisi falan da olmuyor coğu insanda.sen ellemezsen kafadan 5 yıl koruyor.taktırdıktan 1 ay ve 3 ay sonra birer kontrol sonra bide 1.yılda.ohh bi daha da bişey olmuyor.

Dimi dünür haklısın...
Benimkisi kondomu sevmiyor zaten.Bi de çöpe at sakla felan uğraştırıcı :D
Hap desen, güvenemiyorum saatlerimi şaşırırım unuturum diye.
İyiymiş ya ben de taktırayım doğumdan sonra, en çok o yattı aklıma.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar