o sadece bi perdelemeydi şekerim. eheheheheheheh. söylesene babuşşşş sence bu nasıl diye sana niye sorayım? senin çok beğendiğin bişi alayım?
azooo kız ben buna sordum bı de babuş şu nasıl diye. ayy harıka dedı. dedım sana alınsa sevınır misin. ay bayılırım dedi. ah saf kız bu
)
bi yemeğe gideyim geliyorum.
kıslar bi yemek yiyip geliyoms.......... öperimk...
Ayyyy kıyamam niye kandırıyon kızı
:sok:sok:sok:sok
Ya ne güzel spiralden konuşuyorduk..Bunları örenmem lazım, 2 ay sonra tekrar düşmiyim buralara 2013 anası diye
Höyyytttt noluyo orda bakim
Akşama eklicem yavrum resimleri.Chiccodan maviş bir tulumumuz geldi, ve birbirinden güzel çoraplar, kırmızı hele minnacık yiyesim geldi görünceYılbaşı motifli çoraplarımız bilem varrr
Ya ne güzel spiralden konuşuyorduk..Bunları örenmem lazım, 2 ay sonra tekrar düşmiyim buralara 2013 anası diye
Görüşcez bakalım senlen.
Eğerki o hedaye bana gelirse, atlayıp gelcem zonguldaka beğenmedim değiştir sen bunu diye.
evet evet gelcem bu penguş halime hiç aldırmıcam.
Anaaa iyiki Babuşa ben almıyom, uyuşuk dedi kızaaa. Kavgada söylenmez(Çok pis ortalık karıştırma örneği
)
simurşş hosgeldin balım
kıslar bi yemek yiyip geliyoms.......... öperimk...
Allahım ikinci çocuğu yaptığım için mazoşist olmam lazım çıldırmak üzereyim:kizdim:
nazom ne alacan kız bana. şekerimi de yapıyon di mi? yerim kız seni...
eheheh beklıyom hedayemi ama hadi.
azom sen dünürünü dinle taktır sipoş ne yapcan öbür yöntemleri.5 dk lık bişiy.sonra ohh miss unuttum,delindi mi,kaçak göçek varmı derdi yok.hem cıkarttığın an hemen baslıyor korunmasız dönem.miss misss.. yan etkisi falan da olmuyor coğu insanda.sen ellemezsen kafadan 5 yıl koruyor.taktırdıktan 1 ay ve 3 ay sonra birer kontrol sonra bide 1.yılda.ohh bi daha da bişey olmuyor.