2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kuzen mi alıyo o zaman bana :D

kuzen kim ya? herşey karıştı. yarılıyom bı susun beee.

ben anlarım valla çok ileri görüşlü bir kadınımdır ben şahsen cebren ve hileylen:sila::sila:

evet harıkasın şıp dıye anladın kız :)

O zaman niye bana en son geliyomuş hediye :hihh:
Neden neden?
Söyle benimki de bugün gelsin :hihh:

öfff dedik ya sana hediye alacak kişinin alacağı hediye daha eline bile geçmemiş diye. (ahahahahahahah zınzınzın)

:D:D Bunun olabilitesi az önceki tahminden daha kuvvetli düşün yani :p

Az kaldı yavrum salıya kadar dayan zaten haftasonu çabuk geçer :D

aha nıye salı. ben salını gününü sevmem cumayı severim. cuma gelsin. hem cuma kocam da geliyo. cuma gelsin. hatta bu cuma. bugun yolllasın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben babuşa çıkmıştım tatlım şimdi geldi hedayem, havamı atıyordum :D
yaaaaa ne geldi görmek istiyorum çok şanslısın azooo heee? bu kadar olar yane :D hain domdom herkesi biliyosun biz bilmiyoz benim hedayem ne durumda bana çıkan şahsyet yandın daha almadım göndercemde gelccekkk :eek:ys:
azonun hediyesi geldi hayatım babuş göndermiş çok duygulandılar ikiside:D:D
bizde sıra ile azoya soruyoruz mesela benim kargomda bügün yapılacakmış:):)öğrendim
yaaaaa herkes biliyo ben bişmiyorummmm :lilav:
Çok büyük adaletsizlik ama küstüm ben.
Benim alacağım kişi ona alacağımı biliyodu, ben bana kim alacak bilmiyorum.:hihh:
ahh be yavru kuşummm bilecektiniz bana oy verseydiniz :p
Valla babuş sana alan eminim şu an pis pis sırıtıp "aha hedef yanılttılar, o da kandı" diye gülüyordur :D

puhahaahaha :kahkaha: sen çok fenasınnnn azoooo sen hepimizle dalga geçiyon ya esas sırıtan sensin iyi eğleniyon valla

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
O zaman şeye kim alcak...Söylerim bak sus :D

Höyyytttt noluyo orda bakim :durbun:

yaaaaa ne geldi görmek istiyorum çok şanslısın azooo heee? bu kadar olar yane :D hain domdom herkesi biliyosun biz bilmiyoz benim hedayem ne durumda bana çıkan şahsyet yandın daha almadım göndercemde gelccekkk :eek:ys:
puhahaahaha :kahkaha: sen çok fenasınnnn azoooo sen hepimizle dalga geçiyon ya esas sırıtan sensin iyi eğleniyon valla

Akşama eklicem yavrum resimleri.Chiccodan maviş bir tulumumuz geldi, ve birbirinden güzel çoraplar, kırmızı hele minnacık yiyesim geldi görünce :D Yılbaşı motifli çoraplarımız bilem varrr :evet:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
O zaman şeye kim alcak...Söylerim bak sus :D

o sadece bi perdelemeydi şekerim. eheheheheheheh. söylesene babuşşşş sence bu nasıl diye sana niye sorayım? senin çok beğendiğin bişi alayım?

Hahhahaha az değilsin haaaa :D Pis :D

azooo kız ben buna sordum bı de babuş şu nasıl diye. ayy harıka dedı. dedım sana alınsa sevınır misin. ay bayılırım dedi. ahahahahah saf kız bu :))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o sadece bi perdelemeydi şekerim. eheheheheheheh. söylesene babuşşşş sence bu nasıl diye sana niye sorayım? senin çok beğendiğin bişi alayım?

azooo kız ben buna sordum bı de babuş şu nasıl diye. ayy harıka dedı. dedım sana alınsa sevınır misin. ay bayılırım dedi. ahahahahah saf kız bu :))

Ayyyy kıyamam niye kandırıyon kızı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
O zaman sen alcan bana.Sensin o uyuşuk buldum seni :D

assolistler sonradan gönderirmiş babuşum yok kız nerde bende o şans senin bana çıkman gibi kapına dayanırdım gerçekten kargoya ne hacet :D ben en son alcam hepiniz meraktan çatlayın :hihh: beni çatlattınız ya intikamım acı olcakk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Seninkisi az uyuşuk :D (şimdi gaza gelip bugün verirmiş kargoya) :D:D

Gaz vermeyelim, gaz vermeyelim :D
Simura bakın ve örnek alın, hiç soruyor mu ne oldu diye, duruyor uslu uslu..:utan:

Anaaa iyiki Babuşa ben almıyom, uyuşuk dedi kızaaa. Kavgada söylenmez :D (Çok pis ortalık karıştırma örneği :D )

Evet bakın ben hiç sormuyorum... Öyle kuzu gibin bekliyorum :) Aslında çok merak ediyorum ama böyle daha heyecanlı :D

simur canım o halde kesin gazide karsılastık bende 99 girişliyim yani arkadaslarım 2004 mezunu gaziden en yakın arkadasım maliyede okuyodu kesin oralarda gördüm ben seni.

Nazom valla doğrudur. Aslında okuldan pek tanıdığım yoktur. Benim bi ekibim vardı, işimiz gücümüz sabahtan akşama çay içip geyik yapmaktı. Derslere bile son sınıfın son döneminde sadece 3 saat girmişliğim vardır :D

Kim kız bu sitenin uyuşuğu :D

Söyle Azo, konuş. İnsanları zan altında bırakma :D

Bende yemeğe gidiyom kızlarrr görüşürzzz

Afiyet olsun Aslıcan...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar