Leader'm benden buyuksun ya annen de benim annemden buyuktur diye dusundum bi an ^_^
yok kız 20sinde kucağına almış beni işte
Leader'm benden buyuksun ya annen de benim annemden buyuktur diye dusundum bi an ^_^
çok sağolun kızlar... valla hafifledim yaaa.
hepinizi öpüyorum.. iyi akşamlar
çok sağolun kızlar... Valla hafifledim yaaa.
Hepinizi öpüyorum.. Iyi akşamlar
bugün yine size pek katılamadım şekerler. arada bakabildim. oğluşumun şekerlerini bitirmeye çalışıyorum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kaçıyorum. siii yaaaa
çok sağolun kızlar... valla hafifledim yaaa.
hepinizi öpüyorum.. iyi akşamlar
bugün yine size pek katılamadım şekerler. arada bakabildim. oğluşumun şekerlerini bitirmeye çalışıyorum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kaçıyorum. siii yaaaa
Anlıyorum seni kuşum.Bak böyle böyle hayattan dersler çıkarıp tecrübe edeceksin iştee.Neden demişler gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse diye.Tecrübe zamanla, yaşananlarla ediniliyor.Sen de hayatı öğreniyorsun...
Kendine dersler çıkarıyorsun, aynı hataları bi daha yapmayacaksın....
İnşallah ailen kendini toparlar bebeğin de biraz büyür onlara emanet eder çalışmaya başlarsın.Aman ikincisi için çok dikkat ama, kendini sağlama almadan öyle bi hata yapayım deme, hepten kapana kısılırsın kardeşim aman diyim.
Eşin eline bakmak zor olmaz mı.Ailen gibi asla olamaz.Ben çalışmama rağmen eşimden birşey isterken, hatta beni bi yere arabayla bırakmasını isterken bile bazen kendimi eksikli hissediyorum...Rahat olamıyorum...Normal yani.
evet unutup 2.ye basınca kaldırıyo cnm muhtemelen öle olmuştur[sıze="3"]
iyi akşamlar sizeee
kızlar ya size şey oluyo mu alıntı yapcam ya bi kaç kişiden tıklıyom işaretlemiyo sonra emin olamıyorum acaba seçti mi diye
mesela dünyam'ın yazısına da tıklamıştım bak burda çıkmamış yönetim duy sesimi[/sıze]
yok kız 20sinde kucağına almış beni işte18de evlenmiş sen gibiyken
OTURMAKTANDIR BEBİŞ BENİM HAMİLELİKTE NE BÜYÜK ŞİKAEYİM BEK AĞRISI SIRT AĞRISI MİDE YANMASIsırtım ağrıyo dedim kimse ilgilenmedi
hem de dedim 2 gündür
KORUNCAN BEBEĞİM YAPCEK BİŞİ YOK EŞİN DİKKAT ETMİYOSA 2.İÇİN KORUNACAKSINIZ BEN PEK ARA VERMEDEN 2.Yİ DÜŞÜNÜYORUM 2 YAŞ FİLAN OLSUN ARALARI İSTERİM BİDE CİMCİME Bİ KIZIM OLSAEvet hayattan boylece ders almıs oluyorum.
2inci icin korkuyorum zaten dikkat ederim tabiki. Ama ya hemen hamile kalırsam diye korku sarıyo bazen. Cunku hemen hamile kalmaya meilli oluyormus vucut dogumdan sonra..
evet unutup 2.ye basınca kaldırıyo cnm muhtemelen öle olmuştur
OTURMAKTANDIR BEBİŞ BENİM HAMİLELİKTE NE BÜYÜK ŞİKAEYİM BEK AĞRISI SIRT AĞRISI MİDE YANMASI
KORUNCAN BEBEĞİM YAPCEK BİŞİ YOK EŞİN DİKKAT ETMİYOSA 2.İÇİN KORUNACAKSINIZ BEN PEK ARA VERMEDEN 2.Yİ DÜŞÜNÜYORUM 2 YAŞ FİLAN OLSUN ARALARI İSTERİM BİDE CİMCİME Bİ KIZIM OLSA
Benim annem 25 de evlenmis 27 de beni almıs kucagına. Bunu dusunemedim iste.. Seninki gibi erken evlenseymis senden buyuk olucakmısım ben![]()
KORUNCAN BEBEĞİM YAPCEK BİŞİ YOK EŞİN DİKKAT ETMİYOSA 2.İÇİN KORUNACAKSINIZ BEN PEK ARA VERMEDEN 2.Yİ DÜŞÜNÜYORUM 2 YAŞ FİLAN OLSUN ARALARI İSTERİM BİDE CİMCİME Bİ KIZIM OLSA
bilemiyorum yöneticiye sor o saman bii hayatımiyi de ilk bastığımda işaretlemiyo ki
zaten işaretlese unutmaz ki insan ikinciye bassın
psikolojik bitanem sanırım biraz zaman yaklaştığından ötürü panik yapıyozz allah korusun sen sıkma kendini emiiiYahu bugun paronayak oldum sanırım. Cocuk sabahtan beri vuruyo ayaklarıyla hic durmadan. O hareket ettikce asagıdan biseyler geliyomus gibi hissediyorum ama ortada bisey yok. Ya of pof üf aglıycam yaaa
benim boğaz yanmam akşam saat 19 gibi başlıyo hiççç sekmez her akşam aynı saatte ilginç
benim boğaz yanmam akşam saat 19 gibi başlıyo hiççç sekmez her akşam aynı saatte ilginç
Evet hayattan boylece ders almıs oluyorum.
2inci icin korkuyorum zaten dikkat ederim tabiki. Ama ya hemen hamile kalırsam diye korku sarıyo bazen. Cunku hemen hamile kalmaya meilli oluyormus vucut dogumdan sonra..
Yahu bugun paronayak oldum sanırım. Cocuk sabahtan beri vuruyo ayaklarıyla hic durmadan. O hareket ettikce asagıdan biseyler geliyomus gibi hissediyorum ama ortada bisey yok. Ya of pof üf aglıycam yaaa