2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bugün yine size pek katılamadım şekerler. arada bakabildim. oğluşumun şekerlerini bitirmeye çalışıyorum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kaçıyorum. siii yaaaa :utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok sağolun kızlar... valla hafifledim yaaa.

hepinizi öpüyorum.. iyi akşamlar

bugün yine size pek katılamadım şekerler. arada bakabildim. oğluşumun şekerlerini bitirmeye çalışıyorum. hepinizi öpüyorum. şimdilik kaçıyorum. siii yaaaa :utan:

iyi akşamlar sizeee

kızlar ya size şey oluyo mu alıntı yapcam ya bi kaç kişiden tıklıyom işaretlemiyo sonra emin olamıyorum acaba seçti mi diye
mesela dünyam'ın yazısına da tıklamıştım bak burda çıkmamış yönetim duy sesimi

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Anlıyorum seni kuşum.Bak böyle böyle hayattan dersler çıkarıp tecrübe edeceksin iştee.Neden demişler gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse diye.Tecrübe zamanla, yaşananlarla ediniliyor.Sen de hayatı öğreniyorsun...
Kendine dersler çıkarıyorsun, aynı hataları bi daha yapmayacaksın....
İnşallah ailen kendini toparlar bebeğin de biraz büyür onlara emanet eder çalışmaya başlarsın.Aman ikincisi için çok dikkat ama, kendini sağlama almadan öyle bi hata yapayım deme, hepten kapana kısılırsın kardeşim aman diyim.
Eşin eline bakmak zor olmaz mı.Ailen gibi asla olamaz.Ben çalışmama rağmen eşimden birşey isterken, hatta beni bi yere arabayla bırakmasını isterken bile bazen kendimi eksikli hissediyorum...Rahat olamıyorum...Normal yani.

Evet hayattan boylece ders almıs oluyorum.

2inci icin korkuyorum zaten dikkat ederim tabiki. Ama ya hemen hamile kalırsam diye korku sarıyo bazen. Cunku hemen hamile kalmaya meilli oluyormus vucut dogumdan sonra..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

iyi akşamlar sizeee

kızlar ya size şey oluyo mu alıntı yapcam ya bi kaç kişiden tıklıyom işaretlemiyo sonra emin olamıyorum acaba seçti mi diye
mesela dünyam'ın yazısına da tıklamıştım bak burda çıkmamış yönetim duy sesimi
[/sıze]
evet unutup 2.ye basınca kaldırıyo cnm muhtemelen öle olmuştur

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sırtım ağrıyo dedim kimse ilgilenmedi :mendil:
hem de dedim 2 gündür :mendil:
OTURMAKTANDIR BEBİŞ BENİM HAMİLELİKTE NE BÜYÜK ŞİKAEYİM BEK AĞRISI SIRT AĞRISI MİDE YANMASI

2inci icin korkuyorum zaten dikkat ederim tabiki. Ama ya hemen hamile kalırsam diye korku sarıyo bazen. Cunku hemen hamile kalmaya meilli oluyormus vucut dogumdan sonra..
KORUNCAN BEBEĞİM YAPCEK BİŞİ YOK EŞİN DİKKAT ETMİYOSA 2.İÇİN KORUNACAKSINIZ BEN PEK ARA VERMEDEN 2.Yİ DÜŞÜNÜYORUM 2 YAŞ FİLAN OLSUN ARALARI İSTERİM BİDE CİMCİME Bİ KIZIM OLSA :utan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yahu bugun paronayak oldum sanırım. Cocuk sabahtan beri vuruyo ayaklarıyla hic durmadan. O hareket ettikce asagıdan biseyler geliyomus gibi hissediyorum ama ortada bisey yok. Ya of pof üf aglıycam yaaa :mendil:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
OTURMAKTANDIR BEBİŞ BENİM HAMİLELİKTE NE BÜYÜK ŞİKAEYİM BEK AĞRISI SIRT AĞRISI MİDE YANMASI

KORUNCAN BEBEĞİM YAPCEK BİŞİ YOK EŞİN DİKKAT ETMİYOSA 2.İÇİN KORUNACAKSINIZ BEN PEK ARA VERMEDEN 2.Yİ DÜŞÜNÜYORUM 2 YAŞ FİLAN OLSUN ARALARI İSTERİM BİDE CİMCİME Bİ KIZIM OLSA :utan:

benim boğaz yanmam akşam saat 19 gibi başlıyo hiççç sekmez her akşam aynı saatte ilginç

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Esimin korunacagını sanmıyorum cunku o cocuk istiyo 3-4 tane. ( ben 2. yi yapsam sukretsin de..) Dogurunca hemen arkasına hamile kalayım istiyordu dun ilk defa bu 2 yasındayken hamile kalsan aralarında 3 yas olur guzel olur dedi sasırdım. Eger biseyler yerine oturursa esim de benim sozume gelmeye baslarsa ( GUC BENDE OLURSA :D ) dedigi gibi 2 yasındayken oglum gene hamile kalırım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi de ilk bastığımda işaretlemiyo ki
zaten işaretlese unutmaz ki insan ikinciye bassın :)
bilemiyorum yöneticiye sor o saman bii hayatım
Yahu bugun paronayak oldum sanırım. Cocuk sabahtan beri vuruyo ayaklarıyla hic durmadan. O hareket ettikce asagıdan biseyler geliyomus gibi hissediyorum ama ortada bisey yok. Ya of pof üf aglıycam yaaa :mendil:
psikolojik bitanem sanırım biraz zaman yaklaştığından ötürü panik yapıyozz allah korusun sen sıkma kendini emiii
benim boğaz yanmam akşam saat 19 gibi başlıyo hiççç sekmez her akşam aynı saatte ilginç

seninki dakikmiş bende öle değil günün her dksı yanıyo yemek borummm fena

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Korunursun olmaz mı?
Eşin korunma taraftarı değilse de söylemeden korun?

Bana da akıntı geliyo gibi geliyo bazen.
Sanki regl ağrısı gibi ağrı da olunca hemen koşup bakıyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar