2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım gorumcem evli zaten 10 aylık cocugu var suan 2 senelik evli.

O da hamileligi boyuna toplam 3kere gitti doktora 1 de cinsiyeti ogrenemedi. 2 de cinsiyeti ogrendi 3 de dogurdu geldi. Onların aile boyle

aa manyak o zaman bunlar kusura kalma
kaçtığına mı pişmansın yoksa evlendiğine mi şu an?

inşallah cnm aynen ama sanki ben onu bu hayata mahkum etmişim gibi beni üzüyor karı gibi dırdır ediyo bazen :D tamam diyom sık dişini az kaldı çıkcaz bende meraklısı değilim burda onun bunun lafının altında oturmaya biraz birikim yapalım çıkacaz az daha sıksın dişini azo gitcezzz inşallah seneye yaz düşünüyorum oğlanda 1,5 yaşına gelirrr toparlar bizde eve çıkarız

benim annemde öyleymiş eski kafalı demek kız bunlarrr

kızım annelerimiz ölemiş doru dürüst dr görmezlermiş ama şimdi devir değişti

Kızlar petron geldi ben çıkıyom öpüldünüz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hee aslı ya. anında damladı kukuyu görür görmez... bi de sen gibi hediyesini eşin verecek olsa napar Allah bilir.

gülme kız güzel fikir kabul et.

çok fenasın haaaa kızzz güldürdün burnumda duran şeyler dışarı fışkırdı yeminle iğrenççççççççç:):)
bu kuku işini toplanayımda biraz daha daha ilgili ve alakadar olacam söz veriyom sana...şimdi çıkıyorum ben gözlerim de sulandı iyic ekranı görmek için araba silceği lazım şapır şapır akıyor animallah:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Senin annen yaslı insan onların zamanında dokor bu kadar yaygın degilmis. Benim annem de 46-47 yasında ama doktor kontrollerine giderdi babam da gonderirdi. Hatta babam kızardı gitmiyo diye..
nerden biliyon kız yaşlı olduğunu ben ilk çocuğuyum 66 doğumlu anam daha 45 yaşında gencecik fidan :D eskiden kadın doktor çok yaygın değilmiş babamda takıntılı adam ondan götürmüyomuş anamı bi hamile olduğumu öğreniyodum bide doğuma gidiyodum diyo annem ama bizler genciz neyimiz eksik oması gereken sık sık kontrol neden gitmeyelim yane demi balumm
olum kaydırmaca sürtünmece hareketlerine geçiş yaptı an itibariyle.

ahannnda adende mi yapıyo o hareketleri benimki akşam yemeğinden sonra yapıyo onu:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok fenasın haaaa kızzz güldürdün burnumda duran şeyler dışarı fışkırdı yeminle iğrenççççççççç:):)
bu kuku işini toplanayımda biraz daha daha ilgili ve alakadar olacam söz veriyom sana...şimdi çıkıyorum ben gözlerim de sulandı iyic ekranı görmek için araba silceği lazım şapır şapır akıyor animallah:(

animallah ne kız :cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar şöyle bi baktım da hamileliğime.. içimde hiç uhde kalmamış..herşeyi yaşamışım...
1.göğüs uçlarım karardı..herkeste olmazmış ben de oldu..
2.göbek deliğim pörtledi..
3.hamilelik çizgim bedenimi ikiye ayırdı..bu da herkeste yok sanırım..
4. bulantım oldu..
5.aşerdim..(numarasını yaptım pardon)
6.her türlü ağrıyı sancı yı krampı çektim..
7.burnıum tocaman oldu
8.dudaklarım silikonlandı:D

1.göğüs uçlarım karardı..herkeste olmazmış ben de oldu..-Karardı benimde
2.göbek deliğim pörtledi..-az pörtledi
3.hamilelik çizgim bedenimi ikiye ayırdı..bu da herkeste yok sanırım..benimki çok belirgin değil.göbek deliğinin altındaki kısmı pek göremiyorum zaten.üst tarafında hafiften var.
4. bulantım oldu.oldu ama kusmadım.
5.aşerdim..(numarasını yaptım pardon)-Aşerdim
6.her türlü ağrıyı sancı yı krampı çektim..Çok şiddetli değil hamdolsun.
7.burnıum tocaman oldu-hiç bi yerim şişmedi
8.dudaklarım silikonlandı:D-zaten silikonluydu
9.ilaveten göbeğimde kıllar çıktı benim.
10.cildim eskisi kadar kuru değil.
11.saçlarım eskisi kadar yağlı değil.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Bunlarla uğraşılmaz o zaman Dümyam.Yapacağın en güzel şey, eğer ayrı eve çıkamıyosan bebeğini biraz büyütüp çalışmak olur herhalde.Ekonomik özgürlüğün olduğunda bunlara karşı söz söyleyecek gücün olur diye düşünüyorum.

Zaten oyle yapıcam Bblau. Yoksa bunlarla kafayı yerim ben evin icinde. Eger Allah nasip ederse seneye bu zamanlarda 11-12 aylık oldugu zaman oglum ise girmeyi dusunuyorum. Ama bu sefr e bunlara cocugu bırakmak istemiyorum. İnsallah annemler de kendilerini topalrlar da bizim buralara gelirler ona bırakırım cocugumu gozum arkada kalmadan rahat rahat calısabilirim ben de.

Zaten cok pismanım ben calısmadan hamile kaldım diye sosyal guvencem yok param yok ne kadar kocan da olsa baskasının eline bakmak o kadar kotu ki.. Ben bu zamana kadar yani evlenene kadar anneme her ne dediysemAllah razı olsun yapmıstır. Hic gozumuzu dısarda bırakmamıstır. Ama evlendikten sonra boyle sıkıntılar cekmek cok zoruma gidiyor cok..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ana ölüyo mu erdoş.. manyak kız o...

ama eğlenceli bence. izle izle yarıl beee.

ahahahhahaa hasis ve kıskanç... eğlencelik yeminlennn.

lıtılım valla benim görümcem olmadığı için bende seninkini öpecem kaçıl...

öp yavrum öp. her bitarafı öpülesi insandır zaten. kızım olsa halasına benzesin çok isterdim :utan:

benimkiler oğullarını da beni de pek severler. annem eşimi kardeşimden ayıramadığını söyler mesela, onlar da beni kızlarından ayıramazlar... bir ara görümceme zorla çeyiz alışverişi yaptırmış kayınvalidem. bana da bir düdüklü almış. eksik olduğunu hatırlayıp. aman nazarlar değmesin ama uzaklık şart valla. yakın olsak böyle olamazdık belki de...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar şöyle bi baktım da hamileliğime.. içimde hiç uhde kalmamış..herşeyi yaşamışım...
1.göğüs uçlarım karardı..herkeste olmazmış ben de oldu..
2.göbek deliğim pörtledi..
3.hamilelik çizgim bedenimi ikiye ayırdı..bu da herkeste yok sanırım..
4. bulantım oldu..
5.aşerdim..(numarasını yaptım pardon)
6.her türlü ağrıyı sancı yı krampı çektim..
7.burnıum tocaman oldu
8.dudaklarım silikonlandı:D

1- var.
2- olmadı. bebeğın sırtı karnına donuk o halde. oyle oluyomuş çünküü.
3-var
4-var ötesi
5-yok (bi kere aşure bi kere de kestane istedı çok canım)
6-bol bol bulunur
7-sanırım benımkı de şişti
8-onlar doğuştan silikonlu idi zati şu an robinsonun cuması gibi dolanıyom ortalıkta.

Bunlarla uğraşılmaz o zaman Dümyam.Yapacağın en güzel şey, eğer ayrı eve çıkamıyosan bebeğini biraz büyütüp çalışmak olur herhalde.Ekonomik özgürlüğün olduğunda bunlara karşı söz söyleyecek gücün olur diye düşünüyorum.

katılıyorum. ekonomik güç önemli dünyam sen çalış bacım.

ahahahaha gülünce benim de ya burnumdan sümük fışkırıyo artık ya da işiyorum. sümüğü tercih edıyorum tek mendille işi halledebılıyorum ama işemek zahmetliii.

tımam bebişim öperın.

ahannnda adende mi yapıyo o hareketleri benimki akşam yemeğinden sonra yapıyo onu:D

ay oğluşumun ensi eksik yapacak tabi teyzesi.. kaydırmacaları süper ama.

Yok canım malesef. Saf saf oturuyorum evin icinde sinir olmus bir vaziyette. İcimde kotu kotu hisler var ama bakalım hayra cıksın..

:( kız valla benim oturdugum yerden içim şişti şişti şişti davul gibi oldum seni düşünemıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun canım. inan üüzlüyorum sana ben yaaa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Zaten oyle yapıcam Bblau. Yoksa bunlarla kafayı yerim ben evin icinde. Eger Allah nasip ederse seneye bu zamanlarda 11-12 aylık oldugu zaman oglum ise girmeyi dusunuyorum. Ama bu sefr e bunlara cocugu bırakmak istemiyorum. İnsallah annemler de kendilerini topalrlar da bizim buralara gelirler ona bırakırım cocugumu gozum arkada kalmadan rahat rahat calısabilirim ben de.

Zaten cok pismanım ben calısmadan hamile kaldım diye sosyal guvencem yok param yok ne kadar kocan da olsa baskasının eline bakmak o kadar kotu ki.. Ben bu zamana kadar yani evlenene kadar anneme her ne dediysemAllah razı olsun yapmıstır. Hic gozumuzu dısarda bırakmamıstır. Ama evlendikten sonra boyle sıkıntılar cekmek cok zoruma gidiyor cok..

Anlıyorum seni kuşum.Bak böyle böyle hayattan dersler çıkarıp tecrübe edeceksin iştee.Neden demişler gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse diye.Tecrübe zamanla, yaşananlarla ediniliyor.Sen de hayatı öğreniyorsun...
Kendine dersler çıkarıyorsun, aynı hataları bi daha yapmayacaksın....
İnşallah ailen kendini toparlar bebeğin de biraz büyür onlara emanet eder çalışmaya başlarsın.Aman ikincisi için çok dikkat ama, kendini sağlama almadan öyle bi hata yapayım deme, hepten kapana kısılırsın kardeşim aman diyim.
Eşin eline bakmak zor olmaz mı.Ailen gibi asla olamaz.Ben çalışmama rağmen eşimden birşey isterken, hatta beni bi yere arabayla bırakmasını isterken bile bazen kendimi eksikli hissediyorum...Rahat olamıyorum...Normal yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar