2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım hiç çalışmak istemiyo.
müdürüm izinde ve bana dünyanın işini yığdı gitti, bugün ve yarın bitirmem lazım :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sanki böyle çok tuvaletim gelmiş ama sancıyla gelmiş de baskı yapıyomuş gibiydi.Cidden tuvaletim de gelmiş oluyor...Benim aşağıya vurma yok.Genellikle kaburgalarıma vuruyo...O yüzden hala doğum pozisyonuna dönmedi herhalde diyorum.

benim de oluyor o dediğin..yani kaç çeşit sancı var.. hepsini tarif de edemiyor insan.. değişik bi şey diyosun sadece:sok

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benim de eşim kendini hamile sanıyo...Ben doğurucam o doğuramayacak, bu aralar o derece nazlı kendileri.

sana mı nazlanıyor?nazını yemişim onların..
sorma eşlerimiz de ayrı mevzu..kız acayipler ya..
gecen bana sarılmaya çalışıyor yatakta.. hadi kırmayayım diyorum ama bacak ağrısından ölüyorum..az ileri gidince dur bacağım kopuyr sanırım dedim..
sonra bi trip sorma..neymiş gündüz iyiymişim yatakta bana bi haller oluyrmuş..alınıyor sanırım..gitti diğer odada yattı..dedim deli mi ne:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sus kız nazar deydiricen.
Valla onun da orası burası ağrıyo, canı sürekli bişeyler istiyo :beyazbayrak:

agahahahaahahahaha. şımarıyorlar bence.

gecen bana sarılmaya çalışıyor yatakta.. hadi kırmayayım diyorum ama bacak ağrısından ölüyorum..az ileri gidince dur bacağım kopuyr sanırım dedim..
sonra bi trip sorma..neymiş gündüz iyiymişim yatakta bana bi haller oluyrmuş..alınıyor sanırım..gitti diğer odada yattı..dedim deli mi ne:D

ahahah, adam bliyo bebek doğunca kendisi geri planda kalacak nazlanıyo napsın.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim aşaalarda da var garip tekmeler vırmalar. hatta aşağıya vurduğunda canın daha bi sinsice yanıyor. tırnaklıyormuş gibi etlerini sanki:)

hakkımızda hayırlısı. başladık da artık ne kaldı ocağa? (inatla ocak ayında doğuracam yavrumu)

eehehheheheheh eşinin moduna göre yani :)

korkulmayacak gibi mi Allah aşkına? ben bile korkuyorum artık. kardeşin napsın:)
aynen:Dadam doğumun yaklaştığına bi türlü inanmak istemiyor sanırım:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benim eşim normalde çok yardım eder bana.Temizlikte, günlük ev işlerinde bile sofra toplama, etrafı toparlama olsun, misafire serviste olsun...Şimdi ben yorgun,rahatsız oldukça o da yanıma devriliyo koltukta, onun da her tarafı ağrıyo,yapacak hali olmuyo.Sürekli canı salep,puding,muhallebi,tatlı bişeyler filan istiyo.Bebeği mi daha çok seviyosun beni mi diye soruyo arada güya şaka yapıyo amaaa :huhuu:
Bi çocuklaştı,kıskanıyo mu napıyosa.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gece çişe kalkmalarım azaldı. bebek aşağıya mı indi yoğusammmm :(

Aynen.Ben de gece çişe daha az kalktığımı farkettim.
Herhalde dedim vücut uykusuzluktan yorgun düştü derin uyudum ondan kalkamadım.Aşağımı indi diosun :sok
Bi de akşamları oturamıyordum önceleri ayaklarımı koltuğa uzatıp sırtımı dayadım mı oturabiliyordum.
Sonra oturamaz oldum yatmam gerekti.
Şimdi yatsam da rahat edemiyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benim eşim normalde çok yardım eder bana.Temizlikte, günlük ev işlerinde bile sofra toplama, etrafı toparlama olsun, misafire serviste olsun...Şimdi ben yorgun,rahatsız oldukça o da yanıma devriliyo koltukta, onun da her tarafı ağrıyo,yapacak hali olmuyo.Sürekli canı salep,puding,muhallebi,tatlı bişeyler filan istiyo.Bebeği mi daha çok seviyosun beni mi diye soruyo arada güya şaka yapıyo amaaa :huhuu:

a aaaaaa kız onur da soruyor bana. ama bak ben hiç ciddiye almıyordum o sorularını... kız valla da kıskanıyor kız bunlar yavrularını. ahahahahahhahaa... bi de bana der kıskanç oğlumla beni kıskanıyosun sen diye.

du gelsin de bi delirteyim o'nu...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:D işin zor anladım ben.. iki çocuklu say kendini şimdiden..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aynen.Ben de gece çişe daha az kalktığımı farkettim.
Herhalde dedim vücut uykusuzluktan yorgun düştü derin uyudum ondan kalkamadım.Aşağımı indi diosun :sok
Bi de akşamları oturamıyordum önceleri ayaklarımı koltuğa uzatıp sırtımı dayadım mı oturabiliyordum.
Sonra oturamaz oldum yatmam gerekti.
Şimdi yatsam da rahat edemiyorum.

ben de öyleyim yatsam da hayretmiyor artık.. uyumuyorum resmen işkence görüyorum.. yeminle aksam olunca tüylerm diken diken oluyor yatacağız ya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın herkeşe.
günaydın babuşşş
günaydın kızlar
haberleri sunuyorum..
sanırım dün doğurmanın eşiğinden döndüm..
walla çok korktum ya..
çantam bile hazır değil diye..
bim poşeti şaka maka gerçeğe dönecekti..
:acep: yaaa noldu müyendisss az daha durun yavrukuşlarr
günaydın minik kuş
Günaydın. noldu sancılandın mı ki?
dün akşam ben de sancılandım.
muhtemelen hafta sonu nst'de sancım çıkacak.

yaaaaa :S korkuyorum kızlar doğurmayan başlamayın nolurrr

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
a aaaaaa kız onur da soruyor bana. ama bak ben hiç ciddiye almıyordum o sorularını... kız valla da kıskanıyor kız bunlar yavrularını. ahahahahahhahaa... bi de bana der kıskanç oğlumla beni kıskanıyosun sen diye.

du gelsin de bi delirteyim o'nu...

Ben de önceleri ciddiye almıyodum :)
Sonra tabi çocuğumu daha çok seviyorum diye kızdırmaya başladım baktım bozuntuya vermiyo ama bozuluyo anladım bi kıskançlık var :beyazbayrak:
Ben de kızımı daha çok seviyorum o zaman :hihh: şeklinde triplere filan girmeye başladı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın babuşşş

:acep: yaaa noldu müyendisss az daha durun yavrukuşlarr

günaydın minik kuş

yaaaaa :S korkuyorum kızlar doğurmayan başlamayın nolurrr

Günaydın lidoş.Kız dur mur nereye kadar. Bildiğin az kaldı işte -rgulu
Allahın izniyle yarını sayma 2 hafta sonra mecburi izne ayrılıyorum daha nolcak :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar