bebeğimin beyazlarını yıkıyorum. ah sıpa 6 kg'lik makineyi doldurdu ya... teee allam ya bıdık bıdık her bi şeysi...
çok heyecanlı...
Hemde ne mutlu ediyor insanı.
Sıpalar kendini nasıl sevdiriyor..
bebeğimin beyazlarını yıkıyorum. ah sıpa 6 kg'lik makineyi doldurdu ya... teee allam ya bıdık bıdık her bi şeysi...
çok heyecanlı...
çok heyecanlı...
Doktor kontrolün ne zaman?
çok heyecanlı...
günaydın kızlar
haberleri sunuyorum..
sanırım dün doğurmanın eşiğinden döndüm..
walla çok korktum ya..
çantam bile hazır değil diye..
bim poşeti şaka maka gerçeğe dönecekti..
Günaydın. noldu sancılandın mı ki?
dün akşam ben de sancılandım.
muhtemelen hafta sonu nst'de sancım çıkacak.
Hemde ne mutlu ediyor insanı.
Sıpalar kendini nasıl sevdiriyor..
bakalım sererken ve ütülerken de ne bıdık bıdık diyecek misin???:1::kahkaha:
günaydınnnnnn cümletennnn
o sıpanı yirimmmm senin ne kadar süper bişi file torbaya koyarken öle heyecanlandım ki anlatamam bide onları makineden çıkarıncaki kokusu içime şimdiden bebeğimin kokusunu sindirtti 4 makine çamaşır açtım ancak bitti beyazlar açık renkliler orta renkliler koyu renkliler die ayırdım tertemiz oldu ütülerde bitti şükür elbilerin kokusu çıkmasın die güselce çarşafa bohça yaptım mobilya gelene kadar öyle dursun bakalım 10-15 güne mobilya gelcek kokusu çıkıncada yerleştirmeye başlayacağımmm :lilav:
Günaydın herkeşe.
günaydın kızlar
haberleri sunuyorum..
sanırım dün doğurmanın eşiğinden döndüm..
walla çok korktum ya..
çantam bile hazır değil diye..
bim poşeti şaka maka gerçeğe dönecekti..
günaydın......
seninki nasıl bi sancı canım?
belime bi sancı girdi gece..sanırım ters bi yatış yaptım..
asıl sorun kızımın hareketleri beni telaşlandırıyor..aşağıma bi vuruyor çıkacak gibi..
benim de sancılarım var. anlamıyorum kabızım yine her zamanki gibi acaba onun agrısı mı değil mi. ama değişik bi sancı(
ay sorma yaaa. sabah kardeşimle odaya girdik kardeşim "dayısı yesin çükünü yaaaaa" diyo ben "a"llah'ım cennet kokusu bu olsa gerek diye diye sevdik kıyafetlerini...![]()
denmez mi kız))
aynen bende çok heyecanlandım niyeyse. ehehehehhe.
günaydınlar efem..
günaydın.. noldu kız?
günaydın bebeeemmm...
ay sorma yaaa. sabah kardeşimle odaya girdik kardeşim "dayısı yesin çükünü yaaaaa" diyo ben "a"llah'ım cennet kokusu bu olsa gerek diye diye sevdik kıyafetlerini...![]()
günaydın güzelim
şu oldu belime bi ağrı girdi..dedim eşime doğuruyorum..
adam sakince kalktı belimi ovaladı..iki üç mıncırdı daha doğrusu..sonra uyudu..
ben de doğurmayayım bari..eşim o modda değil bu gece dedim
Sanki böyle çok tuvaletim gelmiş ama sancıyla gelmiş de baskı yapıyomuş gibiydi.Cidden tuvaletim de gelmiş oluyor...Benim aşağıya vurma yok.Genellikle kaburgalarıma vuruyo...O yüzden hala doğum pozisyonuna dönmedi herhalde diyorum.
Ben de pek ayırtedemiyorum...
Bazen regl ağrısı gibi, bazen sanki kasılma gibi, bebek sanki ayaklarını dayamış da orayı sertleştirmiş gibi...
Bazen bel ağrısı gibi...
Bakalım nst de ne çıkacak.
günaydın güzelim
şu oldu belime bi ağrı girdi..dedim eşime doğuruyorum..
adam sakince kalktı belimi ovaladı..iki üç mıncırdı daha doğrusu..sonra uyudu..
ben de doğurmayayım bari..eşim o modda değil bu gece dedim
Dün benim de kardeşim geldi.Bütün kıyafetlere ay bu çok miniiiiiikkkkkkkk diye çığlık çığlığa baktı.
Karnım oynadıkça da karnımdan korktu yine çığlığı bastı -gozluk
hakkımızda hayırlısı. başladık da artık ne kaldı ocağa? (inatla ocak ayında doğuracam yavrumu)
Benim de eşim kendini hamile sanıyo...Ben doğurucam o doğuramayacak, bu aralar o derece nazlı kendileri.
ha nıye kız napıyo?