çekinerek soruyorum...
bu demin sorduğum şeyin adı nedir? alt açma gibi bişi o. ama bebeği kucağa verırken falan kullanılıyor genelde. bı de şu alt açma hala almadım. almalı mıyım?
hani böyle bebeği içine koydukları bişey var, acaba onu mu diyosun? böyle bir nevi örtülü yatak gibin, kucağa alınıyor onla, benim kayınvalidem 2 tane verdi, dantelli falan.
bende de iki tane.birini annem birini de kayınvalidem almış.
Bana çok lüzumlu gibi gelmedi ama, bakıcaz.
ben de alt açma basit bişey aldıydım ama görümcem o ayıcıklı olanlardan almış. bana çok gerekli gelmedi o kadarı.
Dün doğuracam sandım çok tırstım..
Akşama hemen hastane çantamı hazırladım, daha eksiklerim var ama acil durumda idare eder..
Bebişime küçük bir valiz, kendim içinde spor çantası tarzında bi çantaya hazırladım. Eşim iki çanta olsun istediKendisi için daha kolay olurmuş..
Çantama kendim için şunu koydum..
1 gecelik, 2 pijama ve lizözüm
Havlu
Kilot, atlet, sütyen
Hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet
Bebiş için;
Hastane çıkışı almıştım Kanz dan onu koydum
hırka
Kalın hastane çıkışı sarmak için battaniye
Ağız bezi
vallahi bence gayet basit, az ve öz hazırlamışsın. kurtarıcı ve yeterli gibi.
Ben şeker yaptım bi de kutular yaptım.
Kutuları hastanede vercez inşallah, bi de annemin bankadan arkadaşlarına vercekmişiz
Ekli dosyayı görüntüle 9925
Ekli dosyayı görüntüle 9926
Bi de sonradan şu kutulardan aldım da onun yapılmışının fotosu yok
Ekli dosyayı görüntüle 9927
çok güzeller
tansel; lizöz heee. eski bişi o. vay be teyzemin vardı... giyerdi böyle. teyy teyyy.
o değil de benim koca götlü uşağıma aldığım bezler olmazmış. ah yeni doğan almıştım 2 paket.
neden olmuyorlarmış?
he bi de geçen biri tırnak makası demişti bebek için
bendim o biri
Alt karın kısmımda reglimsi bi ağrı var.
Kasıklarımda da...
Hayırdır inşallah.
benim de oluyor ara ara.....
bblaucum markası önemli değil dimi göğüs pedinde çünkü lansiloh çok pahalı diğerleri uygun
ben chicco aldıydım 60lı.
Aynı ben...Ben de yüzyüze olunca çekinirim, kasılırım..Öyle şen şakrak olmam zaman alır hemen samimi olamam
ben de
Dün kasıklarım ağrıyınca doğuracam sandım..
Eşime diyorum daha hediyeyide göndermedim.. nasıl gülüyor, ben gönderirim sen merak etme diyor.. Ne anlayışlı kocam varya
ha, ben de eşimin başına sarcam, dün dedim sen gönderirsin artık diye, tamam dedi kızlarr bişiy sorcam.irem kardesinin adını ipek istiyordu.bende ismi onun koymasının kıskanmayı azaltır acısından faydalı olcağını düşünüyordum.lakin dün aksam kocam bombayı patlattı.ipek olmasın dedi.üst komsumuzun 6 yasında bir kızı var ve adı ipek.ondan ötürü olmasın mış.onun yerine sinem,beril,idil isimlerini önerdi demedim bişey sizce hangisi?
idil bence de irem e uyumlu.