Sanki böyle çok tuvaletim gelmiş ama sancıyla gelmiş de baskı yapıyomuş gibiydi.Cidden tuvaletim de gelmiş oluyor...Benim aşağıya vurma yok.Genellikle kaburgalarıma vuruyo...O yüzden hala doğum pozisyonuna dönmedi herhalde diyorum.
benim de oluyor o dediğin..yani kaç çeşit sancı var.. hepsini tarif de edemiyor insan.. değişik bi şey diyosun sadece:sok
aha nıye kız napıyo?
bu arada netim nıye bu kadar hızlı be))
Benim de eşim kendini hamile sanıyo...Ben doğurucam o doğuramayacak, bu aralar o derece nazlı kendileri.
Sus kız nazar deydiricen.
Valla onun da orası burası ağrıyo, canı sürekli bişeyler istiyo :beyazbayrak:
haa
. şımarıyorlar bence. sana mı nazlanıyor?nazını yemişim onların..
sorma eşlerimiz de ayrı mevzu..kız acayipler ya..
gecen bana sarılmaya çalışıyor yatakta.. hadi kırmayayım diyorum ama bacak ağrısından ölüyorum..az ileri gidince dur bacağım kopuyr sanırım dedim..
sonra bi trip sorma..neymiş gündüz iyiymişim yatakta bana bi haller oluyrmuş..alınıyor sanırım..gitti diğer odada yattı..dedim deli mi ne
h, adam bliyo bebek doğunca kendisi geri planda kalacak nazlanıyo napsın.aynenbenim aşaalarda da var garip tekmeler vırmalar. hatta aşağıya vurduğunda canın daha bi sinsice yanıyor. tırnaklıyormuş gibi etlerini sanki![]()
hakkımızda hayırlısı. başladık da artık ne kaldı ocağa? (inatla ocak ayında doğuracam yavrumu)
eehehheheheheh eşinin moduna göre yani![]()
korkulmayacak gibi mi Allah aşkına? ben bile korkuyorum artık. kardeşin napsın
sana mı nazlanıyor?nazını yemişim onların..
sorma eşlerimiz de ayrı mevzu..kız acayipler ya..
gecen bana sarılmaya çalışıyor yatakta.. hadi kırmayayım diyorum ama bacak ağrısından ölüyorum..az ileri gidince dur bacağım kopuyr sanırım dedim..
sonra bi trip sorma..neymiş gündüz iyiymişim yatakta bana bi haller oluyrmuş..alınıyor sanırım..gitti diğer odada yattı..dedim deli mi ne
Sus kız nazar deydiricen.
Valla onun da orası burası ağrıyo, canı sürekli bişeyler istiyo :beyazbayrak:
gece çişe kalkmalarım azaldı. bebek aşağıya mı indi yoğusammmm
Benim eşim normalde çok yardım eder bana.Temizlikte, günlük ev işlerinde bile sofra toplama, etrafı toparlama olsun, misafire serviste olsun...Şimdi ben yorgun,rahatsız oldukça o da yanıma devriliyo koltukta, onun da her tarafı ağrıyo,yapacak hali olmuyo.Sürekli canı salep,puding,muhallebi,tatlı bişeyler filan istiyo.Bebeği mi daha çok seviyosun beni mi diye soruyo arada güya şaka yapıyo amaaa
Bi çocuklaştı,kıskanıyo mu napıyosa.

h
a... bi de bana der kıskanç oğlumla beni kıskanıyosun sen diye. Benim eşim normalde çok yardım eder bana.Temizlikte, günlük ev işlerinde bile sofra toplama, etrafı toparlama olsun, misafire serviste olsun...Şimdi ben yorgun,rahatsız oldukça o da yanıma devriliyo koltukta, onun da her tarafı ağrıyo,yapacak hali olmuyo.Sürekli canı salep,puding,muhallebi,tatlı bişeyler filan istiyo.Bebeği mi daha çok seviyosun beni mi diye soruyo arada güya şaka yapıyo amaaa
Bi çocuklaştı,kıskanıyo mu napıyosa.
kocan benimkinden de nazlıymış walla..he de geç bari..
Aynen.Ben de gece çişe daha az kalktığımı farkettim.
Herhalde dedim vücut uykusuzluktan yorgun düştü derin uyudum ondan kalkamadım.Aşağımı indi diosun :sok
Bi de akşamları oturamıyordum önceleri ayaklarımı koltuğa uzatıp sırtımı dayadım mı oturabiliyordum.
Sonra oturamaz oldum yatmam gerekti.
Şimdi yatsam da rahat edemiyorum.
günaydın babuşşşGünaydın herkeşe.
:acep: yaaa noldu müyendisss az daha durun yavrukuşlarrgünaydın kızlar
haberleri sunuyorum..
sanırım dün doğurmanın eşiğinden döndüm..
walla çok korktum ya..
çantam bile hazır değil diye..
bim poşeti şaka maka gerçeğe dönecekti..
günaydın minik kuşgünaydın......
Günaydın. noldu sancılandın mı ki?
dün akşam ben de sancılandım.
muhtemelen hafta sonu nst'de sancım çıkacak.
a aaaaaa kız onur da soruyor bana. ama bak ben hiç ciddiye almıyordum o sorularını... kız valla da kıskanıyor kız bunlar yavrularını. ah
a... bi de bana der kıskanç oğlumla beni kıskanıyosun sen diye.
du gelsin de bi delirteyim o'nu...
günaydın babuşşş
:acep: yaaa noldu müyendisss az daha durun yavrukuşlarr
günaydın minik kuş
yaaaaa :S korkuyorum kızlar doğurmayan başlamayın nolurrr