2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr bişiy sorcam.irem kardesinin adını ipek istiyordu.bende ismi onun koymasının kıskanmayı azaltır acısından faydalı olcağını düşünüyordum.lakin dün aksam kocam bombayı patlattı.ipek olmasın dedi. :( üst komsumuzun 6 yasında bir kızı var ve adı ipek.ondan ötürü olmasın mış.onun yerine sinem,beril,idil isimlerini önerdi demedim bişey sizce hangisi?

İdil....
Ama bence İrem koysun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet yaa burdaki hatunlar cok güzell.o halde bebelerimizde cok güzel olacak..aynı yasta bebesi olan kızlar topiği yaparız sonrada..

he valla. aklıma diğer topıkte ilk fotolar koyulurken herkesin birilerini güzel birilerine benzetirken malum şahsın birden konuya dalıp güzel ve ünlülere benzetilenlere "hiç alakası yok ben hiççç benzetemedım. yok ya ne alakası var" yorumu geldi.

sonra; benı de julya rabırtsa benzetırlerdı dedı yaaaaa.... ahahahahhaa

ağır kompleks böyle bişi işte.

vallahi iyi fikir.. zaten anlatırken dersi soluk soluğa kalıyom.. Öğrenciler garip garip bakıyor yüzüme..

bence de dinlen. ders mers hikaye.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlarr bişiy sorcam.irem kardesinin adını ipek istiyordu.bende ismi onun koymasının kıskanmayı azaltır acısından faydalı olcağını düşünüyordum.lakin dün aksam kocam bombayı patlattı.ipek olmasın dedi. :( üst komsumuzun 6 yasında bir kızı var ve adı ipek.ondan ötürü olmasın mış.onun yerine sinem,beril,idil isimlerini önerdi demedim bişey sizce hangisi?

Bence irem, ipek ismini koymak istiyorsa koyun .. Ben kızım olsa İpek ismini koyardım..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Benim matematiğim iyi değildi.
O yüzden müh. olayım dedim :eek:ky:

benim hepsi bütün derslerim muhteşemdi.fizik,kimya,matematik.ama gel görki üniversitedeyken aklım kocaya ağır bastı ev hanımı oluverdim:telefon:eek: halde ben en cok anatomiyi seviyomusum demekki:lululu::lululu::sila:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İkinci öğretim Kimya bölüm dersi.. Dersin adı Analitik KİMYA..
bayılırım kimya aşığıyım hatta organik kimya sapığıyımmm bulmaca çözer gibi çözerdim ben sayılsalcıydıum ama kafam fiziğe basmadığı için üni sınavında - bilmem kaç net yaparaktan hayatımla oynamıştım :ates:

idil güsel isim ama bencede irem başka bi isim önersinn onun dediği olsun

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim hepsi bütün derslerim muhteşemdi.fizik,kimya,matematik.ama gel görki üniversitedeyken aklım kocaya ağır bastı ev hanımı oluverdim:telefon:eek: halde ben en cok anatomiyi seviyomusum demekki:lululu::lululu::sila:

senin branş ne cnm..yani üniv. bitirdin dimi hatırladğm kadarıyla..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
beril :)) hayatımızın şokunu kardeşim askerdeyken bize yaşatan kızın ismi.

güzel isimdir ama.

ipek çok hoş bi isim ya... ipek olsun. kandır kocanı o güç senin içinde var ben biliyorum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
İdil....
Ama bence İrem koysun...

Bence irem, ipek ismini koymak istiyorsa koyun .. Ben kızım olsa İpek ismini koyardım..

bayılırım kimya aşığıyım hatta organik kimya sapığıyımmm bulmaca çözer gibi çözerdim ben sayılsalcıydıum ama kafam fiziğe basmadığı için üni sınavında - bilmem kaç net yaparaktan hayatımla oynamıştım :ates:

idil güsel isim ama bencede irem başka bi isim önersinn onun dediği olsun

haklısınız aynen bende irem koysun diyordum.ama dün aklım karıstı..tuğbişim ireme cok güvenemiyorum da aslında bu konuda gecen tutturdu açangül olsun adı diye.netten bulmuş.hafiften kıskançlığımız var zaten bebenin ismini maymuna cevirir o zilli.ben yavastan empoze edersem olabilir ancak

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biyolojiden genetik hep ilgimi çekmiştir
fizikten bi tek elektiriğe ve aynalara kafam basıyo
matematiki yutmuşum ama mat 2yi sevmem böğğğğ
kimyanın herşeyini severim çünkü yaparsın uygularsın ve asla unutmassın :D
türkçe özürlüyüm hiç sevmem okumayı filan dil bilgisini ingilizceyide bu sebepten yüzüme gözüme bulaştırırım geri kalan tarih var süper sallarım ezber değil oda kimya gibi gezip gördüğüm şeyleri unutmam tarihide öle incelerim coğrafya zaten sözelin sayısalı beceririm felsefede tam bana göre herkese göre yorum yapıyosun ne yaparsan yap doğru :D vayy beaaa okul zamnını ösledimm şimdide geldik sözel işle uğraşıyoz peehh kafa basmıyo bu işime

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
açangül müüüüüüüüüüüüüüüüüüü* ahauhauahuahauahauha apahuauahuahauaha çıkar ayak gülmekten ölmek bu olsa gerek. ahahahahahahaha

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
senin branş ne cnm..yani üniv. bitirdin dimi hatırladğm kadarıyla..
canım ben ankara üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi sağlık yönetimi mezunuyum. bölümün adı değişti uyum sürecinde sağlık kurumları yöneticiliği oldu.
beril :)) hayatımızın şokunu kardeşim askerdeyken bize yaşatan kızın ismi.

güzel isimdir ama.

ipek çok hoş bi isim ya... ipek olsun. kandır kocanı o güç senin içinde var ben biliyorum.

ikna ederim dimii..ederim ederim.basıma nasıl işler gelir bilmiyom ama ederiz insallah:ates:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
haklısınız aynen bende irem koysun diyordum.ama dün aklım karıstı..tuğbişim ireme cok güvenemiyorum da aslında bu konuda gecen tutturdu açangül olsun adı diye.netten bulmuş.hafiften kıskançlığımız var zaten bebenin ismini maymuna cevirir o zilli.ben yavastan empoze edersem olabilir ancak
bakalım sende hafiften yardımcı ol o koysunn babasıda 2 dk sussun :D
ben çıkıyorum hatun kısmısı. herkese iyi akşamlar...

kendine ii bak balummm

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hey gidi dünya..
güya ben buraya takılmayacaktım da kızımın hatmini okuyacaktım..
tey teeeeeeeey..
ben de gidiyorum.. dönmemek üzere..
yarın girersem beni kovun tamam mı hatun kısmısı..
iyi aksamlar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tam çıkarken o açangülü görmeyecektım. bak çıkamadım hala. servis beklıyor ahahahahhaa. açangüller kovalıyacak ben kesin ruyamda. iyi geldi bu isim bana.

neyse sıyuuuuuuu

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canım ben ankara üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi sağlık yönetimi mezunuyum. bölümün adı değişti uyum sürecinde sağlık kurumları yöneticiliği oldu.

ikna ederim dimii..ederim ederim.basıma nasıl işler gelir bilmiyom ama ederiz insallah:ates:

benim arkadaşım da o bölümden mezun..laborantlıktan dikeyle geçti o bölüme ankaara da okudu o da..
ama suan işsiz..kolay iş bulunan bi branş değil sanırım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar