2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Şöyle oldu önce çişimi yaptım elimi yıkadım.
Sonra şekerimi ölçücektim, kartuşu taktım ama yanlışlıkla kapama düğmesine bastım, o kartuşu atıp yenisini takarken şeker aleti elimden düştü, pil kapağı fırladı ve dolabın altına düştü.Göbeğimden eğilemediğim için, tıslaya tıslaya onu almaya uğraştım bi 10 dk.Alıp onu yıkadım, sonra elimi yıkadım, ve tekrar çişim geldi.Yaptım elimi yıkadım.Sonra abdest aldım.
İyi bile yetiştirmişim 23 dk.da :D:D

vallahi 23 dakika az bile:) hele yere bişey düşecek ve ben 10 dk. alıcam..Çok zor benim için:)
Sabah eşim çizmemimi giydiriyor akşamda o çıkarıyor:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sonra şekerimi ölçücektim, kartuşu taktım ama yanlışlıkla kapama düğmesine bastım, o kartuşu atıp yenisini takarken şeker aleti elimden düştü, pil kapağı fırladı ve dolabın altına düştü.Göbeğimden eğilemediğim için, tıslaya tıslaya onu almaya uğraştım bi 10 dk.Alıp onu yıkadım, sonra elimi yıkadım, ve tekrar çişim geldi.Yaptım elimi yıkadım.Sonra abdest aldım.

Allahtan abdest alınca çişin gelmemişş:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sezoşu bilmem ama normal doğumda durum şöyle gökçem.40 gün bekliyon sonra muhteşem banyoluk oluyon.zaten 40 da cıkmıs oluyo ya hersey serbest allah ne verdiyse emmeli gömmeli her oyunu oynayabilin.sonraacımaa abdest alıyon,kırklanıyon,banyo yapıyon.3 ü bi arada iştee...:eek:ys:

güldürmee benii donlarım kurumadı henüz...

Ana 40 gün banyo yapmıyor muyuz normalde?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ay goncam duymasın benim de capon erkeklere zaafım var..O yüzden hızlı ve öfkeli filmindeki "han" a karşı birşeyler hissettiğim olmuştur :D Ama şeyleri bit kadar oluyormuş kız onların :vecihi:

Valla :D Klavye delikanlısıyım ben :p

hahahaha ben de

bit kadar mııı olsun başka ay nese demicem bizden başkaları da okuyo unutuyom bazen :D

Bende seni normal hayyattada eylencelidir diye düşünüyordum..
Ben rahatımdır hiç çekinmem..

normal hayatta eğlenceliyim ama tamamiyle tanıdığım insanlarla :)

kantinden taze sıkılmış portakal suyunu yanına ne alsam;

a)hoşbeş
b)Eti burçak
c) Ülker çikolatalı goflet
d)HEPSİ

ne kantini kı?
a ve c diyom

ohhhh ne ala yap yap sonra öp... dua et iyi bi espriydi. güldüm zilli.

:lululu:

kısıca zıçtım desedin ya :D

Sen çalışıyormuydun canımcım, bahsetsene biraz. ben hiç bilmiyom seni..

çok üstüme geliyonuz ama bah nefesim daraliyy :)
evet çalışıyom. :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo06 adlı üyeden alıntı;
sezoşu bilmem ama normal doğumda durum şöyle gökçem.40 gün bekliyon sonra muhteşem banyoluk oluyon.zaten 40 da cıkmıs oluyo ya hersey serbest allah ne verdiyse emmeli gömmeli her oyunu oynayabilin.sonraacımaa abdest alıyon,kırklanıyon,banyo yapıyon.3 ü bi arada iştee...

güldürmee benii donlarım kurumadı henüz...

bı sn nasıl? 40 gun derken 40 gun banyo yok mu şimdi?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
cıkkk yapmıyonuzz,kokuyonuzz bölee buram buram..yavruş ne alaka ben gelince eve hemen duş aldım.hastanede alanlar bile varmıs.ama sezoşu bilmiyom..

calmişş senin için koydum resmimi sarı olcam ben yine..

canımsın saol.. bak şimdi konuştuklarımız havada kalmayacak..
hayali varlıklarla konuşuyorum gibi..
i see dead people...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa miğdem bulanıyor çok fena boğazımı düzelteyim derken miğdemi bozdum kanımca:(
ben çıkıyorum kızlar azcık kafamı ilk bulduğum yere koyayım kocam beni alana dek..yarın görüşürüzz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar