2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tercihimi eti burçaktan yana kullandım lifli gıda sağlıklı diye:)
20 dk sonra derse gideceğim ve 1 saat 15 dk ders anlatacağım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hahahaha ben de

bit kadar mııı olsun başka ay nese demicem bizden başkaları da okuyo unutuyom bazen :D

normal hayatta eğlenceliyim ama tamamiyle tanıdığım insanlarla :)

ne kantini kı?
a ve c diyom

:lululu:

kısıca zıçtım desedin ya :D

çok üstüme geliyonuz ama bah nefesim daraliyy :)
evet çalışıyom. :D

ne iş yapıyon ya söylesene.. Vallahi senin ağzındanda laf alamıyoz..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tercihimi eti burçaktan yana kullandım lifli gıda sağlıklı diye:)
20 dk sonra derse gideceğim ve 1 saat 15 dk ders anlatacağım.

aman boşver ya. gir derse bugün boş dersmiş gibi davranın de uzat ayaklarını masana eti burçağını ye.

zayıfken benzetirlerdi şimdi kirli harrye benzetiyolar saç,bıyık her yönden bıyık ama hahaha ona benzetiyolarr...bi doğuruyum olcam hemen sarı gacı karar verdim zaten.

bence de hemen olmalısın. topık 2012 anne topıği değil afetidevranlar topiği anasını satayım. herkes bi manken herkes bi güzel..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aman boşver ya. gir derse bugün boş dersmiş gibi davranın de uzat ayaklarını masana eti burçağını ye.

bence de hemen olmalısın. topık 2012 anne topıği değil afetidevranlar topiği anasını satayım. herkes bi manken herkes bi güzel..

evet yaa burdaki hatunlar cok güzell.o halde bebelerimizde cok güzel olacak..aynı yasta bebesi olan kızlar topiği yaparız sonrada..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sezoştan kaç gün sonra anne banyo edebiliyor? daha doğrusu her iki doğumda da kaç gün sonra banyo edebilecez biz?
hemen ertesi gün hatta hastaneden çıkınca bandajla beraber yapıyon sayın gülibik öle banyo etmişti
:D sosyofobikim napimm :D
:D
bak tuba hatırlıyor beni..
tubaaaa ben japonlara benziyr muyum?:utan:
azcıkkkk ucundan benziyonnn
Ay goncam duymasın benim de capon erkeklere zaafım var..O yüzden hızlı ve öfkeli filmindeki "han" a karşı birşeyler hissettiğim olmuştur :D Ama şeyleri bit kadar oluyormuş kız onların :vecihi:

Valla :D Klavye delikanlısıyım ben :p
puhahah :kahkaha: borun burda ötüyo yane
Şöyle oldu önce çişimi yaptım elimi yıkadım.
Sonra şekerimi ölçücektim, kartuşu taktım ama yanlışlıkla kapama düğmesine bastım, o kartuşu atıp yenisini takarken şeker aleti elimden düştü, pil kapağı fırladı ve dolabın altına düştü.Göbeğimden eğilemediğim için, tıslaya tıslaya onu almaya uğraştım bi 10 dk.Alıp onu yıkadım, sonra elimi yıkadım, ve tekrar çişim geldi.Yaptım elimi yıkadım.Sonra abdest aldım.
İyi bile yetiştirmişim 23 dk.da :D:D
vahh kuzum az zamanda çok bile iş yapmışın beni olaydım abdestten sonrada cişim gelirdi
Allahtan abdest alınca çişin gelmemişş:D:D
benim hep öle gelirrrrr
Ana 40 gün banyo yapmıyor muyuz normalde?
olur mu kız kokarızzz valla öleceğimi bilsem yinede yaparım banyomu ama aynı gün girebiliyosun
portakal suyu tatlı ya ben olsam tuzlu alırdım tost börek pogaça..tabi varsa ..yada çizi vinç çoook severim..
aynennn bayılırımmm çizi viç offffffffff olsada yisem
nazo06 adlı üyeden alıntı;
sezoşu bilmem ama normal doğumda durum şöyle gökçem.40 gün bekliyon sonra muhteşem banyoluk oluyon.zaten 40 da cıkmıs oluyo ya hersey serbest allah ne verdiyse emmeli gömmeli her oyunu oynayabilin.sonraacımaa abdest alıyon,kırklanıyon,banyo yapıyon.3 ü bi arada iştee...

güldürmee benii donlarım kurumadı henüz...

bı sn nasıl? 40 gun derken 40 gun banyo yok mu şimdi?
olarmı kızzzz :D hemen yıkanıyon işte
yaa miğdem bulanıyor çok fena boğazımı düzelteyim derken miğdemi bozdum kanımca:(
ben çıkıyorum kızlar azcık kafamı ilk bulduğum yere koyayım kocam beni alana dek..yarın görüşürüzz

ohh kuzum sen dinlen kocana de akşam terletsin seni ilaç filan alsın ıhlamur kaynatsın üstünü örtsün ki terle

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

vallahi iyi fikir.. zaten anlatırken dersi soluk soluğa kalıyom.. Öğrenciler garip garip bakıyor yüzüme..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr bişiy sorcam.irem kardesinin adını ipek istiyordu.bende ismi onun koymasının kıskanmayı azaltır acısından faydalı olcağını düşünüyordum.lakin dün aksam kocam bombayı patlattı.ipek olmasın dedi. :( üst komsumuzun 6 yasında bir kızı var ve adı ipek.ondan ötürü olmasın mış.onun yerine sinem,beril,idil isimlerini önerdi demedim bişey sizce hangisi?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar