2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yao değilde benim klımı şey karıştırıyor ben ismi beğendim orası ayrı fikrimi belirttim..şimdi isim mana sitesini bi aç her isim allah etmeye cennetle başlıyor cenetin kapısı yok cennetin efendisi tövbe yarabbim bana azcık salamasyon gibi geliyor ayy bilmiyorum günahada girmiş olmayımda ne bileyim hepmi cennetn çıkma bu isimler yaaa

yok ben bunu kuran'da gordum bebişim. zaten direk aden dıye değil adn diye geçiyo.

adn cenneti...

Cennetü'l-Adn: "Şüphesiz ki, iman edenler ve güzel amel işleyenler yok mu, *********işte onlar mahlûkatın en hayırlısıdırlar. Onların mükâfâtı Rableri katında Adn Cennetleridir ki onların altlarından nehirler akar, orada onlar ebedî kalıcıdırlar, Allah onlardan razı olmuştur, onlar da ondan razı olmuşlardır. Bu Rabb'inden korkanlar içindir. " (Beyyine, 98/8)

********İçinden nehirler akan Adn cennetlerine gireceklerdir. Kendileri için orada diledikleri her şey vardır. Allah kendine karşı gelmekten sakınanları böyle mükafatlandırır."(Nahl, 16/31)

********Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedi olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır." (Tevbe, 9/72)

gibi.

neyi beğenmedim ulan
çok uhrevi oluyo hem haktan hem aden o zaman :D

ben daha hiç görmedim bişi beğendiğini... ya senin beğeni eşiğin çok üst sınırlarda ya da benimki düşük bilemedim :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öffff midem de kötü bugün benim. valla doğuracam ben yarına bekleyın anacım yazarım doğumu bi güzel.

:dusun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok ben bunu kuran'da gordum bebişim. zaten direk aden dıye değil adn diye geçiyo.

adn cenneti...

Cennetü'l-Adn: "Şüphesiz ki, iman edenler ve güzel amel işleyenler yok mu, *********işte onlar mahlûkatın en hayırlısıdırlar. Onların mükâfâtı Rableri katında Adn Cennetleridir ki onların altlarından nehirler akar, orada onlar ebedî kalıcıdırlar, Allah onlardan razı olmuştur, onlar da ondan razı olmuşlardır. Bu Rabb'inden korkanlar içindir. " (Beyyine, 98/8)

********İçinden nehirler akan Adn cennetlerine gireceklerdir. Kendileri için orada diledikleri her şey vardır. Allah kendine karşı gelmekten sakınanları böyle mükafatlandırır."(Nahl, 16/31)

********Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedi olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır." (Tevbe, 9/72)

gibi.

ben daha hiç görmedim bişi beğendiğini... ya senin beğeni eşiğin çok üst sınırlarda ya da benimki düşük bilemedim :)

anlamı cidden çok güzel çok beğendim..
bende bir ara adl ismini çok beğenmiştim yüce allahın yüce isimlerinden adıl diye okunuyor ama türkçede adıl aynı zamanda zamir manasında vazgeçtim..ama aden cidden güzel canım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gerekli mi peki sence nazar boncuğu

hayır canım onlar mevlütte
bunlar hastanedeeeeeee

yani olsa güzel olur tabi, ya da uğur böceği de seviyorum ben, öyle alacam mesela inşallah. ama kişisel fikrim hastaneye gelenlere normal çikolata dağıtmak, eve gelenlere - yakınlara - bebek şekeri vermek yönünde. ben öyle yapmayı düşünüyorum yani.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yahu ben ismi beğenmedim demedim ki

tekerleme gibi olmuş dedim

tekerlemeyi kötü bişey olarak mı algılıyosun sen bacımmm bacımmm

la yok yazdım zaten çok n'li diye. n,n,n... eşim kabul etmıyor ama o ayrı :) çok anlamlıymış.. sahiden anlamlı bi isim de içime pek sinemiyor benim şu sıralar.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
öffff midem de kötü bugün benim. valla doğuracam ben yarına bekleyın anacım yazarım doğumu bi güzel.

:dusun:

valla 40 kere dedin zaar bu sebeple doğurabilirsin sus bakayım doğuruyom lafına ambargo koydum sana doğuruken diycen ancak:D:D
deme yaaa çağırıyorsun gibime geliyor burdan ben sıkıntı yapıyom alla allaaaaaaaaaaaa:sinir::sinir:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Nazar boncuğunu ele hayatim şekerim...
Ama illa takıcam dersen kurdaleye takabilirsin.

tamam canım eliyorum

yani olsa güzel olur tabi, ya da uğur böceği de seviyorum ben, öyle alacam mesela inşallah. ama kişisel fikrim hastaneye gelenlere normal çikolata dağıtmak, eve gelenlere - yakınlara - bebek şekeri vermek yönünde. ben öyle yapmayı düşünüyorum yani.

işte ben de çiko vercem de hastaneye gelene böle süslü olsun dedim gerçi atıp gitcekler ama

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo bana derhal bi bebek şekeri kombini yapsana. yoksa burdan bana kimin çıktığını açıklarım bak!!!!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilacs haklı. hastanede ne gerek var. alırım bi kutu çikolata yesin dursunlar... tanıdığım tanımadığım gelecek hiç uğraşamam.

mevlütte dağıtmalık yapın bence de. eş dost akraba alır saklar da.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azo hala 40 yaşında nasıl o şeye ara vereceğini düşünüyor gökçe kolay değil alıştıra alıştıra demedinki küt diye dedin kıza şimdi napsamda zamanı durdursam 39da kalsam planı kuruyor kendince o:):)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo seni yeminlen çıkışta sıkıştırırım bak. ohhhhh çok uğraştın çok kafa patlattın diye sana da almıştım hediye oğluna da. yollamıyom hedıye medıye. sana da almıştım vazcaydım aslıya verecem aldıgım hedıyeleri.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar