yao değilde benim klımı şey karıştırıyor ben ismi beğendim orası ayrı fikrimi belirttim..şimdi isim mana sitesini bi aç her isim allah etmeye cennetle başlıyor cenetin kapısı yok cennetin efendisi tövbe yarabbim bana azcık salamasyon gibi geliyor ayy bilmiyorum günahada girmiş olmayımda ne bileyim hepmi cennetn çıkma bu isimler yaaa
yok ben bunu kuran'da gordum bebişim. zaten direk aden dıye değil adn diye geçiyo.
adn cenneti...
Cennetü'l-Adn: "Şüphesiz ki, iman edenler ve güzel amel işleyenler yok mu, *********işte onlar mahlûkatın en hayırlısıdırlar. Onların mükâfâtı Rableri katında Adn Cennetleridir ki onların altlarından nehirler akar, orada onlar ebedî kalıcıdırlar, Allah onlardan razı olmuştur, onlar da ondan razı olmuşlardır. Bu Rabb'inden korkanlar içindir. " (Beyyine, 98/8)
********İçinden nehirler akan Adn cennetlerine gireceklerdir. Kendileri için orada diledikleri her şey vardır. Allah kendine karşı gelmekten sakınanları böyle mükafatlandırır."(Nahl, 16/31)
********Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedi olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır." (Tevbe, 9/72)
gibi.
neyi beğenmedim ulan
çok uhrevi oluyo hem haktan hem aden o zaman
ben daha hiç görmedim bişi beğendiğini... ya senin beğeni eşiğin çok üst sınırlarda ya da benimki düşük bilemedim