2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
https://www.hanimefendi.com/bebek-resimleri/57943-birazda-benden-bebek-resimleri-3.html

burdakii bbelerr cok güzell yaaaaa:utan::utan: hayatımm senin sekerleri hatıramıyorum ben yaff.. du bi giripp bakayımm..

gökcecimm haktan aden cok güzel bi isimm ben haktan ismini cok severim. haktan da yakısıklı adam dı sanki öle hatırlıyorumm:utan:

aslıcmm kader ortagımm dimek halasına benziyomus:D benzemiyodurr o benzemiyodur:D bak dogsunn görcen aynı sen. vardır ya öle tipler aa aynı babası dersin yok cnmm aynı benim kücüklügüm der. görümcemin kızı esmer mavi gözlü ama surat babasının resmen fotokopisi görsen sok olursun yani.. erkek olsa adam ikizini dogurmuss dersin:D ama görümcem keskin yüz hatların abugday tenliigine ela gözlerine ragmen ısrarlllaaa aynı ben diyo.. hepimizz gülüyoruzz tabe:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yok birbirine bağlı şeyler gelmedi bana canım anlamadım ben sanırım neyse canım sormadım sayyy:(:(

kutunun içine çiko
kutunun üstüne kurdele yapışcak

kart mevlütte dağıtacağım bebek şekerine eklencek

nazar boncuğunu ise size soruyorum nasıl kullanabilirim deyü

hayatım ben beğendim şekrim.

kızlar bana bi yardım etseniz ya.. izne çıkınca bende evde yapayım bunlardan. bi fıkır versenız. babuşşşşş hadi be yavruş şunlar bence olur de. valla hiç anlamıyorum.

bu arada onur inceden inceden bana gönül koydu galiba. bebeğin ilk isminin haktan olmasını istiyor. aden'i sen koydun haktanı da ben koyayım ne olur diye yalvarıyor napayım?

haktan aden alkan. anlamı da harika

aden'in anlamı neydi

okuyunca tekerleme gibi olmuş

haktan aden alkan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kutunun içine çiko

aden'in anlamı neydi

haktan aden alkan
haaa vallabilla şimdi anladım bu uykusuzluk beni mahvetti haaa algım gitti birden allah allah diyom ya çikoyu iğneyemi saplayacak okadar saçma düşüncelere girdim yani hayatım hayatım:):)bak şimdi taşlar oturdu ciddi güzel olur o kombin beğendim:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
emeğine saygım sonsuz... emeğin her zevkli kısmı o'na aitti evet. sanki isim önceliği annede olmaylıymış gibi geliyor bana.

gerçekten güzel bi isim ama çok n'li. n,n,n...

:D:D
ama n ler hep sonuna denk gelmiş kafiye var hatta cinaslı'da olabilir
mefailün mafailün faül:):)
bakınız HAKTAN ADEN ALKAN:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
https://www.hanimefendi.com/bebek-resimleri/57943-birazda-benden-bebek-resimleri-3.html

burdakii bbelerr cok güzell yaaaaa:utan::utan: hayatımm senin sekerleri hatıramıyorum ben yaff.. du bi giripp bakayımm..

gökcecimm haktan aden cok güzel bi isimm ben haktan ismini cok severim. haktan da yakısıklı adam dı sanki öle hatırlıyorumm:utan:

aslıcmm kader ortagımm dimek halasına benziyomus:D benzemiyodurr o benzemiyodur:D bak dogsunn görcen aynı sen. vardır ya öle tipler aa aynı babası dersin yok cnmm aynı benim kücüklügüm der. görümcemin kızı esmer mavi gözlü ama surat babasının resmen fotokopisi görsen sok olursun yani.. erkek olsa adam ikizini dogurmuss dersin:D ama görümcem keskin yüz hatların abugday tenliigine ela gözlerine ragmen ısrarlllaaa aynı ben diyo.. hepimizz gülüyoruzz tabe:D
babası ve halasının gözü misket gibi çok güzel ama halası dedinmi kanıma dokundu nedense hayır ilgili bir hala olsada neyse hiç sıkıntı değil 1 defa bile sormadı derdin varmı sorun varmı eksik varmı??neden benzesinki kızım ona istemiyorum tövbe yarabbim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İki isim bana ters olduğundan benim içime sinmedi Gökçecim ya :(

HaYaTiM o nazar boncuğunun yapışkanlı olanı yok mu kutuya yapıştırırdın?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kutunun içine çiko

aden'in anlamı neydi

haktan aden alkan

kızım bişi beğen dişimi kıracam yaaa.

bütün cennetlerin içinde yer alan tüm cennetlere komşu. tüm cennetlerin içinden akan nehirlerin kaynağı, rahman'ın tecelli mekanıdır. 8. cennetin adı...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızım bişi beğen dişimi kıracam yaaa.

bütün cennetlerin içinde yer alan tüm cennetlere komşu. tüm cennetlerin içinden akan nehirlerin kaynağı, rahman'ın tecelli mekanıdır. 8. cennetin adı...

yao değilde benim klımı şey karıştırıyor ben ismi beğendim orası ayrı fikrimi belirttim..şimdi isim mana sitesini bi aç her isim allah etmeye cennetle başlıyor cenetin kapısı yok cennetin efendisi tövbe yarabbim bana azcık salamasyon gibi geliyor ayy bilmiyorum günahada girmiş olmayımda ne bileyim hepmi cennetn çıkma bu isimler yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
babası ve halasının gözü misket gibi çok güzel ama halası dedinmi kanıma dokundu nedense hayır ilgili bir hala olsada neyse hiç sıkıntı değil 1 defa bile sormadı derdin varmı sorun varmı eksik varmı??neden benzesinki kızım ona istemiyorum tövbe yarabbim

benim kayınvalidem ilgili ama bana ters gelen yönleri var tabi her insanın oldugu gibi. o nedenle istemiyorum sanki ona benzerse huyu suyu da benzicekmiş gibi geliyo. bide o kendinii ne kadar cok begensede benim standartlrıma uymuyo. tabikii önce saglıklı olması önemli ama ne bileyim. boyuda kısa bide. bizimn kızın boyu kısa olursa genlerden dolayı ondan bilcem. :D insan hareketlerine kıl kaptıgı birine benzeme ihtimalini icine sindiremiyo. ama o cocugun babaannesi bu bi gercek:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım bence de güzel, nazar boncuğunu ise sadece kurdeleye takabilirsin iğneli olduğu için.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayatımm gördümm sekerlerinii onlarr hastanede dagıtcaklrın heralde bunlar da mevlütte dimi.. cok güzel düsünmüssün.. bide ben halletsem tam olcak ama napcagıma karar veremedim:utan:

leaderr senin ilk begendigin seker vardı ya yesill tosbaa lı.. o benim seker baktıgım yerde vardı. kız tarafına baktıgımdan pembesini gördüm ama yakından cok güzeldi..:semsiye:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ben cıkıyorum. gideyim az turlayayım.. su asagıda güzel bi magaza vardıı bakayım belkim hediye bulurum ordan zevkime göre. bide küvet alayım bebeme:D hediyeyi bulursam postaya da veririm bugün:D dönerim 1_2 saate öptüm sizi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatım bence de güzel, nazar boncuğunu ise sadece kurdeleye takabilirsin iğneli olduğu için.

gerekli mi peki sence nazar boncuğu

hayatımm gördümm sekerlerinii onlarr hastanede dagıtcaklrın heralde bunlar da mevlütte dimi.. cok güzel düsünmüssün.. bide ben halletsem tam olcak ama napcagıma karar veremedim:utan:

leaderr senin ilk begendigin seker vardı ya yesill tosbaa lı.. o benim seker baktıgım yerde vardı. kız tarafına baktıgımdan pembesini gördüm ama yakından cok güzeldi..:semsiye:

hayır canım onlar mevlütte
bunlar hastanedeeeeeee

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü:):)
adam bembeyaz takım elbise giymiş kız bide altından saat takmış serçe parnaktata yüzük aman allahım sana geliyommmmm:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar