2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
simoş 8 senede bol bol seviş. 40ından sonra yasak o'na göre :)))

benim de 12 senem var daha. ahahahahhaha. ben o 12 seneye bi bebek daha sıkıştırırım.

azo bu kuraldan hiç memnun kalmayacak ama bence.

bencede azo görse zıplar hemen kesin bak aaa ne alaka benim şahsen en verimli çağım ozamana denk geliyor vs vs vs şeyler der bakta gör gökçe bacı ahada bak gör:D:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatım çok tatlılar. ama kahve olanları daha çok beğendim. ehehehehhe

çok güzel hayatım hayatım güle güle kullansın şahincik:)

olar mı kızz heriflerin son kullanma tarihleri ne kadarsa kullanmak lasım yoksa gözleri dışarı bakar her yaşın ayrı güselliği var ;)

amannın nı çok takluuu kahvelere bitttimmmm:utan:

teşekkür ederim kızlar
ben de kahve olana bayıldım
diğeri ise H kocamın baş harfisi diye aldım ama o da güzel yani mükemmel olmasa da :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi de herkes senin yaşında mı evleniyor nasip diye bişey var
akılla alakası yok ki evlenmenin :)

ya tabisi nasip elimde olsa evlenirdimm gerçekten çünkü niyeyse bu yaşımda totomu kaldırcak halim kalmadı çocuğum 20 yaşına geldiğinde ben 44 olcam :acep: rabbim ömür versin cümlemize ama mürvetini görcemmi ona bakabilcek kuvvetim olcakmı her dilediğini yapabilcekmiyim bunlar beni kaygılandırıyo yoksa kimse yanlışa çekmesin dediğimi düşünsene analarımız torun bakcak bize nasip olcakmı bakalımm inşallah rabbim ömür verir hepsine yeteriz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo 40ından sonra sevişilmeyecekmiş artık. nufus artışı olmasın diye u.k.s.ö (uluslararası korunmalı seks örgütü) böyle bi tasarı sunmuş tasarı kabul edilecekmiş.

ne dıyosun bu konuda?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teşekkür ederim kızlar
ben de kahve olana bayıldım
diğeri ise H kocamın baş harfisi diye aldım ama o da güzel yani mükemmel olmasa da :)

hımmm kötü değil cnm oda güsel ama kahvenin ayrı bir havası var koca adam ayakkabısı gibi karizma şahine yakışcak

anneannem dün yine süveter örmüş bordo kol kenarları ve yaka kısı lacivert bittim mükemmel olmuş onde sağ sol ve ortada saç örgüsü gibi ağır bir örneği var nerden buluyon dediydimde kadın mağaza mağaza gezip örnek çalıyomuş hazırlardan anneanne bravo dedim ömür versin rabbim 70e merdiven dayadı ilk torununuyum çok hevesli iyi enerji buluyosun dedim diğerlerine ömrüm yetmez bari hayattayken gözlerimde görüyoken yapayım dedim diyo :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım, güle güle güzel günlerde kullansın minik oğlun...

Gökçecim valla şimdiden bişe söylemek zor, zira bu işler ne zamana kadar yapılabiliyo hiçbi fikrim yok :D

Babuşum seninki yapabilir daha bence, benim sınır 40 ama tabi yine Allah bilir, büyük konuşmamak gerek :)

Neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Ev dağınık ve kirli olduğunda çok huzursuz oluyorum. Eşim de sağolsun maşallah aldığı kullandığı hiçbir şeyi yerine koymuyor. Adamın kıyafetleri yıkıyorum kurutup dürüyorum da bir çekmecesine yerleştirmiyor. Şunları çekmecene koy diyorum, bir koyuşu var ki görmelisiniz; öylece top gibi yapıp atıyor çekmeceye. Rahatsız oluyorum yaaa... İlla herşey yerli yerinde düzenli olacak... Neyse, ben gider. Kendinize iyi bakın yine gelicem inşallah... :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:eek:ky::eek:ky:

ben doğuruyorum haberınız olsun.
ne diyon beee böle die die en önce sen gitcen töbe töbe kızdırma beni
kızlar karnı jelatin gibi gergin ve parlayan var mı benim göbek çevrem çok inceldi :acep: akşam bakıyorum o kadar gergin ve incelmiş ki korktum kendimden
Hayatım, güle güle güzel günlerde kullansın minik oğlun...

Gökçecim valla şimdiden bişe söylemek zor, zira bu işler ne zamana kadar yapılabiliyo hiçbi fikrim yok :D

Babuşum seninki yapabilir daha bence, benim sınır 40 ama tabi yine Allah bilir, büyük konuşmamak gerek :)

Neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Ev dağınık ve kirli olduğunda çok huzursuz oluyorum. Eşim de sağolsun maşallah aldığı kullandığı hiçbir şeyi yerine koymuyor. Adamın kıyafetleri yıkıyorum kurutup dürüyorum da bir çekmecesine yerleştirmiyor. Şunları çekmecene koy diyorum, bir koyuşu var ki görmelisiniz; öylece top gibi yapıp atıyor çekmeceye. Rahatsız oluyorum yaaa... İlla herşey yerli yerinde düzenli olacak... Neyse, ben gider. Kendinize iyi bakın yine gelicem inşallah... :)

aynı benim adamm arkasını toplayıncada kızıyor herşey öle kalcak dolapları her ay indirip jilet gibi yapıyorum yine aynı kolay gelsin bacımm kendine dikkat ettt çok yorma kendini

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vahhh kuzum psikolojiis çökmüş abinin düşünmesi bile ağır ben 24 yaşındayım annemin bu yaşta hamile olduğunu duysam kafayı yerdim heralde çocuğumlar kardeşim aynı yaşta :bayil: ama kazaya kurban gitmiştir kadın belki :eek:ys: yok anam belli bi yaştan sonra kukuya kilit vurmak lasım sevişmeden de olmaz tabisi ama olası tehlikeleri önlem almak en güseli görümcene helal olsun bu yaştan sonra iyi cesaret rabbim vermiş hayırlısı olur inşallah

Ben kafayı yemezdim...Ben çocuğun bu derece tepki vermesine şaşırdım ve hak vermedim doğrusu.
Fikri alınmalı mıydı, tartışılır görüyorum ben bunu.Çocuk sahibi olmak ana babanın tasarrufundadır bana göre.Bu tip tavırları da biraz oryantal buluyorum...Herhalde gençliklerinden olsa gerek....
Eğer ebeveyn gerek sağlık,gerek maddi-manevi hususlarda göze alıyorsa bazı olumsuzlukları kendileri ve çocukları adına.Söyleyecek söz yok bence.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben kafayı yemezdim...Ben çocuğun bu derece tepki vermesine şaşırdım ve hak vermedim doğrusu.
Fikri alınmalı mıydı, tartışılır görüyorum ben bunu.Çocuk sahibi olmak ana babanın tasarrufundadır bana göre.Bu tip tavırları da biraz oryantal buluyorum...Herhalde gençliklerinden olsa gerek....
Eğer ebeveyn gerek sağlık,gerek maddi-manevi hususlarda göze alıyorsa bazı olumsuzlukları kendileri ve çocukları adına.Söyleyecek söz yok bence.
babuşum fikrine saygı duyuyorum tabisi düşününcede hak vermiyo değilim ama ne bileyim babama bakıyorum 52 yaşında şu anda adamda hal derman kalmadı 2 kadeşim üni okuyo maddi anlamda tomar tomar para gidiyo adam bu yaşta hala gece 2lere kadar iş kovalıyo daha 5 sene okulları var oda zamanında tamamlarsalar ardından evlenecek barklanacaklar 30a kadar yolu var diyolar adam gelcek 62 yaşına :sok yani bu adam o günlere kadar vucut olarak zor dayanırrr onu demekti amacım yoksa bi sorun yokk yapabilirler ama erken yaştaa bişileri yapabilmek daha kolay

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bende öyle düşünüyorum canım çocuk işe karı-kocanın kararıdır ve özelliklede anne için tıbbi bir sıkıntı yaşatmayacaksa sağlık açısından ne denirki...benim annemde düşük yaptı 9 yıl evvel 35 yaşındaydı ozaman şimdi kardeşim olsa yanında belki daha çok destek olurdu hayatın insana ne getireceği hayrı hangi evlattan göreceği hiç belli değil rabbim verdiyse elbet bir bildiği vardır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar