2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Önce çözdüm işte bak cevaplama sırasına birim, kaçıl şurdan kırmızı kurdaleyi bana takcaklar kıskanç :zonk:

yarıldım bı susun beeeeeeeeeeeeee. kaçıl ordan ahahahahahha. kullanacam bunu.

anamm teyzelerimizee bakınnn.utandım be kendimden..cok tesekkür ederiz. bende yapardım da benim kafamı kamyonet resminin üstünde 491 kg cekebilir yazısı karıstırdı.-rgulu ireme anlattım cözümüü..aynen cevabını yazıyom...göbeğin büyüdükçe aklın küçülüyo dedi bana..dumur kaldım.ne bu bu nee şimdii...:vecihi:

puahauhauhauhauahuauahuahuaa. azonun cevabına katılıyorum kızım aklımın yarısını hamilelikte sana diğer yarısını da kardeşine veriyorum, karşılığında da bu cevabı mı görecektim deee. az demogoji yap.

delisin sen yaaaa ahahahahhaaaaaa bunu gördün demii nassı kızsın sen yaaa lüzümsuz şeyleri görüyon haaaa:eek:ky::eek:ky:

eheheh dıyom ya azo arkamdan sallıyo direk o çıkıyo önüme. ahahahahaha. kısmet bebişim hyırlısı.

Vayssssss.Cevaba bak.
5 kardeşle tanışmak ister misin deseydin -gozluk

benim anam olsa çoktan ben duvara poster olmuştum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Önce çözdüm işte bak cevaplama sırasına birim, kaçıl şurdan kırmızı kurdaleyi bana takcaklar kıskanç :zonk:

ula bana kırmızı kurdeleyi 6 yaşında taktılar
sen daa şimdi mi takacan :kahkaha: :kahkaha:

anamm teyzelerimizee bakınnn.utandım be kendimden..cok tesekkür ederiz. bende yapardım da benim kafamı kamyonet resminin üstünde 491 kg cekebilir yazısı karıstırdı.-rgulu ireme anlattım cözümüü..aynen cevabını yazıyom...göbeğin büyüdükçe aklın küçülüyo dedi bana..dumur kaldım.ne bu bu nee şimdii...:vecihi:

hahahahaha çarpsaydın bi tane ağzına ağzına

anladım zatti:Dakşam beraber içelim kuzum sende gel bize

oleyyy

Bugün hava güneşli.
Benim içim çok sevinçli.
Neden diye sorarsanız.
Dolma yaptım pirinçli.

Şiir yazdım size.:semsiye:

:D süpersin

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yarıldım bı susun beeeeeeeeeeeeee. kaçıl ordan ahahahahahha. kullanacam bunu.

puahauhauhauhauahuauahuahuaa. azonun cevabına katılıyorum kızım aklımın yarısını hamilelikte sana diğer yarısını da kardeşine veriyorum, karşılığında da bu cevabı mı görecektim deee. az demogoji yap.

eheheh dıyom ya azo arkamdan sallıyo direk o çıkıyo önüme. ahahahahaha. kısmet bebişim hyırlısı.

benim anam olsa çoktan ben duvara poster olmuştum.
evet canparem hayırlısı allahtan başka kim bilebilirki hayırlı zamanda gelsin sıpalar gününde gelsinler inşallahhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar...

Aslıcım geçmiş olsun canım...

Kızlar, görümcem yaklaşık 5 aylık hamileymiş ve 41ya da 42 yaşında sanırım. Henüz kimseye söylemiyorlarmış. Biri 21 diğeri 16 yaşında iki çocuğu var. Duyduğumdan beri şoktayım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet canparem hayırlısı allahtan başka kim bilebilirki hayırlı zamanda gelsin sıpalar gününde gelsinler inşallahhh

inşallah. sıkıldım ben zaten her an gelebilir artık. kabulüm.

bu arada babuşşş inan bu dalda ödül alan pek çok kişiden daha iyisin.

neydi kız o? ödül mü almıştı plaket falan mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar...

Kızlar, görümcem yaklaşık 5 aylık hamileymiş ve 41ya da 42 yaşında sanırım. Henüz kimseye söylemiyorlarmış. Biri 21 diğeri 16 yaşında iki çocuğu var. Duyduğumdan beri şoktayım...

Anammm :D E sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ne denir ki :p

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın kızlar...

günaydın canımmm..çok sağolasın azcıkta naz yaptım sizlere:):)çokta kötü değilim ama dikkat etmezsem ilerler eminim
hadi yaaa vallamı maşallah kızzz ben olsam bende şoklara girerdim hayırlı olsun ne denir başka:)çocukları biliyormuki peki?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Vayssssss.Cevaba bak.
5 kardeşle tanışmak ister misin deseydin -gozluk

Hahhahaha :D De sen de "beynimin yarısını kardeşine veriyorum doğum esnasında kullansın diye" :D

nazoo bu kzzz çok fenaaa ısırsaydın ağzını cavaba bak anneye öle denirrr mi ayıppp

az kaldıı sabır çekiyom zatenn.carpım tablosunu ezberlemiyo suç benim,sorusunu cözemiyo suç göbeğimin ne lan buu.sacının teline kıyıp vuramıyomda vitaminlerimi tam içiyormuymusum,bide 3.yü doğurmamalıymısım adımı unuturmusum...sen doğuracam diye ortadan ikiye yarıl yarın büyüsün seni beğenmesin.adaletin bu dünyaa:sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
az kaldıı sabır çekiyom zatenn.carpım tablosunu ezberlemiyo suç benim,sorusunu cözemiyo suç göbeğimin ne lan buu.sacının teline kıyıp vuramıyomda vitaminlerimi tam içiyormuymusum,bide 3.yü doğurmamalıymısım adımı unuturmusum...sen doğuracam diye ortadan ikiye yarıl yarın büyüsün seni beğenmesin.adaletin bu dünyaa:sinir:

amannn ireme bak sen kuzum benim hepsi hazır cevap oluyorlar hayatım ama olsun ben severim öyle her lafa bişey diyen bebeyi:):)öp yerime sık yanaklarını iremin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın kızlar...

günaydın canım..anamm allah yardımcısı olsun.torun sahibi olacak kadar büyük cocukları varmıs..zor iş bee.hayırlısı olsun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne diyon simurcum yaaaa 40dan sonra azanı.... demişler :D bişi demiyom hayırlısı olsun benim annemde tutturmuşş bebek istiyom dedim yedin kafayı sanırım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çok bilmiş ağzını yirim ölesinin yatırır totosunu koparırım bilmiş şeyyyy akıl mı bıraktınn ananda de :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar