2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
şimdi size soru tavuk gögsü derken neyden bahsediyosunuz yalancı tavuk gögsü die tabir edilen mama gibi olan şeymi yoksa hass tavuk gögsünü 170cde pişirip ince ince robottan geçirip yapılan tavuk gögsümü ben 2sini tercih ederimm şahsen tatlı diede ona derif lif lif uzayan muhallebi arasında missssssssssssssssssss

onla uğraşamam :uyku:ben pratik olanını diyrm..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
biz de ocak annesi olacaz azo zaten. sen, ben, gökçe, hayatım, bblau , ecrinn ve sanırım calm down ( onu tam bilemiyorum kaçıncı haftada ama ) aralık olmasın ama ya, bi yaş büyük olmasınlar bir kaç gün için :dusun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ama biloş bizi takdir ettin dimi..
anlayacağız diye göbeğimiz çatladı:D
yemimnle kafam o kadar karışmış ki bi hesap yapıyordum zor çıktım içinden..

Saolun.
cumartesiye randevu aldım anneme.
Hem göze gidersin hem dahiliyeye diye götürürüm bakalım.
duruma göre de daha erkene alırım belki artık.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlar antepten misafirler geldi hepimiz bir arada olup mutlu şirket mutlu eleman oyunu oynayacaz:)acep antep tatlısı getirirlermiki yaaa aklım şimdi hep onda olur adamlar ne deseler anlamam şimdi:D:D:D
neyse öpüldünüzzzz görüşürüz bebekler

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kazandibi.jpg hımmm kazandibi..
bu zor mu acep bunu mu yapsam

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
biz de ocak annesi olacaz azo zaten. sen, ben, gökçe, hayatım, bblau , ecrinn ve sanırım calm down ( onu tam bilemiyorum kaçıncı haftada ama ) aralık olmasın ama ya, bi yaş büyük olmasınlar bir kaç gün için :dusun:

yaaaaaaa. az kaldı di mi kız??

tırsıyorum gunler bittikçe.

ben çıkıyorum kızlar antepten misafirler geldi hepimiz bir arada olup mutlu şirket mutlu eleman oyunu oynayacaz:)acep antep tatlısı getirirlermiki yaaa aklım şimdi hep onda olur adamlar ne deseler anlamam şimdi:D:D:D

ahahahaha. git bakalım benim içinde ye. baklavadan zıyade fıstık da olabülü...

Acil çıkış benim de kız çıkıyom yoksam atardım iki göbek :D
Öpüldünüz

noluyo be yangın mı çıktı herkes kaçıyo. aaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
onla uğraşamam :uyku:ben pratik olanını diyrm..
amannnn sende ne va ruğraşmakta muhallebi o işte adını kim değiştirdiyse afiyet olsun balım ben almayayım
biri de hemen bi tatlı fotosu paylaşsın...

all gökçecim afiyet olsunnnn
di-OBH5.jpg

di-DNWS.jpg

ahanda gitti
Acil çıkış benim de kız çıkıyom yoksam atardım iki göbek :D
Öpüldünüz

gitttiler bunlar yaaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pilav yapayım. buzluktan tavuk çıkarayım. ona guzel bı sos yapayım fırına vereyım.

yeni bi sos denedim geçen süper oldu. soğan, sarımsak, salça, süt, susam ve yoğurdu derin bi kapta karıştırıyosunuz tavukları buluyosunuz iyice bu sosa. sonra önceden ısıtılmış fırına sürüyorsunuz. üzerine de dökebilirsiniz. yumuşacık oluyo tavuklar.

kardeşimle kalıyoruz o da sever bunu. belki annem de gelir. evet evet bi de tavuk suyuna çorba yapayım. daha ne olsun. ohh mis n

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pilav yapayım. buzluktan tavuk çıkarayım. ona guzel bı sos yapayım fırına vereyım.

yeni bi sos denedim geçen süper oldu. soğan, sarımsak, salça, süt, susam ve yoğurdu derin bi kapta karıştırıyosunuz tavukları buluyosunuz iyice bu sosa. sonra önceden ısıtılmış fırına sürüyorsunuz. üzerine de dökebilirsiniz. yumuşacık oluyo tavuklar.

kardeşimle kalıyoruz o da sever bunu. belki annem de gelir. evet evet bi de tavuk suyuna çorba yapayım. daha ne olsun. ohh mis n
ohhhh eline sağlık balım güsel anlattın bu gece ne var bilmiyorum annem yapar bişiler yine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar