Canlar ben bebeğim için endişelenmiyorum ki.Bebeğimin babası zaten hepatit b.
Aşı olacak bebeğim zaten doğar doğmaz.
Ben ailem için endişeleniyorum.
E şimdi göremiyon madem açıkladığımızı göreceğinin bi garantisi var mı
ben de öyle anladım..yanlışsam bana da haber verin..Çünkü annesi de geçirmiş ve atlatmış..Normal doğum ile çocuğa da geçebiliyormuş..Yani annesi bunu geçirirken doğum yaptıysa muhtemelen Allah korusun kardeşi de hepatit b oluyor.Ben böyle anladım, yanlışım var ise düzeltin.
bi daha yazarsın eline mi yapışır? halla halla. (bak bunu gördüm hep boyle arkamda konuşuyon dı mı kız)
kız açılasanıza ne oldu ya. giremıyom okuyamıyorum. 3 sayfa önce konuşulmuş konularda kalıyorum ben.
Çünkü annesi de geçirmiş ve atlatmış..Normal doğum ile çocuğa da geçebiliyormuş..Yani annesi bunu geçirirken doğum yaptıysa muhtemelen Allah korusun kardeşi de hepatit b oluyor.Ben böyle anladım, yanlışım var ise düzeltin.
burayı anladım ok
ama ilk etapta ne olur ne olmaz diye annesi ve kardeşine ne demeye aşı yaptırmış onu anlamadım
madem doğumla kanla cinsel yolla bulaşıyosa
Sen şimdi niye benim kafamı karıştırıyorsun ki? Ne güzel anlamıştım ben şimdi ben de merak ettim![]()
Belki kan ile bulaşma ihtimaline karşı yaptırmıştır bilemedim şimdi.
işte benim evhamlar babuş...
sen amma yazmışın mı diyosun şimdi bana?
Sen şimdi niye benim kafamı karıştırıyorsun ki? Ne güzel anlamıştım ben şimdi ben de merak ettim![]()
Bakmadan öğrenemeyeceksen bak derim ben..Acaba diye kendini yemekten iyidir her zaman gerçeği bilmek..En azından bundan sonra oına göre bir yol çizilir.
Anladım şimdi...Normal doğum yolu ile annemden kardeşime geçmiş midir diye tedirgin oldun sen..
Annen bağışıklığı doğumdan önce mi sonra mı kazanmış bilmiyorsun..Kardeşine söylesen endişelerinle beraber bence anlar seni.Annene şimdilik söyleme istersen.
ya bblau valla kızcan ama
şimdi eşin de bu rahatsızlık var diye sen niye annene de kardeşine de test ve aşı yaptırdın ilk planda
eşinden onlara nası bulaşcak ki?
eğer varsa bu hastalık birinde aşı tedaviyi geçiktirimiş.. öyle dedi..
babuş kusura bakma ama yeminle senden iyi felaket senaryocusu olur.
hani yaprak döküme efendime soylıyım fatmagule konu yazsan diziler bi 5-6 sene daha konu sıkıntısı çekmez valla. o nasıl bi kafa yapısı kızım? sen boyle fazla yaşamazsın ben dıyım sana. gereğinden fazla evhamlısın sen.
kendıne edıyosun babuşum... boşver ko g....üne rahvan gitsin... kader vardır bilin mi babuş!
ne yaparsan yap vardır o taaaaaa milyon sene önce yazılan.
demem o ki; takma şu hayatta böylesine şeyleri o güzel kafana. bebeğini düşün... 1 ay sonra eve dolacak olan o kokuyu düşün. mutluluğunu düşün...
ya yok öyle değil yaw.
sen kafadan gittin aşı oldun. sende hepatit var halbuki.
ne biliyon da aşı oluyon önce hepatit misin baktırman gerekmez mi?
aşı oldum diye yatarsın kulağının üzerine, bilmezsin hepatit olduğunu tedavi de olmazsın böylece.
kapiş?