- #16.281
kime çıktım kız ben azo. çok möhim bişi aldırtacam hediye olaraktan.
Sen bana söle ben kendisine iletirim
Ben bi de şeyi merak ediyorum..Bebeğimi akrabalarım kucaklarına aldıklarında içim gidecek mi acaba?
Yani şöyle diyim bende kuzen çok..Kuzenlerden biri doğum yapmıştı, onun bebesini severkene hep gözü üstümüzde olurdu, tedirginliğini hisseder doğru dürüst sevemezdik bebesini..
Neyse geçenlerde başka bir kuzenim onu örnek gösterdi "inşallah onun gibi olmazsın da rahat rahat severiz bebeğini" dedi..Yok olmam ben öyle, siz sevdikçe hoşuma gider dedim ama emin değilim nasıl olacağımdan
Kolay gelsin tatlım...
Benimkisi de diyor, ama ben gücenmiyorum sadece "ne bilsin garibimin haberi yok "diyorumHakikaten de öyle, bilerek acıtmıyor ki canımızı dimi
aman kordonu elindemi ip atlıyor zaar canı sıkılınca yerim kızzzz onları ben ne düşünüyorlar ne hissdiyorlar nasıl merak ediyorum anlatamam.bazen diyorumki bir alet olsa evdeki tv ye bağlasan gece gündüz naptı diye seyretsem kızımı genede doyamam sanırım
Ben bi de şeyi merak ediyorum..Bebeğimi akrabalarım kucaklarına aldıklarında içim gidecek mi acaba?
Yani şöyle diyim bende kuzen çok..Kuzenlerden biri doğum yapmıştı, onun bebesini severkene hep gözü üstümüzde olurdu, tedirginliğini hisseder doğru dürüst sevemezdik bebesini..
Neyse geçenlerde başka bir kuzenim onu örnek gösterdi "inşallah onun gibi olmazsın da rahat rahat severiz bebeğini" dedi..Yok olmam ben öyle, siz sevdikçe hoşuma gider dedim ama emin değilim nasıl olacağımdan
Ya kızlar bende müthiş kasık ağrısı var ya acayip korkuyorum..
3
kızlar bazen bi yerlerim ağrıdığı zaman eşim oğluma diyoki
yapma oğlum ama anneni yoruyosun ben sana ne dedim falan konuşuyo
ay o kadar gücüme gidiyoki anlatamam
demesene öle oğluma o bişey yapmıyo iyiyim ben diyorum kıyamıyorum hiç laf edilmesineay bak gözlerim sulandı
artık her ağrıdan korkar olduk, biraz daha geçmezse dr a sor bence de tansel.
ha, ben kendim kızıyorum yaf, kocama kalmıyor
ben de çok düşünüyorum onu kimselere veremem galiba
bi de gelip şapur şupur kimse öpmez inşallah
arkadaşımın bebeğini öle çok öpmüşlerdi
dra götürdüğünde dr hemen anladı kimseye öptürmeyin bebeği diye resmen ynağını kösele gibi yapmışlardı
derler ya öpmeyin gülü solar diye
sana göstermiyo anası yüzünü nazar değdirirsin die alemin en yakuşuklu delikanlısı olmak kolay değil tabebizimki yandan onu bile zar zor veriyor
kordon habire elinde suratının önünde tutuyo yada bütün eli ağzında anası gibi tırnak yiyo zaar
Neyse kızlar hala gidemedim utuler beni bekliyor. Bu sefer kesin gidiyorum gorusuruz
ayyy nası kızıyon kızzz ben şimdiden deli gibi oldum napcam bilmiyorum
eşimi şimdiden tembihliyorum
bak sakın çocuk olunca türlü maymunluklar yapıp kendini çok sevdirme
en çok beni sevsin diyorum
onu bende bilemiyorum azo geçenlerde bende düşündüm ama sanırım elimize almayınca bilemeyecez pek tahminler tutmayabilir
annem çok kıskanmış beni babamdan bile hatta öyle derdi benden başkası seni kucağına aldığında içim giderdi bir bahene uydurup alırdım der hep bende ona benzersem şayet savaş çıkar valla evde
ben de çok düşünüyorum onu kimselere veremem galiba
bi de gelip şapur şupur kimse öpmez inşallah
arkadaşımın bebeğini öle çok öpmüşlerdi
dra götürdüğünde dr hemen anladı kimseye öptürmeyin bebeği diye resmen ynağını kösele gibi yapmışlardı
derler ya öpmeyin gülü solar diye
ben habire şikayet ediyorum babasını, bak diyorum baban eve gelince paçasına yapışacaksın, saçını çekeceksin... eşim de oğlan ona kıpırdamazsa şimdiden doldurdun çocuğu bana karşı diyor....
bak o öpmeye ben de gıcık oluyorum, bebekleri hiç öpmem ben, Allah korusun hassas ciltleri diye. benimkini de öpmezler inşallah şapır şupur :ayk:
sana göstermiyo anası yüzünü nazar değdirirsin die alemin en yakuşuklu delikanlısı olmak kolay değil tabe
Sen bana söle ben kendisine iletirimYoksam bana güvenmiyon mu
Eşim konuşurken oğlum kıpırdamazsa hemen üzülmesin diye "sana şimdiden saygı duyuyor çocuk, mum oldu dinliyor seni" diyorum hoşuna gidiyorAz değilim haaa
cıkss olmaz çok özel bi istek. ancak bana hediye alacak kişiye söylenebilecek bişi bu. bi sır bi giz.
ayrıca sanane be çekil aradan)
bu arada evet ya bebeklerimizi öpmesin kimse bizden başka. of offf!
aslı sana ben çıktım de mi kız?
ben habire şikayet ediyorum babasını, bak diyorum baban eve gelince paçasına yapışacaksın, saçını çekeceksin... eşim de oğlan ona kıpırdamazsa şimdiden doldurdun çocuğu bana karşı diyor....
Anam inşallah öyle olmayız kızAy ben kocam beni ikinci plana atacak diye üzülüyorum bazen
Ama annemin dediğine göre ben de onu ikinci plana atacakmışım
![]()
Amanın benim de korktuğum konu o..Öpme desen adın görmemişin çocuğu olmuşa çıkar (ki evet ilk görüyom) Birşey demesen çocuk hastalanır Allah korusun..Totişlerini öpsünler ya..
ben gaddar olacam galiba