totosunu yediğimin yaaaaaaaaaaa.. huysuz ve tatlı kadın resmen.
yee totosunu kızzzz gökçe teyzesi
demi ama huysuz ve murt kızım
totosunu yediğimin yaaaaaaaaaaa.. huysuz ve tatlı kadın resmen.
yok o kötü bakmıyor halası kötü bakıyor teyzesi orda kızım ağlıyordu parmağını gözüne soktu diye bikerem
Ya kızlar bende müthiş kasık ağrısı var ya acayip korkuyorum..
3
sormayın kızz onu böyle görünce inan parçalandı yüreğim doktordan utanmasam ağlayacaktım vallaama nasıl zıpladı parmağı gözüne girince canı yandıki zaar sonra suratını böyle yaptı kurban olurum kıyılmıyor cidden
3
3
3
ay ben ağlardım heralde surata baksana bizimki de yüzünü göstermiyo kopek
hayır olsun canım yalancı sancı olmasın ya da gaz benimki gibi
bizimkide genelde profil veriyor canım baştan beri
kukusunuda açtıydı zaten ilk başlardan beri bide kız utanır derler yok anam bizimkisi yırtık..babası hatta valla kırcam bacaklarını şimdi haaa ört kızzzz dediydide ıııı ıhhhhhhhh örtmediydi
yaa kıyamam onlara ben dönemiyolar bile artıkın akşam benimki baya çabaladı ama yokkk acıtıyo cnmı kıyamam onaAnammm kıyamam yavrummm.. Yerleri dar napsınlar onlar da..
Aynen kasık agrısı bende de var bu aralar ya..
Bir de 2-3 gundur belim sanki adet olucakmısım gibi agrıyor..
bizimkide genelde profil veriyor canım baştan beri
kukusunuda açtıydı zaten ilk başlardan beri bide kız utanır derler yok anam bizimkisi yırtık..babası hatta valla kırcam bacaklarını şimdi haaa ört kızzzz dediydide ıııı ıhhhhhhhh örtmediydi
Neyse kızlar hala gidemedim utuler beni bekliyor. Bu sefer kesin gidiyorum gorusuruz
kızlar bazen bi yerlerim ağrıdığı zaman eşim oğluma diyoki
yapma oğlum ama anneni yoruyosun ben sana ne dedim falan konuşuyo
ay o kadar gücüme gidiyoki anlatamam
demesene öle oğluma o bişey yapmıyo iyiyim ben diyorum kıyamıyorum hiç laf edilmesineay bak gözlerim sulandı
bizimki yandan onu bile zar zor veriyor
kordon habire elinde suratının önünde tutuyo yada bütün eli ağzında anası gibi tırnak yiyo zaar
ben deldimmm
mama yidim geldimmm
Bana çıktın de bana