2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sormayın kızz onu böyle görünce inan parçalandı yüreğim doktordan utanmasam ağlayacaktım valla:(ama nasıl zıpladı parmağı gözüne girince canı yandıki zaar sonra suratını böyle yaptı kurban olurum kıyılmıyor cidden

ay ben ağlardım heralde surata baksana bizimki de yüzünü göstermiyo kopek

Ya kızlar bende müthiş kasık ağrısı var ya acayip korkuyorum..
3

hayır olsun canım yalancı sancı olmasın ya da gaz benimki gibi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay ben ağlardım heralde surata baksana bizimki de yüzünü göstermiyo kopek

hayır olsun canım yalancı sancı olmasın ya da gaz benimki gibi :D

bizimkide genelde profil veriyor canım baştan beri:)
kukusunuda açtıydı zaten ilk başlardan beri bide kız utanır derler yok anam bizimkisi yırtık..babası hatta valla kırcam bacaklarını şimdi haaa ört kızzzz dediydide ıııı ıhhhhhhhh örtmediydi:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar yemekten geldim odamdaki koltuğa biraz uzandım..
Bi yarım saat yatmışım, kalkıyım dedim kalkamadım .. Zorla kalktım, çizmemi giydim ama vallahi ben anlamadım bu işi..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kukusunuda açtıydı zaten ilk başlardan beri bide kız utanır derler yok anam bizimkisi yırtık..babası hatta valla kırcam bacaklarını şimdi haaa ört kızzzz dediydide ıııı ıhhhhhhhh örtmediydi:):)

ahahahahahaah :D

Simdiki kızlarda utanma falan yok bacım yaa :p :D

Benim oglan da son gittigimde yuzunu cevirmisti gostermedi sıpa.

Ama doktor amcası pipisini gosterdi kocaman yumurtalıkları dedi :D :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anammm kıyamam yavrummm.. Yerleri dar napsınlar onlar da.. :(
yaa kıyamam onlara ben dönemiyolar bile artıkın akşam benimki baya çabaladı ama yokkk acıtıyo cnmı kıyamam ona
Aynen kasık agrısı bende de var bu aralar ya..

Bir de 2-3 gundur belim sanki adet olucakmısım gibi agrıyor..

yaaa kızlar sanırım bunlar doğuma epey yaklaştığınızın belirtisi 1 ay kaldı nerdeyse normaldir

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bizimki yandan onu bile zar zor veriyor
kordon habire elinde suratının önünde tutuyo yada bütün eli ağzında anası gibi tırnak yiyo zaar :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar bazen bi yerlerim ağrıdığı zaman eşim oğluma diyoki
yapma oğlum ama anneni yoruyosun ben sana ne dedim falan konuşuyo
ay o kadar gücüme gidiyoki anlatamam
demesene öle oğluma o bişey yapmıyo iyiyim ben diyorum kıyamıyorum hiç laf edilmesine :( ay bak gözlerim sulandı :mendil:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Neyse kızlar hala gidemedim utuler beni bekliyor. Bu sefer kesin gidiyorum gorusuruz

Kolay gelsin tatlım...

kızlar bazen bi yerlerim ağrıdığı zaman eşim oğluma diyoki
yapma oğlum ama anneni yoruyosun ben sana ne dedim falan konuşuyo
ay o kadar gücüme gidiyoki anlatamam
demesene öle oğluma o bişey yapmıyo iyiyim ben diyorum kıyamıyorum hiç laf edilmesine :( ay bak gözlerim sulandı :mendil:

Benimkisi de diyor, ama ben gücenmiyorum sadece "ne bilsin garibimin haberi yok "diyorum :D Hakikaten de öyle, bilerek acıtmıyor ki canımızı dimi :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bizimki yandan onu bile zar zor veriyor
kordon habire elinde suratının önünde tutuyo yada bütün eli ağzında anası gibi tırnak yiyo zaar :D

aman kordonu elindemi ip atlıyor zaar canı sıkılınca yerim kızzzz onları ben ne düşünüyorlar ne hissdiyorlar nasıl merak ediyorum anlatamam.bazen diyorumki bir alet olsa evdeki tv ye bağlasan gece gündüz naptı diye seyretsem kızımı genede doyamam sanırım:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben bi de şeyi merak ediyorum..Bebeğimi akrabalarım kucaklarına aldıklarında içim gidecek mi acaba?
Yani şöyle diyim bende kuzen çok..Kuzenlerden biri doğum yapmıştı, onun bebesini severkene hep gözü üstümüzde olurdu, tedirginliğini hisseder doğru dürüst sevemezdik bebesini..
Neyse geçenlerde başka bir kuzenim onu örnek gösterdi "inşallah onun gibi olmazsın da rahat rahat severiz bebeğini" dedi..Yok olmam ben öyle, siz sevdikçe hoşuma gider dedim ama emin değilim nasıl olacağımdan :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar