2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sevinmeyin kızlar. Gorumcemin kalcaları dogumdan sonra catladı

Irsi bence, anne de çatlak var ise kızının kaçışı olmuyor :D Var mı kaynanada çatlak?

Cx cx 1.700 kg altında olanlar degil. Benim kardesim 2050 gr dogdu ama gene koydular. Anne karnında gelisimini daha tamamlamamıstı cunku 8 aylık dogmustu 34 haftalık yani.

Hadi ya, ben de 34 haftadan sonra doğanlar artık destek beklemeden küveze konmadan hayatlarına devam edebiliyorlar diye okumuştum..
36dan sonra mıydı aceba.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valla Gökçem dün çıktım alayım diye, eve geldim kendime ip perde ile battaniye almışım :D
Bugün de bakınacam bikaç yere inşallah yine başka şey alıp gelmem.Kız kıyafeti seçmek daha zormuş valla beğenemiyom bi türlü hiçbişeyi.
.

aynen aynen. tam 3 gün baktım her siteye. favorilerimi tek tek eledim. annenin seçimine en uygun olanı seçtim. erkek şeyleri oyle değilki zaten azlar aralarından seçmek kolay oluyor :)))

bu arada ıp perde battaniye ahahahahaa

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lidilim şu an şoktayım. baksana kaşıntı da çatlak yapıyomuş ve nasıl kaşıyorum kendimi anlatamam. tatlı tatlı ohhhh diye diye. :(

vay anasına ya 3171 kilo mu? kız ben ilkokul 4. sınıfa giderken 18 kiloydum arkadaşın haklı çocuk doğuştan okullu... :))

ben o şoku atlattım yavrum.

evet ben de 3.sınıfta 18 kilo idim. böyle anadan böyle çocuk :dill: doktora da kime benziyor bu acaba dedim (ölçüm yine fazla çıkınca-kilo anlamında sordum) o yüzü falan sandı.
"bebekler ödemli doğar, kime benzediğini değil ultrasonda doğunca bile hemen anlayamazsın" dedi. bozuntuya vermedim ben de. aslında o anda eşime laf çarptırıyordum :deli:

hee sen epidurali sordun mu?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ben de aynı hissediyorum gökçe, ben bir de kendimi zavallı gibi hissediyorum, azcık yürüsem yoruluyorum, çoraplarımı ayakkabılarımı zor giyiyorum, hep yrdıma ihtiyacım var :(

Ben de aynı durumdayım.. Aynı seyleri hissediyoruz. Bir an once su zaman gecse de dogursak Allah'ın izniyle artık yaaa :böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynen aynen. tam 3 gün baktım her siteye. favorilerimi tek tek eledim. annenin seçimine en uygun olanı seçtim. erkek şeyleri oyle değilki zaten azlar aralarından seçmek kolay oluyor :)))

bu arada ıp perde battaniye ahahahahaa

Darısı başıma valla..
Sağolsun bizim anne pek ipucu vermemiş, artık bahtına razı gelecek :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Irsi bence, anne de çatlak var ise kızının kaçışı olmuyor :D Var mı kaynanada çatlak?

Hadi ya, ben de 34 haftadan sonra doğanlar artık destek beklemeden küveze konmadan hayatlarına devam edebiliyorlar diye okumuştum..
36dan sonra mıydı aceba.

azom 37 hafta öncesi doğanlar prematüre oluyor, ve küveze girme riski bulunuyor :( ne yazıkki böyle

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

36dan sonra mıydı aceba.

Kaynanamda catlk dogumunda olmadıysa da artık vardır yani 111 kilo :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

36 dan sonradır canım o. 34 de kucuk oluyorlar cunku bayaaa..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
hahaha gecen gece yatarken oglum gotunu dikti yukarıya top gibi sert oldu karnım. Esime gosterdim bak oglun gotunu dikti diye. Burası gotu mu nerden biliyosun dedi. Evet gotu ayakları da yanında cunku dedim yatıs pozisyonlarına gore gotu burda oluyor dedim. Ne kadar kucukmus gotu oyle diyo ahahahaha nasıl koptum ama. Daha ne bekliyodun ki dedim :DDDD

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar