- #16.161
bu mu?o değil be.. biraz önce azo su gibi birini ekledi bu diye bu mu o mu
Aynı kişi
bu mu?o değil be.. biraz önce azo su gibi birini ekledi bu diye bu mu o mu
leom az kaldı hissediyorum doğumuma.
Dun flash tv de muzik programı izliyorduk. 2 tane fıstık gibi kız cıktı, mini elbise desenli siyah corap falan.. Kaynanam dedi ki "ben de alıcam bunlardan", ben de dedim ki " dur anne bi dogurayım birlikte alır giyeriz" esim de "gecti sizden onlar artık siz normal corap giyersiniz artık" dedi. Ben de " ben daha 20 yasındayım kusura bakma!" dedim. Esim de " tamam ust taraf 20 ama alt taraf hic de oyle demiyor" didi![]()
![]()
leom az kaldı hissediyorum doğumuma.
yaşlılardan kenan ve özcan denizzz sempatik gülüşlü ama ciddileşincede sexuuuuu
kıvançı sarışın erkek olarak tektir yoksa ayıptır dimesi sarışın erkeke erkek dimem yani tüysüz tospikler -rgulu
kıvanç evet yakışıklı ama SARIŞINLIKTAN KAYBEDİYO
aynennnnn ama adam dünya güseli seçildi istisnai bi durum yane
offfff o resim işte beni etkileyen korkunç ama fenaaa çok fena inşallah oğlum ona benzerrr
yesin yesinnn
aman kız tut daha dün doğurdun sandım zatii gelmedin
B**umu ye derdim ben olsam
ya o değil de idrar tahlili için verilen bardağa 1 aydır işeyemıyoru ben![]()
görmediğim için hedefi tutturamıyorum. elime işiyorum hep. rastgele koyuyorum ya
Geçen ben o bereden bi yerde gördüm ama nerde
ya o değil de idrar tahlili için verilen bardağa 1 aydır işeyemıyoru ben![]()
görmediğim için hedefi tutturamıyorum. elime işiyorum hep. rastgele koyuyorum ya
kızlar ben açıktım mama yimeğe gidiyorum bye bye
Dogumdan spnra goruselim didim :dill:
Ya kızlar ama benim heryerim mosmor oldu catlakla dolu bir haldeyim..
Onları nasıl duzeltecegim ben? Hatta durun catlaklarımın resmini cekip atayım size de bir gorun ne haldeyim ben
B**umu ye derdim ben olsam
yok kız dur durğun yerde sıranı bekle heee
dur kız daha var azcık sabret.
ama cidden olsa bitse, bebişlerimizi alsak kucağımıza sıccacık evde böyle oynasak onlarla.
oh mis
Aminnn Hayatım, cumlemize nasip etsin Rabbim ^_^
Nasılsın? Senin minik yaramaz nasıl?
iyiyim canım bebişim de çok şükür iyi maşallah
Dünyam kız o moraran yer neresi?
Bu resmini cektigim belim. Hem sag taraf hem sol taraf boyle. Bacaklarımdaki morarıklar biraz daha insaflı
bel dediğin gıçının üst kısmı mı sağ sol derken burda karnın görünmüyor de mi? yoksa karnın mı küçük?
yimağımı yidimde geldim şükürler olsun doyurana
kızz dünyam hoşgeldin canımmmmmm..oğluşunun yatağını gördüm maşaşşah güle güle yatsın içinde enes oğlan inşallah..
bu arada neden okadar çok çatladın acaba birdenmi genişledin kg aldın canım yaaa
o ne anlamadım ben? dünyam'ın yolladığı foto ne?