İshal bende de var ama sürekli devam etmiyor, bi geçiyo, bi oluyo…
Karın ağrısı yok bende ama. Yani arada oluyo, tuvalete gidince de geçiyo…
sen de haklısın cnm..bu kadar şaibeye ben de olsam göndermezdim..
pis azo.. bak ne yaptın
karın ağrısı bendede oluyor ama dediğiniz gibi geçici sebeplerden oluyor sonrasında rahatlıyorum ama galiba 34ten sonra tetikte olmak lazım
İshal bende de var ama sürekli devam etmiyor, bi geçiyo, bi oluyo
Karın ağrısı yok bende ama. Yani arada oluyo, tuvalete gidince de geçiyo
Ben nedense korkmuyorum hiç ya.Erken doğum filan.
Normal doğurcam ben, karar verdimky:
karın ağrısı bendede oluyor ama dediğiniz gibi geçici sebeplerden oluyor sonrasında rahatlıyorum ama galiba 34ten sonra tetikte olmak lazım
benim gazıma fena geldin bacım sen normal normal pırtlatcan bebeni bak görrrr eller ensede rahat bir doğum olcak -gozluk
ne bu özgüven hayırdır balım
Lidoş gazladı
Sen en normalinden doğurursun gör bak hele dedi. Doktoruma dedim ben de gaza geldim ben normal doğurucam diye, neden olmasın dedi o da
Aldım gazı gidiyorum yani hınnnn hınnnnnn
Korkmamamın sebebi de hiç düşünmüyorum nasıl olur, naparım, nasıl etcem diye. O an nasıl olsa yaşıcam bugünümü zehir etmenin manası yok diyorum kendi kendime.
Düşünesim gelmiyo.
Vay beaaa babuş takdir ettim seni..Bana da güç veriyon devam devam
ohhhh hadi bakalım güveniyorum sana ben(nasılsa benim tuzum kuru ya daha)sen doğuracan tabi hemide en normalinden bacım aaaaa güven kendine
hellooooooooooooo, yattım yattım geldim. ne var ne yok diyin baalım
aferün kızzz sana göreyim seni maşallah öyle oması lasım ya bende düşünmüyorum ama erken doğuracağımı düşünüyorum hep o ürkütüyo beniLidoş gazladı
Sen en normalinden doğurursun gör bak hele dedi. Doktoruma dedim ben de gaza geldim ben normal doğurucam diye, neden olmasın dedi o da
Korkmamamın sebebi de hiç düşünmüyorum nasıl olur, naparım, nasıl etcem diye. O an nasıl olsa yaşıcam bugünümü zehir etmenin manası yok diyorum kendi kendime.
Düşünesim gelmiyo.
hellooooooooooooo, yattım yattım geldim. ne var ne yok diyin baalım
Herşey uygunsa vazgeçmemek en güzeli babuş...Sen de vazgeçme, normal doğuralım hepimiz
Lidoş gazladı
Düşünesim gelmiyo.