2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ne vuruyonnn kız kafamaaaaa:)hayatım hayatım

Benimde kafam gittin ASLIM..
agresif HAYATIM-rgulu

Ne sancısı kız nasıl? Allah korusun şimdi zamanı değil..Gaz sancı olabilir mi?

anammmmm ne yaptın sen derin derin nefes al hareket etme bi süre

aboooowww kızzz daha var tuttt oğlanı içerde derin derin nefes all wcye gitt bi depoyu boşaltmaya çalış rahatlarsın bacım :acep:

kız gazdır ooo....
bi sakin ol hele. çişe git bi,koş.

ya gaz mı bilmiyom ama hareketleri bi garip geldi
bi de sancı saplanıyo yanlarıma
nese ben çıkıyom aile hekimine ilaç yazdırmam lazım
ilaçlarım bitti
öptüm sizii

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar ilk gebeliğimde bişey anlatayım size 5 aylık hamileyim öğlene doğru hani ishal olursunuzya öyle bi karın ağrısı var neyse akşam oldu görümceme gittik hala ağrı var ishalim gibi karnım ağrıyor dedim görümceme kendisi ebedir kadın panik yaptı hemen doktora gönderdi bizi o zaman doktorum özel muayenedeydi adam baktı 5 cm açılma var doğuruyorsun dedi apar topar hastaneye yattım 1 hafta ilaç serum doğumu durdurdular sonra hep ilaç kullandım korkutmak için değil faydası olur diye paylaştım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ilk gebeliğimde bişey anlatayım size 5 aylık hamileyim öğlene doğru hani ishal olursunuzya öyle bi karın ağrısı var neyse akşam oldu görümceme gittik hala ağrı var ishalim gibi karnım ağrıyor dedim görümceme kendisi ebedir kadın panik yaptı hemen doktora gönderdi bizi o zaman doktorum özel muayenedeydi adam baktı 5 cm açılma var doğuruyorsun dedi apar topar hastaneye yattım 1 hafta ilaç serum doğumu durdurdular sonra hep ilaç kullandım korkutmak için değil faydası olur diye paylaştım

Anammmm, ishal de belirti dimi...
Ben gece korktum ya midem bulandı ilk kez kusucam sandım..6 gündür de ishalim üzerinize afiyet :D Ama karın ağrım yok..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

sen ne diyon laylam:sok
ben de hani ishal olursunuz ya kısmı gerçek..
resmen ishalim..
doktor ishal hiç iyi değil devam ederse bana haber ver dedi..
ben de iki gün normalim 3. gün ishal..
ama hiç panik değilim..,
haber versem mii doktora..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sen ne diyon laylam:sok
ben de hani ishal olursunuz ya kısmı gerçek..
resmen ishalim..
doktor ishal hiç iyi değil devam ederse bana haber ver dedi..
ben de iki gün normalim 3. gün ishal..
ama hiç panik değilim..,
haber versem mii doktora..

ishal değil ishalmişin gibi karın ağrısı uzun süre ishal vucudun dolaysıyla bebeğin susuz kalacağı için doktor iyi değil demiştir

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

ishal değil ishalmişin gibi karın ağrısı uzun süre ishal vucudun dolaysıyla bebeğin susuz kalacağı için doktor iyi değil demiştir

karın ağrım var çünkü ishalim..
ama doktor ishal için zehirlenme falan olabilir dedi..
ihmale gelmezmiş..
ben de he tamam dedim ayrıldık öyle..
bidaha da haber almadım kendisinden:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

:acep: ayyyyy yaaa allah korusun
Anammmm, ishal de belirti dimi...
Ben gece korktum ya midem bulandı ilk kez kusucam sandım..6 gündür de ishalim üzerinize afiyet :D Ama karın ağrım yok..

evette cnm korkmayın bende arada ishal oluyorum magnzyum yapıyomuş onu bi kaç gün kesin bakalım bak nasıl düzeliyonuz ben öle yapıyorum kestimmi ishal bitiyo devam edince yine başlıyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar