gökçenin cep tilifonu kimselerde yok mu bi arayıp sorsanız aneaam doğurmasın kızce :iyyyy:
aynen öle bu kadar mikemmel olabilerdi ancak yerli yerini buldu inşallah hediyelerimizi alıp buraya ekleyince kendisi dahada mutlu olarDemi ama..
Varya AZOŞ bu hediye işini süper halletti..
kış ortasında yapılırmı bu iş çok ayıpp ama burda kürk olsa en şıkını sana verirlerdi kız burdada isimler pembiş oluyo yarışmalar yapılıyo aneaaam kızz aklıma ne geldi yöneticilerden isteyelim oylama yaptıralım hamileyken aldığımız kg larla ilgili oylama yapsınlar bizide birinci yapsınlar en çok kg alan ve en az kg alan olarak yada bu tarz bişi biizm topiğimizie özel olsun olmamı ???Ayyy Tubişimmmmm vallahi kürksüz kaldım hiç alışık değilim böyle cıbıl cıbıl, neyse ben de halktan biri oldum, halkın sanatçısı oldum...(kızım gazlama beni hemen havaya giriyom)
Sağol Tanselim haklısın vazgeçtim ben de..Ayakkabısız hoşuma gitmedi elbise..Buralardan bakmaya devam edicem napim belki daha şık birşey bulurum..
Aha bunları alcaktım ölçüler olsaydı;
Yok bence doğurmamıştır..
Bu topikte pek erken doğum beklemiyorum..
ayy böyle diyormuşum ben erkenden doğuruyormuşum:2:
Deme ya, çok sade değil mi?
Ay bak aklım kaldı sen beğenince..
hee biliyon ne kadar gıcıksın azo yaa tüya ver bari bana kim hedaye alacakDemiSenin de kime aldığını biliyom misilaaaa
Evet tam bir süpriz olcak..
Ama güzel olcak ya...
Aslım ya bebişimle Kayseriye gelince sende bebişini al gel Kayseri Parkta bi kahve içelim
Ben dün hediyeyi aldım.
İçime sindi..Ama kasiyer hediye paketini güzel yapamadı.
hee biliyon ne kadar gıcıksın azo yaa tüya ver bari bana kim hedaye alacak
ayyy evet bacım valla süper olur zevkle geliriz kızımla hem bende seni yüzyüze görmeyi tanışmayı çok isterim misafirimde olursunuz akşama bırakmam valla
aynen öle bu kadar mikemmel olabilerdi ancak yerli yerini buldu inşallah hediyelerimizi alıp buraya ekleyince kendisi dahada mutlu olar
kış ortasında yapılırmı bu iş çok ayıpp ama burda kürk olsa en şıkını sana verirlerdi kız burdada isimler pembiş oluyo yarışmalar yapılıyo aneaaam kızz aklıma ne geldi yöneticilerden isteyelim oylama yaptıralım hamileyken aldığımız kg larla ilgili oylama yapsınlar bizide birinci yapsınlar en çok kg alan ve en az kg alan olarak yada bu tarz bişi biizm topiğimizie özel olsun olmamı ???
ben bekliyorum ama inşallah gökçecan sağlıklıdır iyidir adende yerinde duruyodurr valla korkuyorum bu kızçe habersiz bırakmazdı bizi azooo gökçenin cebinden arasanaıza beaaa iyimiymiş...
İnşallah canım tanışırız..
Güzel elektriğini burdan alıyorum ben..
Aslında kızlar hepinizle tanışmayı isterdim ya...
Ben de netten aldım hediyeyi.HEdiye paketi olmasını istedim.Sanırım ürünü kontrol etmem için paketlememişler de, hediye paketini katlayıp yanına koymuşlar.
O da biraz kırışmış
16 numarayı kaç aylık giyiyor şimdi yavruşlar?
ayy merak ettim kız nasılsa bana gönderme ihtimalin 0 bana atsana özelden bakayım ne olurdu sankiiii
sağol tansel teyzesi ama benim oğlum olecek kız pembeli falan biyeride yok neden öyle didinLAYLAM;
Oda takımına bayıldım.... Tam bir kız odası, bide havalı ya...
Güzel günlerde kullansın...
evet laylam bende çok beğendim odasını maşallah...güle güle yatsın büyüsün içinde kuzucuk
bende onun mor kluplusunu beğendim burdan ama fiyat yüksek geldi biraz 4,500 diyordu pazarlıklı fiyatına sorması ayıp sen kaça aldın?
Senin de bana gönderme ihtimalin 0..Babuş sana atsın sen de bana at![]()
Tabi babuşun attığını
sağol tansel teyzesi ama benim oğlum olecek kız pembeli falan biyeride yok neden öyle didin
teşekkür ederim aslıcım normal de öyledi bebe mobilyacılarında 3.500 aşağı mobilya yoktu ankarada siteler var istanbulun maskosu gibi imalatçısından aldık 2.300 aynısını başka mağazada en son 4.100 verdiler birde nakit aldık
bak yaa çok fenasın haa azo neden tüyo veriyon inadına sana atacam kız hediyemi gör bak sen
saten bu ödülü azo ile sen paylaşırsınhe he onu yapsınlar, kürk versinler bana
:kahkaha:karşışıklı canım benim o elenktiring
evet yaaa harika olurdu haaaa vıcır vıcır heryerden oğlanlar kızlar fışkırırdı karı sesi ve çocuk sesinden bi poh anlaşılmaz birbirimizi tanımadan ortamı terk etmek zorunda kalırdık sanırsam
4 aylık mı giyerki acep öle bişi olsa gerek ne bilim 20 numarayı 6-9 aylık bebe giyiniyorsa bunuda 4 aylık bebe giyer ama nasıl hepimiz farklı nomara giyiyorsak bebelerde genetik olarak aynı olcak değil ya kimisi 4 ayda 14 numara giyerken kimisi 17 numara giyer belli olmaz yani benim kardeşim 18 yaşında erkek ideal ayak ölçüsü bana göre max :44 olması lasım ama adam 48 nomara giyiyo genetik meselesi yaneeee siz alın kaçıncı ayda giyerse artık16 numarayı kaç aylık giyiyor şimdi yavruşlar?
Senin de bana gönderme ihtimalin 0..Babuş sana atsın sen de bana at![]()
Tabi babuşun attığını
KikikikiAt bana at
aaa süpermiş canımmmm valla fiyat nerdeyse yarı yarıya.valla ben 4.500 duyduğumdan beri duraksadım eşime kalsa hemen alır ama yazık yaaaa küçücük bebeye o kadar fiyat ödemek bana hadsizlik gibi geliyor(sözüm burdan dışarı)okadar aç yataksız bebek varken ben diyorumki günah olur bu kadarı şımarıklık olur diyorum bilmiyorum kafam karışık...güle güle yatsın tekrar içinde laylam yaaaaaa maşallah