2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Demi ama..
Varya AZOŞ bu hediye işini süper halletti..
aynen öle bu kadar mikemmel olabilerdi ancak yerli yerini buldu inşallah hediyelerimizi alıp buraya ekleyince kendisi dahada mutlu olar
Ayyy Tubişimmmmm vallahi kürksüz kaldım hiç alışık değilim böyle cıbıl cıbıl, neyse ben de halktan biri oldum, halkın sanatçısı oldum...(kızım gazlama beni hemen havaya giriyom :D)

Sağol Tanselim haklısın vazgeçtim ben de..Ayakkabısız hoşuma gitmedi elbise..Buralardan bakmaya devam edicem napim belki daha şık birşey bulurum..
Aha bunları alcaktım ölçüler olsaydı;
kış ortasında yapılırmı bu iş çok ayıpp ama burda kürk olsa en şıkını sana verirlerdi kız burdada isimler pembiş oluyo yarışmalar yapılıyo aneaaam kızz aklıma ne geldi yöneticilerden isteyelim oylama yaptıralım hamileyken aldığımız kg larla ilgili oylama yapsınlar bizide birinci yapsınlar en çok kg alan ve en az kg alan olarak yada bu tarz bişi biizm topiğimizie özel olsun olmamı ???
Yok bence doğurmamıştır..
Bu topikte pek erken doğum beklemiyorum..
ayy böyle diyormuşum ben erkenden doğuruyormuşum:2:

ben bekliyorum ama inşallah gökçecan sağlıklıdır iyidir adende yerinde duruyodurr valla korkuyorum bu kızçe habersiz bırakmazdı bizi azooo gökçenin cebinden arasanaıza beaaa iyimiymiş...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Demi :D Senin de kime aldığını biliyom misilaaaa :D
hee biliyon ne kadar gıcıksın azo yaa tüya ver bari bana kim hedaye alacak:D:D
Evet tam bir süpriz olcak..
Ama güzel olcak ya...

Aslım ya bebişimle Kayseriye gelince sende bebişini al gel Kayseri Parkta bi kahve içelim:)

ayyy evet bacım valla süper olur zevkle geliriz kızımla hem bende seni yüzyüze görmeyi tanışmayı çok isterim misafirimde olursunuz akşama bırakmam valla:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hee biliyon ne kadar gıcıksın azo yaa tüya ver bari bana kim hedaye alacak:D:D

ayyy evet bacım valla süper olur zevkle geliriz kızımla hem bende seni yüzyüze görmeyi tanışmayı çok isterim misafirimde olursunuz akşama bırakmam valla:)

İnşallah canım tanışırız..
Güzel elektriğini burdan alıyorum ben..

Aslında kızlar hepinizle tanışmayı isterdim ya...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen öle bu kadar mikemmel olabilerdi ancak yerli yerini buldu inşallah hediyelerimizi alıp buraya ekleyince kendisi dahada mutlu olar

kış ortasında yapılırmı bu iş çok ayıpp ama burda kürk olsa en şıkını sana verirlerdi kız burdada isimler pembiş oluyo yarışmalar yapılıyo aneaaam kızz aklıma ne geldi yöneticilerden isteyelim oylama yaptıralım hamileyken aldığımız kg larla ilgili oylama yapsınlar bizide birinci yapsınlar en çok kg alan ve en az kg alan olarak yada bu tarz bişi biizm topiğimizie özel olsun olmamı ???

ben bekliyorum ama inşallah gökçecan sağlıklıdır iyidir adende yerinde duruyodurr valla korkuyorum bu kızçe habersiz bırakmazdı bizi azooo gökçenin cebinden arasanaıza beaaa iyimiymiş...

he he onu yapsınlar, kürk versinler bana :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İnşallah canım tanışırız..
Güzel elektriğini burdan alıyorum ben..

Aslında kızlar hepinizle tanışmayı isterdim ya...

karşışıklı canım benim o elenktiring:):)
evet yaaa harika olurdu haaaa vıcır vıcır heryerden oğlanlar kızlar fışkırırdı karı sesi ve çocuk sesinden bi poh anlaşılmaz birbirimizi tanımadan ortamı terk etmek zorunda kalırdık sanırsam:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben de netten aldım hediyeyi.HEdiye paketi olmasını istedim.Sanırım ürünü kontrol etmem için paketlememişler de, hediye paketini katlayıp yanına koymuşlar.
O da biraz kırışmış :(

ayy merak ettim kız nasılsa bana gönderme ihtimalin 0 bana atsana özelden bakayım ne olurdu sankiiii:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
LAYLAM;
Oda takımına bayıldım.... Tam bir kız odası, bide havalı ya...
Güzel günlerde kullansın...
sağol tansel teyzesi ama benim oğlum olecek kız pembeli falan biyeride yok neden öyle didin:)
evet laylam bende çok beğendim odasını maşallah...güle güle yatsın büyüsün içinde kuzucuk
bende onun mor kluplusunu beğendim burdan ama fiyat yüksek geldi biraz 4,500 diyordu pazarlıklı fiyatına sorması ayıp sen kaça aldın?

teşekkür ederim aslıcım normal de öyledi bebe mobilyacılarında 3.500 aşağı mobilya yoktu ankarada siteler var istanbulun maskosu gibi imalatçısından aldık 2.300 aynısını başka mağazada en son 4.100 verdiler birde nakit aldık

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sağol tansel teyzesi ama benim oğlum olecek kız pembeli falan biyeride yok neden öyle didin:)

teşekkür ederim aslıcım normal de öyledi bebe mobilyacılarında 3.500 aşağı mobilya yoktu ankarada siteler var istanbulun maskosu gibi imalatçısından aldık 2.300 aynısını başka mağazada en son 4.100 verdiler birde nakit aldık

aaa süpermiş canımmmm valla fiyat nerdeyse yarı yarıya.valla ben 4.500 duyduğumdan beri duraksadım eşime kalsa hemen alır ama yazık yaaaa küçücük bebeye o kadar fiyat ödemek bana hadsizlik gibi geliyor(sözüm burdan dışarı)okadar aç yataksız bebek varken ben diyorumki günah olur bu kadarı şımarıklık olur diyorum bilmiyorum kafam karışık...güle güle yatsın tekrar içinde laylam yaaaaaa maşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
he he onu yapsınlar, kürk versinler bana :D
saten bu ödülü azo ile sen paylaşırsın :D en az kg alan babuş en fazla kg alan azo die yakışır bacım size
karşışıklı canım benim o elenktiring:):)
evet yaaa harika olurdu haaaa vıcır vıcır heryerden oğlanlar kızlar fışkırırdı karı sesi ve çocuk sesinden bi poh anlaşılmaz birbirimizi tanımadan ortamı terk etmek zorunda kalırdık sanırsam:):)
:kahkaha:
16 numarayı kaç aylık giyiyor şimdi yavruşlar?
4 aylık mı giyerki acep öle bişi olsa gerek ne bilim 20 numarayı 6-9 aylık bebe giyiniyorsa bunuda 4 aylık bebe giyer ama nasıl hepimiz farklı nomara giyiyorsak bebelerde genetik olarak aynı olcak değil ya kimisi 4 ayda 14 numara giyerken kimisi 17 numara giyer belli olmaz yani benim kardeşim 18 yaşında erkek ideal ayak ölçüsü bana göre max :44 olması lasım ama adam 48 nomara giyiyo genetik meselesi yaneeee siz alın kaçıncı ayda giyerse artık :D
Senin de bana gönderme ihtimalin 0..Babuş sana atsın sen de bana at :D
Tabi babuşun attığını :p

yaaa tabe tabe bozuşuruz banane herkes aldığı hediyenin resmini koysun o saman bu işte bitek azoya ii gelir kimin kime gitceğini bildiği için ama bana çıkan hatunun bebişine fena halde fırfırlı pembiş donla minicik kot etek üstünede çok tatlı bir t-shirt almak istiyorum böle şok şiker olurdu :ask:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaa süpermiş canımmmm valla fiyat nerdeyse yarı yarıya.valla ben 4.500 duyduğumdan beri duraksadım eşime kalsa hemen alır ama yazık yaaaa küçücük bebeye o kadar fiyat ödemek bana hadsizlik gibi geliyor(sözüm burdan dışarı)okadar aç yataksız bebek varken ben diyorumki günah olur bu kadarı şımarıklık olur diyorum bilmiyorum kafam karışık...güle güle yatsın tekrar içinde laylam yaaaaaa maşallah

evet fiyatı gayet makul geldi 4.500 hakkatten çok tutdurabildiklerine satıyorlar bir görseydin mobilya aynısı malzemesi aynı fiyata bak gerçi adam aracısı olmadığı için bu fiyatta geldi dedi birde o süs dolabını almadım gereksiz geldi bana

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar