en azından sen bluşun kime hediye aldığını biyosun azoş biz onuda bilmiyoz hıhhhhhhhhhhhky:
ky:
İşin en sıkıcı tarafı da kendine kimin aldığını biliyo.
Tabe bu azoş açısından hoş olabilir de alan açısından biraz uyus bi durum -gozluk
en azından sen bluşun kime hediye aldığını biyosun azoş biz onuda bilmiyoz hıhhhhhhhhhhhky:
ky:
Ya azocum ben kendi aldığım kıyafetlere bakıyorum 3 aylıklar çok küçük.. Bence 9-12 aylık bir kıyafet 6 aylıkken giyilir..
Evet tam bir süpriz olcak..
Ama güzel olcak ya...
Aslım ya bebişimle Kayseriye gelince sende bebişini al gel Kayseri Parkta bi kahve içelim
İşin en sıkıcı tarafı da kendine kimin aldığını biliyo.
Tabe bu azoş açısından hoş olabilir de alan açısından biraz uyus bi durum -gozluk
Ya azocum ben kendi aldığım kıyafetlere bakıyorum 3 aylıklar çok küçük.. Bence 9-12 aylık bir kıyafet 6 aylıkken giyilir..
Çok utanç verici bi durum, hele özelden kendisine adresimi yollarken daha çok utandım, netice de "hediyemi buraya yollarsın" demeye getiriyorsun
Ay bu yaz bebişlerimizle yüzücez, bebişlerimizi bebek arabasına koyup gezdircez, çocuk parklarına takılmaya başlıcaz
Tansel gezme diyince aklıma geldi
Ay valla mıÇok sevindim aklım kalmıştı çünkü..
Piki son soru ; 4 aylık yazan bi ayakkabı da 6 aylıkken giyilir mi
Ayyy azocum varya içindeki en önemli uhdedir..
Tüp bebekle felan uğraştımya, o zamanlar parkların önünden geçerken gözlerim dolardı bi içim acırdı.. Hiç çoçuğum olmayacakmış gibi gelirdi.. Çok özenirdim ya..
Şükürler olsun bebişim karnıımda ve İnşallah sağlıkla kavuşurum..
O çoçuk parklarından hiç çıkmayacağım.
Ay valla mıÇok sevindim aklım kalmıştı çünkü..
Piki son soru ; 4 aylık yazan bi ayakkabı da 6 aylıkken giyilir mi
Canım benim ya, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Ayyy azocum varya içindeki en önemli uhdedir..
Tüp bebekle felan uğraştımya, o zamanlar parkların önünden geçerken gözlerim dolardı bi içim acırdı.. Hiç çoçuğum olmayacakmış gibi gelirdi.. Çok özenirdim ya..
Şükürler olsun bebişim karnıımda ve İnşallah sağlıkla kavuşurum..
O çoçuk parklarından hiç çıkmayacağım.
Azoş kendinle çelişiyosun anam.
Ama olmazki bana hep bana bana, bana hep bana bana
Çok utanç verici bi durum, hele özelden kendisine adresimi yollarken daha çok utandım, netice de "hediyemi buraya yollarsın" demeye getiriyorsun
Canım ya, gözlerim doldu..Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, evlatlarımıza da uzun sağlıklı ömürler versin.
Ama nidenŞimdi o beğendiğim elbisenin altına bi ayakkabı var o yakışıyo ama işte ayakkabı 4 aylık elbise 9 aylık
oyyy ben sana kıyamam zor mu geldi annemçok çirkinsin sen yaaa seni seviyorum delüü biz dedik sana çekilişi yap die nie zoruna gitcekmiş bu topiği sen açtın en çok sana yakışır dedik yakıştıda sana bu konuda keşke kürk gibi bişeye sahip olsaydın biz seni pembiş görmeye alıştık sayın yöneticilerimiz rica ediyorum bu bacımıda böle janjanlı bir üye yapın kendisi oldukça şekil bir gacıdır böle siyahlarla yazmasın adıı :ask:
oyyy ben sana kıyamam zor mu geldi annemçok çirkinsin sen yaaa seni seviyorum delüü biz dedik sana çekilişi yap die nie zoruna gitcekmiş bu topiği sen açtın en çok sana yakışır dedik yakıştıda sana bu konuda keşke kürk gibi bişeye sahip olsaydın biz seni pembiş görmeye alıştık sayın yöneticilerimiz rica ediyorum bu bacımıda böle janjanlı bir üye yapın kendisi oldukça şekil bir gacıdır böle siyahlarla yazmasın adıı :ask:
Amin canım..
Azom sen o ayakkabıyı alırsında, bence ikiisni ayrı zamanlarda giydiririr..
O da olur beğendiysen al..
gökçenin cep tilifonu kimselerde yok mu bi arayıp sorsanız aneaam doğurmasın kızce :iyyyy:
Ayyy Tubişimmmmm vallahi kürksüz kaldım hiç alışık değilim böyle cıbıl cıbıl, neyse ben de halktan biri oldum, halkın sanatçısı oldum...(kızım gazlama beni hemen havaya giriyom)
Sağol Tanselim haklısın vazgeçtim ben de..Ayakkabısız hoşuma gitmedi elbise..Buralardan bakmaya devam edicem napim belki daha şık birşey bulurum..
Aha bunları alcaktım ölçüler olsaydı;
Ayyy elbise çok güzel....Çok tatlı ya..