2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya azocum ben kendi aldığım kıyafetlere bakıyorum 3 aylıklar çok küçük.. Bence 9-12 aylık bir kıyafet 6 aylıkken giyilir..

Evet tam bir süpriz olcak..
Ama güzel olcak ya...

Aslım ya bebişimle Kayseriye gelince sende bebişini al gel Kayseri Parkta bi kahve içelim:)

Ay valla mı :D Çok sevindim aklım kalmıştı çünkü..
Piki son soru ; 4 aylık yazan bi ayakkabı da 6 aylıkken giyilir mi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İşin en sıkıcı tarafı da kendine kimin aldığını biliyo.
Tabe bu azoş açısından hoş olabilir de alan açısından biraz uyus bi durum -gozluk

Çok utanç verici bi durum, hele özelden kendisine adresimi yollarken daha çok utandım, netice de "hediyemi buraya yollarsın" demeye getiriyorsun :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya azocum ben kendi aldığım kıyafetlere bakıyorum 3 aylıklar çok küçük.. Bence 9-12 aylık bir kıyafet 6 aylıkken giyilir..

ya ben bi de ilk aldığım tulumları acemilikten tiny baby almışım.bi baktım 2,7 kg yazıyo, sanırım prematüreler :D
Ki şu an gözüme 3 aylıklar bile ufak görünüyo.
Elimde 0-0lar var morhercare'ın. 1 aylar var.
Elimde patlamasalar bari, bi kere de olsa giydirsem :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay bu yaz bebişlerimizle yüzücez, bebişlerimizi bebek arabasına koyup gezdircez, çocuk parklarına takılmaya başlıcaz :utan:
Tansel gezme diyince aklıma geldi :)

Ayyy azocum varya içindeki en önemli uhdedir..
Tüp bebekle felan uğraştımya, o zamanlar parkların önünden geçerken gözlerim dolardı bi içim acırdı.. Hiç çoçuğum olmayacakmış gibi gelirdi.. Çok özenirdim ya..

Şükürler olsun bebişim karnıımda ve İnşallah sağlıkla kavuşurum..
O çoçuk parklarından hiç çıkmayacağım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tüp bebekle felan uğraştımya, o zamanlar parkların önünden geçerken gözlerim dolardı bi içim acırdı.. Hiç çoçuğum olmayacakmış gibi gelirdi.. Çok özenirdim ya..

Canım benim ya, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Canım ya, gözlerim doldu..Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, evlatlarımıza da uzun sağlıklı ömürler versin.

Azoş kendinle çelişiyosun anam.
Ama olmazki bana hep bana bana, bana hep bana bana :vecihi:

Ama niden :( Şimdi o beğendiğim elbisenin altına bi ayakkabı var o yakışıyo ama işte ayakkabı 4 aylık elbise 9 aylık :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Çok utanç verici bi durum, hele özelden kendisine adresimi yollarken daha çok utandım, netice de "hediyemi buraya yollarsın" demeye getiriyorsun :D:D

oyyy ben sana kıyamam zor mu geldi annem :utan: çok çirkinsin sen yaaa seni seviyorum delüü biz dedik sana çekilişi yap die nie zoruna gitcekmiş bu topiği sen açtın en çok sana yakışır dedik yakıştıda sana bu konuda keşke kürk gibi bişeye sahip olsaydın biz seni pembiş görmeye alıştık sayın yöneticilerimiz rica ediyorum bu bacımıda böle janjanlı bir üye yapın kendisi oldukça şekil bir gacıdır böle siyahlarla yazmasın adıı :ask:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canım ya, gözlerim doldu..Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, evlatlarımıza da uzun sağlıklı ömürler versin.

Ama niden :( Şimdi o beğendiğim elbisenin altına bi ayakkabı var o yakışıyo ama işte ayakkabı 4 aylık elbise 9 aylık :D

Amin canım..

Azom sen o ayakkabıyı alırsında, bence ikiisni ayrı zamanlarda giydiririr..
O da olur beğendiysen al..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
oyyy ben sana kıyamam zor mu geldi annem :utan: çok çirkinsin sen yaaa seni seviyorum delüü biz dedik sana çekilişi yap die nie zoruna gitcekmiş bu topiği sen açtın en çok sana yakışır dedik yakıştıda sana bu konuda keşke kürk gibi bişeye sahip olsaydın biz seni pembiş görmeye alıştık sayın yöneticilerimiz rica ediyorum bu bacımıda böle janjanlı bir üye yapın kendisi oldukça şekil bir gacıdır böle siyahlarla yazmasın adıı :ask:

Demi ama..
Varya AZOŞ bu hediye işini süper halletti..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayyy Tubişimmmmm vallahi kürksüz kaldım hiç alışık değilim böyle cıbıl cıbıl, neyse ben de halktan biri oldum, halkın sanatçısı oldum...(kızım gazlama beni hemen havaya giriyom :D)

Amin canım..

Azom sen o ayakkabıyı alırsında, bence ikiisni ayrı zamanlarda giydiririr..
O da olur beğendiysen al..

Sağol Tanselim haklısın vazgeçtim ben de..Ayakkabısız hoşuma gitmedi elbise..Buralardan bakmaya devam edicem napim belki daha şık birşey bulurum..
Aha bunları alcaktım ölçüler olsaydı;

Ekli dosyalar

• 1434-K.jpg
    1434-K.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 44
  • NB-1042-BK.jpg
    NB-1042-BK.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 44

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayyy Tubişimmmmm vallahi kürksüz kaldım hiç alışık değilim böyle cıbıl cıbıl, neyse ben de halktan biri oldum, halkın sanatçısı oldum...(kızım gazlama beni hemen havaya giriyom :D)

Sağol Tanselim haklısın vazgeçtim ben de..Ayakkabısız hoşuma gitmedi elbise..Buralardan bakmaya devam edicem napim belki daha şık birşey bulurum..
Aha bunları alcaktım ölçüler olsaydı;

Ayyy elbise çok güzel....Çok tatlı ya..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar