Sırf giydirmek için kız yapacam
bende istiyorum 1 kız evlat.. ayy ben 4 tane çoçuğum olsun istiyrorum ama zor gibi görünüyor
Zuah valla sen gelin alamazsın hakkat, ne zor beğeniyon kız, Şahin seni kızla tanıştırmaya korkacak...Bugün ne giysem de bile senin kadar eleştirmiyorlar
ayyy deme öyel hayatım ya..
O bandlar bazı kız çoçuklarına çok yakışıyor..
hee bi biz beğenmişiz valla azo amannn ne anlar onlarzevk ama tabi ne bileyim ben seviyorum böyle kokoş şeyleri..fırfırlı kilotlu çorabıyla kısa elbsesi var kızımın teyzesi ayyy poposunu yidiğim valla dişlerimi sıkmaktan acıyor haa
Bencede en zor kaynana Hayatım olacak.. Böyle gelini didik didik inceler..
bende istiyorum 1 kız evlat.. ayy ben 4 tane çoçuğum olsun istiyrorum ama zor gibi görünüyor
ne vuruyonnn kız kafamaaaaahayatım hayatım
Ay aldığım hedayeyi teslim ettiler.Çok cici ya, çok güzel seçmişim aferin bana :lululu:
Hediye paketini yollarkene azıcık katlayıp kırıştırmışlar ama, o kadar kusur kadı kızında da olur
Ne çabuk yaaaa, nerden aldın? Link versene ben de bakem![]()
Resim koysana merak ederük demi kızlar))
Yok yeaaaaa gizlilik gizlilik deyip duruyodunussssssss :sinir:
Link vermem, resim vermem, oh olsun -rgulu
Çabuk gelir öyle benim hedayem
Yok yeaaaaa gizlilik gizlilik deyip duruyodunussssssss :sinir:
Link vermem, resim vermem, oh olsun -rgulu
Çabuk gelir öyle benim hedayem
iyi be koyma alla alla..
Darısı başıma sen sıranı savdın rahatladın..Ben de hayırlısı ise halletsem şu işi süper olacak.
Ben kırmızı ton koycaktım hedaye paketine ama alcağım şahsın toto ölçülerini kestiremedimBüyük alsam ayıp olardı, küçük alsam içine sığmazdı..Napsam bilemedim yani.
bana özelden göstersen biloşum.. merak ettim.. ne de olsa ben kura da yokum..yazık bana
iyi be koyma alla alla..
Darısı başıma sen sıranı savdın rahatladın..Ben de hayırlısı ise halletsem şu işi süper olacak.
Ben kırmızı ton koycaktım hedaye paketine ama alcağım şahsın toto ölçülerini kestiremedimBüyük alsam ayıp olardı, küçük alsam içine sığmazdı..Napsam bilemedim yani.
iyi be koyma alla alla..
en azından sen bluşun kime hediye aldığını biyosun azoş biz onuda bilmiyoz hıhhhhhhhhhhhky:
ky:
en azından sen bluşun kime hediye aldığını biyosun azoş biz onuda bilmiyoz hıhhhhhhhhhhhky:
ky:
Ya ben çok tatlı birşey beğendim kız bebişe ama 9-12 aylık yazıyor...
9-12 ayları kışa denk geliyor ama 6 aylıkken kaldırmaz mı acaba aldığım şeyi? Ne dersiniz fikir verin da litfen
Ya ben çok tatlı birşey beğendim kız bebişe ama 9-12 aylık yazıyor...
9-12 ayları kışa denk geliyor ama 6 aylıkken kaldırmaz mı acaba aldığım şeyi? Ne dersiniz fikir verin da litfen