2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Zuahahah valla sen gelin alamazsın hakkat, ne zor beğeniyon kız, Şahin seni kızla tanıştırmaya korkacak...Bugün ne giysem de bile senin kadar eleştirmiyorlar :D

almıcam ki zaten :D alla allaaaa kocam da taktı 18de evlendircem diyo poh evlendirirsin dedim töbe töbeeeee

ayyy deme öyel hayatım ya..
O bandlar bazı kız çoçuklarına çok yakışıyor..

:sinir:

hee bi biz beğenmişiz valla azo amannn ne anlar onlar:):):)zevk ama tabi ne bileyim ben seviyorum böyle kokoş şeyleri..fırfırlı kilotlu çorabıyla kısa elbsesi var kızımın teyzesi ayyy poposunu yidiğim valla dişlerimi sıkmaktan acıyor haa:):)

:sinir:

Bencede en zor kaynana Hayatım olacak.. Böyle gelini didik didik inceler..

gelin almıcammmmmm oğlumu vermicemmmmmm :eek:ky:

Sırf giydirmek için kız yapacam :D

Allah bilerek vermemiş işte yoksam çocuuu mamuna çevircen :lululu: :lululu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay aldığım hedayeyi teslim ettiler.Çok cici ya, çok güzel seçmişim aferin bana :lululu:
Hediye paketini yollarkene azıcık katlayıp kırıştırmışlar ama, o kadar kusur kadı kızında da olur :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay aldığım hedayeyi teslim ettiler.Çok cici ya, çok güzel seçmişim aferin bana :lululu:
Hediye paketini yollarkene azıcık katlayıp kırıştırmışlar ama, o kadar kusur kadı kızında da olur :D

Ne çabuk yaaaa, nerden aldın? Link versene ben de bakem :D
Resim koysana merak ederük demi kızlar :)))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yok yeaaaaa gizlilik gizlilik deyip duruyodunussssssss :sinir:
Link vermem, resim vermem, oh olsun -rgulu
Çabuk gelir öyle benim hedayem :D

:D iyi be koyma alla alla..
Darısı başıma sen sıranı savdın rahatladın..Ben de hayırlısı ise halletsem şu işi süper olacak.
Ben kırmızı ton koycaktım hedaye paketine ama alcağım şahsın toto ölçülerini kestiremedim :D Büyük alsam ayıp olardı, küçük alsam içine sığmazdı..Napsam bilemedim yani.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Darısı başıma sen sıranı savdın rahatladın..Ben de hayırlısı ise halletsem şu işi süper olacak.
Ben kırmızı ton koycaktım hedaye paketine ama alcağım şahsın toto ölçülerini kestiremedim :D Büyük alsam ayıp olardı, küçük alsam içine sığmazdı..Napsam bilemedim yani.

heeee kırmızı don riskli biraz:)
Sen yine de orta boy koysaydın, doğurunca giyerdi :D

bana özelden göstersen biloşum.. merak ettim.. ne de olsa ben kura da yokum..yazık bana:utan:

evet sana göstertebilirim :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Şöyle 48 beden anne donları varya, kalın lastikli göbeğe kadar gelir..
Öyle bir don anca olur hepimize.:)))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

en azından sen bluşun kime hediye aldığını biyosun azoş biz onuda bilmiyoz hıhhhhhhhhhhh:eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya ben çok tatlı birşey beğendim kız bebişe ama 9-12 aylık yazıyor...
9-12 ayları kışa denk geliyor ama 6 aylıkken kaldırmaz mı acaba aldığım şeyi? Ne dersiniz fikir verin da litfen :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
9-12 ayları kışa denk geliyor ama 6 aylıkken kaldırmaz mı acaba aldığım şeyi? Ne dersiniz fikir verin da litfen :(

Yav çok havadan konuştun :D
Kalıplara da bağlı...Dün annem benim bebe kıyafetlerine bakarken, 1 yaş şeylere bunları 6 aylıkken giyer dedi meseladan ama uydurmuş da olabiler :semsiye:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ya azocum ben kendi aldığım kıyafetlere bakıyorum 3 aylıklar çok küçük.. Bence 9-12 aylık bir kıyafet 6 aylıkken giyilir..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay bu yaz bebişlerimizle yüzücez, bebişlerimizi bebek arabasına koyup gezdircez, çocuk parklarına takılmaya başlıcaz :utan:
Tansel gezme diyince aklıma geldi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar