2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Senin de bana gönderme ihtimalin 0..Babuş sana atsın sen de bana at :D
Tabi babuşun attığını :p

Ahahahahahah çok dolandırıcısın azoşşşşşşşşşşşş :sinir:

Ney o ayakkabı mı?
Ayakkabı ise hiç bilmiyom :D Baksana 4 aylık yazan ayakkabıyı 6 aylık bebeye almaya kalkıyom :D

Ayakkabı...
18 numara ayyakkabı almıştım arkadaşın oğluna, sanki 1,5 yaşından evvel giyemez gibi geldi gözüme ama...Bilemedim....

ayy merak ettim kız nasılsa bana gönderme ihtimalin 0 bana atsana özelden bakayım ne olurdu sankiiii:)

Yok yollamıyom hiç birinize mızıkçısınız siz :semsiye:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ahahahahahah çok dolandırıcısın azoşşşşşşşşşşşş :sinir:

Ayakkabı...
18 numara ayyakkabı almıştım arkadaşın oğluna, sanki 1,5 yaşından evvel giyemez gibi geldi gözüme ama...Bilemedim....

Yok yollamıyom hiç birinize mızıkçısınız siz :semsiye:
ama ama amaaaaa amaaaa ben bişey yapmadım ki ammmmaaaaa:(:(herşeyi azo yaptı :eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ama ama amaaaaa amaaaa ben bişey yapmadım ki ammmmaaaaa:(:(herşeyi azo yaptı :eek:ky::eek:ky:

Hiçte birşey yapmadım ben, neden söylemiyorsun özelden ikidebir bana "dur babuş bana resmi yollasın ben de sana yollarım çaktırma, tubişi de bu şekilde kandırırız" dediğini heeee :lululu:

Layla mesaj yolladım sana.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hiçte birşey yapmadım ben, neden söylemiyorsun özelden ikidebir bana "dur babuş bana resmi yollasın ben de sana yollarım çaktırma, tubişi de bu şekilde kandırırız" dediğini heeee :lululu:

Layla mesaj yolladım sana.

hihhhhhhhhhhhhhhhhhhh pis azooo hain azo neden şimdi bütün sırmalrımızı açığa veriyon hiç anlamadım ben amma haaaaaa:sinir::sinir::):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar